کد خبر: ۶۱۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷

۳۳ نفر آخرین شمار جان‌باختگان شناسایی شده حادثه انفجار بندر شهید رجایی

رئیس کل دادگستری هرمزگان از شناسایی هویت پیکر‌های چهار نفر دیگر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: با احتساب این افراد شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به عدد ۳۳ نفر رسیده است.

۳۳ نفر آخرین شمار جان‌باختگان شناسایی شده حادثه انفجار بندر شهید رجایی

مخاطب۲۴- مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.

وی افزود: بر این اساس امروز جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ با استفاده از روش‌های پلیسی و پزشکی قانونی هویت پیکر‌های چهار نفر دیگر از جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی شناسایی شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: اسامی چهار جان‌باخته جدید شناسایی شده عبارت است از؛ محمد کریمی مزیدی فرزند رضا قلی، فاطمه امانی فرزند علی، سعید نامی فرزند بهارخان و علی سمیعی فرزند ماشاءالله که بر این اساس با احتساب شناسایی ۲۹ نفر از جان باختگان در روز گذشته هم اکنون تعداد جان باختگان شناسایی شده این حادثه به عدد ۳۳ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید

رئیس کل دادگستری هرمزگان روز گذشته نیز با اعلام خبر شناسایی ۲۹ نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس اسامی آنها را به این شرح اعلام کرده بود؛ جبار درویش‌نیا، ایوب هواسعلی، محمود زهیری، موسی جمال زاده، حیات‌الله توحیدی، مصطفی صالحی مقدم، رضا کلاتیان، احمد صادقی، سامان ظریفی، محمدرضا رام وردی، علی تیما، وحید شیخی، رضا قلی‌دوستی، حسن تنی، سحر خاور، افسانه تیما، فاطمه حاتمی، جلال عباس پور، ادریس توتازهی، حمید توتازهی، یوسف جاوید، جواد کاظم پور، حکیمه بختو، حسین رضوی، پدرام بشارت، عبدالبامر شاهوزهی، اسماعیل تاجیکی، امیرحسین دهقانی، سمیه رئیسی.

برچسب ها: بندر شهید رجایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر