کد خبر: ۶۱۰۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰

وام خرید کالا به چه کارگرانی تعلق می‌گیرد؟

اهدای تسهیلات ۵ میلیونی خرید کالا به کارگران سراسر کشور
وام خرید کالا به چه کارگرانی تعلق می‌گیرد؟

مخاطب۲۴-علی بابایی کارنامی مجلس از طرح جدید بانک رفاه برای اهدای تسهیلات ۵ میلیونی خرید کالا به تمامی کارگران شاغل و بازنشسته سراسر کشور به مناسبت روز جهانی کارگر خبر داد.

بیشتر بخوانید

 رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک روز جهانی کارگر گفت: بانک رفاه به هر کارگر شاغل و بازنشسته در کشور یک خط اعتباری تا سقف ۵ میلیون تومان با نرخ ۴ درصد برای خرید کالا اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه همه کارگرانی که به هر نحوی دارای بیمه کارگری باشند، حتی کسانی که در بانک رفاه حساب ندارند، مشمول این طرح خواهند بود، گفت: کارگران می‌توانند با پر کردن فرم‌هایی که نزد اداره کل کار استان‌ها و تمامی شعب بانک رفاه در سراسر کشور قرار دارد، می‌توانند از این طرح منتفع شوند.

رئیس کمیسیون اجتماعی با بیان اینکه این امتیاز ویژه به مناسبت روز کارگر در هیئت مدیره بانک رفاه کارگران به تصویب رسیده و رونمایی شده است، خاطرنشان کرد: کارگران یک سال می‌توانند با استفاده از کارت‌های اعتباری از این تسهیلات استفاده کنند.

بابایی تصریح کرد: خط اعتباری تسهیلات ۵ میلیونی سالانه و ماهانه نیست و به محض تمام شدن، با تصمیم هیئت مدیره بانک رفاه قابلیت تمدید شدن دارد. به هر حال این تسهیلات می‌تواند گوشه‌ای از نیاز‌های معیشتی کارگران عزیز را پوشش دهد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.