کد خبر: ۶۱۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷

۳۳ نفر آخرین شمار جان‌باختگان شناسایی شده حادثه انفجار بندر شهید رجایی

رئیس کل دادگستری هرمزگان از شناسایی هویت پیکر‌های چهار نفر دیگر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: با احتساب این افراد شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به عدد ۳۳ نفر رسیده است.
۳۳ نفر آخرین شمار جان‌باختگان شناسایی شده حادثه انفجار بندر شهید رجایی

مخاطب۲۴- مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.

وی افزود: بر این اساس امروز جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ با استفاده از روش‌های پلیسی و پزشکی قانونی هویت پیکر‌های چهار نفر دیگر از جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی شناسایی شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: اسامی چهار جان‌باخته جدید شناسایی شده عبارت است از؛ محمد کریمی مزیدی فرزند رضا قلی، فاطمه امانی فرزند علی، سعید نامی فرزند بهارخان و علی سمیعی فرزند ماشاءالله که بر این اساس با احتساب شناسایی ۲۹ نفر از جان باختگان در روز گذشته هم اکنون تعداد جان باختگان شناسایی شده این حادثه به عدد ۳۳ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید

رئیس کل دادگستری هرمزگان روز گذشته نیز با اعلام خبر شناسایی ۲۹ نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس اسامی آنها را به این شرح اعلام کرده بود؛ جبار درویش‌نیا، ایوب هواسعلی، محمود زهیری، موسی جمال زاده، حیات‌الله توحیدی، مصطفی صالحی مقدم، رضا کلاتیان، احمد صادقی، سامان ظریفی، محمدرضا رام وردی، علی تیما، وحید شیخی، رضا قلی‌دوستی، حسن تنی، سحر خاور، افسانه تیما، فاطمه حاتمی، جلال عباس پور، ادریس توتازهی، حمید توتازهی، یوسف جاوید، جواد کاظم پور، حکیمه بختو، حسین رضوی، پدرام بشارت، عبدالبامر شاهوزهی، اسماعیل تاجیکی، امیرحسین دهقانی، سمیه رئیسی.

برچسب ها: بندر شهید رجایی
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.