کد خبر: ۶۱۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲

مهاجرانی: علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم

علاوه بر اینکه به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، آمادگی کامل برای همه موضوعات داریم، ولی علاقه‌مند به این موضوع نیستیم. ما اصلاً به اینکه مناقشه‌ای در منطقه شکل بگیرد، علاقمند نیستیم. به همین جهت هم علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم. اما درباره اینکه نتیجه چه خواهد بود، ما داریم امور کشور را پیش می‌بریم، فارغ از اینکه نتیجه چه خواهد بود. ولی طبیعتاً وارد مذاکرات شدیم، چون دلمان می‌خواهد به نتیجه مثبت برسیم. وارد نشدیم که بخواهیم وقت‌مان را تلف کنیم.
مهاجرانی: علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم

مخاطب۲۴- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: اصلاً به اینکه مناقشه‌ای در منطقه شکل بگیرد، علاقمند نیستیم. به همین جهت هم علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم. اما درباره اینکه نتیجه چه خواهد بود، ما داریم امور کشور را پیش می‌بریم، فارغ از اینکه نتیجه چه خواهد بود. ولی طبیعتاً وارد مذاکرات شدیم، چون دلمان می‌خواهد به نتیجه مثبت برسیم. وارد نشدیم که بخواهیم وقت‌مان را تلف کنیم.
مهاجرانی سخنگوی دولت تاکید کرد: علاوه بر اینکه به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، آمادگی کامل برای همه موضوعات داریم، ولی علاقه‌مند به این موضوع نیستیم. ما اصلاً به اینکه مناقشه‌ای در منطقه شکل بگیرد، علاقمند نیستیم. به همین جهت هم علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم. اما درباره اینکه نتیجه چه خواهد بود، ما داریم امور کشور را پیش می‌بریم، فارغ از اینکه نتیجه چه خواهد بود. ولی طبیعتاً وارد مذاکرات شدیم، چون دلمان می‌خواهد به نتیجه مثبت برسیم. وارد نشدیم که بخواهیم وقت‌مان را تلف کنیم.
فاطمه مهاجرانی مهاجرانی در پاسخ به اینکه همزمان با پیشرفت مذاکرات شاهد بودیم که نتانیاهو تهدید کرد که مراکز هسته‌ای ایران را بمباران می‌کند. از طرفی هم وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که اگر مذاکرات شکست بخورد و منافع اروپا تأمین نشود، تحریم‌ها را علیه ایران برمی‌گردانیم و اسنپ بک فعال می‌شود. پاسخ شما به این تهدیدات چیست، گفت: طبیعتاً همان‌طور که وزیر امور خارجه و سخنگوی ایشان گفته‌اند، آنها باید بدانند که اگر بخواهند کاری کنند، طبیعتاً ایران پاسخ بسیار محکمی به آنها خواهد داد و در این موضوع اصلاً شوخی نداریم. به هیچ عنوان به تهدید‌هایی که راجع به این موضوع است، کوتاه نخواهیم آمد.

بیشتر بخوانید

وارد مذاکرات نشدیم که وقت‌مان را تلف کنیم

وی افزود: علاوه بر اینکه به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، آمادگی کامل برای همه موضوعات داریم، ولی علاقه‌مند به این موضوع نیستیم. ما اصلاً به اینکه مناقشه‌ای در منطقه شکل بگیرد، علاقمند نیستیم. به همین جهت هم علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم. اما درباره اینکه نتیجه چه خواهد بود، ما داریم امور کشور را پیش می‌بریم، فارغ از اینکه نتیجه چه خواهد بود. ولی طبیعتاً وارد مذاکرات شدیم، چون دلمان می‌خواهد به نتیجه مثبت برسیم. وارد نشدیم که بخواهیم وقت‌مان را تلف کنیم. قطعاً علاقمند هستیم که مذاکرات به نتیجه برسد.

مهاجرانی درباره این‌که وزیر دفاع عربستان اخیراً به ایران آمد و در واقع حامل پیام مهمی هم برای رهبر انقلاب و هم برای کل مردم ایران بودند؛ مضمون این پیام چه بود، عنوان کرد: پیوند‌هایی که ما با عربستان داریم، پیوند‌های بسیار جدی است. به هر حال، دو کشور مسلمان بزرگ در منطقه هستیم و این نشان داد که راهبرد‌هایی که ایران در گذشته هم داشت در مورد عربستان جواب داده است. این سفر فراتر از سفر یک وزیر بود. به هر حال، سفری که با رهبری و ملاقات رهبری هم شکل گرفت، نشان از اهمیت این سفر داشت و مشخصاً خبر از نقش‌آفرینی ایران در منطقه داشت.


نوسانات بازار همزمان با افت و خیز مذاکرات

وی درباره این‌که یکی از مهم‌ترین بحث‌های مهم این روز‌های کشور مذاکرات است و از زمان آغاز این دور از مذاکرات شاهد یکسری نوسانات در بازار بودیم، حال چگونه قرار است باتوجه به آنچه که رهبری فرمودند و رئیس‌جمهور نیز تأکید داشتند بازار‌های خودمان را به مذاکرات گره نزنیم، گفت: در اینکه یک سری از عوامل تأثیرگذار بر تولید ما وجود دارد، تردیدی نیست.

سخنگوی دولت درباره این‌که شائبه‌ای هم وجود دارد، مبنی بر این‌که یکسری مافیایی در بخش صادرات و واردات هستند که اجازه نمی‌دهند سطح قیمت دلار، قیمت ارز یا مثلاً قیمت طلا از یک حدی پایین‌تر بیاید. این را تأیید می‌کنید، عنوان کرد: در اینکه سفته‌بازی در حوزه اقتصاد و افزایش قیمت‌ها وجود دارد، تردیدی نداریم. هر چند بار عوامل روانی نظیر مذاکرات و یا تهدید‌ها سایه می‌اندازند و در همه دنیا هم همین‌طور است. وقتی در یک کشوری مثلاً نخست‌وزیر دچار مسئله می‌شود، به شدت ارزش پول ملی پایین می‌آید. به همین جهت هم در اینکه در قسمتی از موضوعات سفته‌بازی وجود دارد، تردید نداریم و بانک مرکزی هم به شدت روی این موضوع کار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دو موضوع وجود دارد؛ یکی وجود مافیا است و دیگری قیمت واقعی عرضه است. این دو مضمون متفاوت هستند.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر