کد خبر: ۶۱۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۴

علایم آلرژی به سیر چیست؟

سیر نوعی گیاه است که می‌توانید برای طعم دادن به غذای خود از آن استفاده کنید و در عین حال خواص بسیاری هم دارد.
علایم آلرژی به سیر چیست؟

مخاطب۲۴- آلرژی به سیر، زمانی اتفاق می‌افتد که سیستم ایمنی بدن شما هنگام مصرف یا لمس این ماده غذایی، حساسیت نشان می‌دهد و این عارضه می‌تواند در هر سنی رخ دهد.
سیر نوعی گیاه است که می‌توانید برای طعم دادن به غذای خود از آن استفاده کنید و در عین حال خواص بسیاری هم دارد.

اکثر افراد واکنش آلرژیک به سیر را تجربه نمی‌کنند، اما برای برخی افراد، خوردن حتی مقدار کمی از آن می‌تواند علائمی مانند مشکل در تنفس یا بثورات پوستی ایجاد کند.

علائم آلرژی به سیر در افراد مختلف، متفاوت است. برخی از علائم شایع عبارتند از:

کهیر، خارش پوست یا تغییر رنگ پوست
تورم در دهان، زبان یا گلو
تنگی نفس یا مشکل در تنفس
دل درد، اسهال یا حالت تهوع
ضربان قلب سریع، سرگیجه یا غش
آنافیلاکسی (یک واکنش آلرژیک تهدید کننده)

آیا افراد حساس به سیر، به پیاز هم آلرژی دارند؟

اگر به سیر حساسیت دارید لزوما به این معنا نیست که حتما به پیاز هم آلرژی خواهید داشت، اما بسیاری از افراد، همزمان واکنش‌های آلرژیک به هر دوی این مواد غذایی را تجربه می‌کنند.

دلیل این امر این است که پیاز و سیر هر دو گیاهان پیازی از خانواده سیر یا «آلیوم» هستند. آنها حاوی پروتئین‌های مشابهی هستند، به این معنی که بدن شما می‌تواند به طور مشابه به آنها واکنش نشان دهد. در واقع این وضعیت، «واکنش متقاطع» نامیده می‌شود.

سایر خویشاوندانِ نزدیکِ سیر هم شامل پیازچه، موسیر و تره فرنگی هستند. البته اینگونه نیست که شما به طور خودکار به همه گیاهان یک خانواده حساسیت داشته باشید، اما تحقیقات نشان می‌دهد که واکنش متقاطع می‌تواند برای افرادی که به سیر حساسیت دارند، مشکل‌ساز باشد.

برچسب ها: سیر
اخبار داغ
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر