کد خبر: ۶۱۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴

آنجلینا جولی مردم را مشوش کرد

آنجلینا جولی قرار است در نسخه سینمایی رمان موفق اسکاندیناویایی «مردم مشوش» به کارگردانی مارک فارستر، کارگردان فیلم‌هایی همچون «مردی به نام اتو» و «جنگ جهانی زد»، نقش‌آفرینی کند.
آنجلینا جولی مردم را مشوش کرد

مخاطب ۲۴- آنجلینا جولی، بازیگر برنده اسکار، در اقتباس سینمایی رمان محبوب «مردم مشوش» نوشته فردریک بکمن نقش‌آفرینی خواهد کرد.

آنجلینا جولی قرار است در نسخه سینمایی رمان موفق اسکاندیناویایی «مردم مشوش» به کارگردانی مارک فارستر، کارگردان فیلم‌هایی همچون «مردی به نام اتو» و «جنگ جهانی زد»، نقش‌آفرینی کند.

این فیلم بر اساس رمان «مردم مشوش» نوشته فردریک بکمن، نویسنده کتاب «مردی به نام اوه»، ساخته می‌شود و در بازار فیلم کن پیش رو معرفی می‌شود.

بیشتر بخوانید

داستان این فیلم در روز قبل از شب کریسمس می‌گذرد و داستان زارا، یک بانکدار سرمایه‌گذاری (با بازی جولی) را دنبال می‌کند که به ناچار خود را در یک بازدید ملکی همراه با گروهی از غریبه‌ها می‌یابد. زمانی که یک سارق بانک، به طور تصادفی این گروه را گروگان می‌گیرد، هرج‌ومرج، فاش شدن راز‌ها و اعتراف‌های آنها آغاز می‌شود و هیچ چیز مطابق برنامه پیش نمی‌رود.

این فیلم با توصیف «داستان جرمی که هرگز رخ نداد، یک سارق بانک که در هوا محو می‌شود، و هشت فرد به‌شدت مشوش که متوجه می‌شوند بیشتر از آنچه فکر می‌کردند با هم اشتراکات دارند» معرفی شده است.

فیلم‌نامه اقتباسی این اثر را دیوید میجی، نامزد اسکار و نویسنده فیلم‌هایی، چون «مردی به نام اتو»، «زندگی پای» و «در جستجوی ناکجاآباد» نوشته است.

آنجلینا جولی، که با آثاری، چون «مالفیسنت»، «دختر از هم گسیخته» و «لارا کرافت» شناخته شده است، سال گذشته برای تهیه‌کنندگی نمایش برادوی «بیگانگان» برنده جایزه تونی شد. او اخیراً در فیلم زندگی‌نامه‌ای پابلو لارائین درباره ماریا کالاس نقش‌آفرینی کرده و همچنین فیلم «ابتدا پدرم را کشتند» را کارگردانی کرده است.

برچسب ها: آنجلینا جولی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر