کد خبر: ۶۱۰۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴

بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

درست کردن بستنی چغاله بادام بدون شیر
بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

مخاطب۲۴- بستنی چغاله بادام یکی از جذاب‌ترین انواع بستنی است که می‌توانید با این میوه سبز رنگ فصل بهار درست کنید. اگر شما هم به دنبال یک گزینه جدید هستید که به لیست «با چغاله بادام چی درست کنم؟» اضافه کنید، بستنی چغاله را می‌توانید امتحان کنید.

بستنی چغاله بادام یکی از جذاب‌ترین انواع بستنی است که می‌توانید با این میوه سبز رنگ فصل بهار درست کنید. اگر شما هم به دنبال یک گزینه جدید هستید که به لیست «با چغاله بادام چی درست کنم؟» اضافه کنید، بستنی چغاله را می‌توانید امتحان کنید. این بستنی ته‌مزه ترش دارد و طعم لذیذش حتما شما را سر ذوق می‌آورد. در این مقاله از سرویس آشپزی ما طرز تهیه بستنی چغاله بادام به ۲ روش با ثعلب و شیر و بدون ثعلب و شیر و فوت و فن‌های خوشمزه شدن بستنی با چغاله بادام را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه بستنی چغاله بادام در یک نگاه

برای درست کردن بستنی چغاله بادام بدون شیر، چغاله بادام‌ها را بشویید. در آب بجوشانید و آبکش کنید. چغاله‌ها را با چاقو، خرد کرده و بعد در غذاساز یا مخلوط‌کن پوره کنید. خامه و شکر را جداگانه در یک کاسه، با همزن بزنید تا یکدست شود. این ترکیب را در غذاساز بریزید و دوباره با چغاله بادام‌های پوره شده، بزنید.

مایه بستنی را در ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید. هر نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه یک بار، ظرف را بیرون بیاورید و با قاشق هم بزنید. سپس دوباره به فریزر برگردانید. حدود ۵ تا ۷ ساعت بعد، بستنی چغاله بادام، آماده شده و می‌توانید آن را اسکوپ بزنید و میل کنید.

شما می‌توانید مقدار مواد لازم، جزییات و مراحل کامل طرز تهیه بستنی چغاله بادام را در ادامه این مطلب مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی با چغاله بادام بدون شیر و ثعلب (روش اول)

چغاله بادام: ۴۰۰ گرم

خامه صبحانه: ۲ بسته ۲۰۰ گرمی

شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری

آب: به مقدار کافی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: ۳۰ دقیقه

مدت زمان آماده‌شدن بستنی چغاله بادام: ۴ تا ۵ ساعت

مراحل طرز تهیه بستنی چغاله بادام ساده

دسر بستنی با چغاله بادام را می‌توانید با مواد ساده‌ای درست کنید و به عنوان دسر یا عصرانه ساده و خوشمزه بهاری، میل کنید. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی چغاله بادام را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: چغاله بادام را تمیز کنید

برای طرز تهیه بستنی چغاله بادام خانگی بدون شیر و ثعلب، ابتدا چغاله بادام‌ها را بشویید و پرز‌های روی آنها را تا جای ممکن بگیرید. می‌توانید چغاله‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد بخیسانید و بعد روی آنها را با دست بمالید یا اسکاچ نرم بکشید تا پرز‌های آنها گرفته شود. سپس چغاله بادام‌ها را بشویید و در آبکش بریزید.

مرحله دوم: چغاله بادام‌ها را پوره کنید

وقتی آب اضافی چغاله بادام‌ها گرفته شد، چوب و ابتدا و انتهای چغاله بادام‌ها را با چاقوی تیز جدا کنید. چغاله بادام‌ها را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. سپس چغاله بادام‌ها را خرد کنید و در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. چغاله بادام‌ها را پوره کنید تا حدی که کاملا نرم و خمیری شوند.

مرحله سوم: مخلوط شکر و خامه را آماده کنید

در ادامه، شکر و خامه را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی، آنها را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و خامه فرم بگیرید. سپس خامه فرم گرفته را در مخلوط کن بریزید و با پوره‌های چغاله بادام، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا خامه کاملا با چغاله بادام‌ها، ترکیب شود و بافت نرم و خمیری بگیرد.

مرحله چهارم: بستنی چغاله بادوم را فریز کنید

بعد از آماده کردن مایه بستنی چغاله بادام، مایه بستنی را در یک ظرف پیرکس یا قالب‌های کیک مخصوص فر بریزید و سطح آن را با لیسک یا پشت قاشق صاف کنید. ظرف را در فریزر بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بستنی خودش را بگیرد.

مرحله پنجم: مایه بستنی را هم بزنید

بعد از هم زدن بستنی، دوباره ظرف را به فریزر برگردانید و نیم ساعت بعد، دوباره با قاشق، آن را هم بزنید تا مولکول‌های هوا به همه جای مایه بستنی برسد و بافت پفکی بگیرد. بعد ظرف را در فریزر بگذارید. در طول ۵ ساعت، هر نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه یک بار، بستنی را هم بزنید تا وقتی بستنی کاملا آماده شود.

مرحله آخر: بستنی چغاله بادام را سرو کنید

در آخر، وقتی بستنی آماده شد، ظرف را بیرون بیاورید. با قاشق یا اسکوپ زن، از بستنی بردارید و در کاسه بریزید. روی بستنی را آبلیمو بریزید و با مواد دلخواه مثل پرک بادام یا برش‌های چغاله بادام، تزیین و بستنی را میل کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی چغاله بادام با شیر و ثعلب (روش دوم)

چغاله بادام ریز: ۳۰۰ گرم

شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شیر (پرچرب): ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

خامه صبحانه (پرچرب): ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

گلاب۱: قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

زرده تخم مرغ: ۳ عدد

نمک: نوک قاشق چای‌خوری

ثعلب: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

آب جوش: به مقدار کافی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: ۳۰ دقیقه

زمان آماده‌شدن بستنی چغاله بادام: ۵ تا ۷ ساعت

مراحل طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار با شیر و ثعلب

در این روش از تهیه بستنی چغاله بادام با شیر و ثعلب، بافت بستنی کشدارتر می‌شود و بستنی، طعم قوی‌تری می‌گیرد. اگر می‌خواهید بستنی چغاله بادام حرفه‌ای درست کنید، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

مرحله اول: چغاله بادام‌ها را آماده کنید

در ابتدا برای درست کردن بستنی چغاله بادام با شیر و خامه، چوب یا دم چغاله بادام‌ها را بگیرید. آنها را به خوبی بشویید و پرز روی چغاله‌ها را بسایید تا از بین بروند. سپس چغاله‌ها را در یک قابلمه بریزید و به آنها آب اضافه کنید. چغاله‌ها را روی حرارت بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و تلخی آنها گرفته شود. سپس آنها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.

مرحله دوم: چغاله بادام‌ها را پوره کنید

در ادامه، چغاله بادام‌ها را روی تخته آشپزخانه، با چاقو، خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا پوره و نرم شوند. این پوره‌ها را کنار بگذارید.

مرحله سوم: مایه شیر و تخم مرغ را درست کنید

در این مرحله از تهیه بستنی چاقاله بادوم با تخم مرغ و شیر، زرده‌های تخم مرغ را از سفیده به دقت جدا کنید. زرده‌ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و شکر و وانیل را به آن بیفزایید.

با همزن برقی، زرده‌ها را بزنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنند. به اندازه ۱/۴ از شیر سرد را با نشاسته و ثعلب حل کنید. شیر را به تدریج به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط شیر و نشاسته را هم بیفزایید. همه مواد را هم بزنید.

مرحله چهارم: مایه شیر و تخم مرغ را حرارت دهید

در ادامه، ظرفی که مخلوط شیر، تخم مرغ، نشاسته، وانیل و شکر را در آن ریخته‌اید، روی حرارت بگذارید. شعله را کم کنید و حدود ۱۵ دقیقه مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا مخلوط شما قوام بگیرد ولی جوش نیاید.

مرحله پنجم: پوره چغاله بادام را اضافه کنید

سپس پوره‌های چغاله بادام را از غذاساز بیرون بیاورید و در قابلمه بریزید و هم بزنید تا پوره‌ها در مخلوط شیری، به طور یکدست، پخش شوند. حدود ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا طعم ترش چغاله‌ها خارج شود. بعد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مایه بستنی، از دما بیفتد.

مرحله ششم: خامه و گلاب را اضافه کنید

در این مرحله از درست کردن بستنی با چغاله بادام، خامه و گلاب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. این مخلوط خامه‌ای را در مایه بستنی سرد شده، بریزید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست بیاید. این مخلوط را در یخچال به مدت ۸ ساعت بگذارید تا کاملا سرد شود.

مرحله هفتم: بستنی چغاله بادام را در فریزر بگذارید

بعد از سرد شدن مایه بستنی چاقاله بادام، ظرف را در فریزر بگذارید. هر ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت یک بار، مایه بستنی را با قاشق هم بزنید تا بافت پفکی بگیرد. حدود ۵ تا ۷ ساعت طول می‌کشد تا بستنی آماده شود.

می‌توانید در این روش از دستگاه بستنی ساز هم برای درست کردن بستنی چغاله بادام استفاده کنید. در این صورت، مایه بستنی را در دستگاه غذاساز بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه عمل کنید. در این روش در کمتر از ۴۵ دقیقه بستنی آماده می‌شود. سپس می‌توانید بستنی را اسکوپ زده، تزیین و سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه بستنی چغاله بادام

برای طرز تهیه بستنی چاقاله بادام، از چغاله بادام‌های ترد، کوچک و تازه استفاده کنید. هر چه چغاله‌ها ریزتر باشند، هم تلخی کمتری دارند و هم بافت آنها نرم‌تر است.

میزان رسیدن یا کال بودن چغاله بادام‌هایی که برای تهیه بستنی انتخاب می‌کنید، باید با هم هماهنگ باشد. یعنی چاقاله بادام ریز و درشت را با هم میکس نکنید، چون طعم و بافت آنها با هم فرق دارد.

در تهیه بستنی چغاله بادام، از شیر پرچرب و خامه چرب (۳۰ درصد و بالاتر) استفاده کنید تا طعم قوی‌تری بگیرد.

برای اینکه بستنی چغاله بادام، رنگ سبز پر رنگ‌تری بگیرد، می‌توانید از رنگ خوراکی طبیعی یا از آب اسفناج، استفاده کنید.

برای لطیف شدن بافت بستنی چغاله بادام، می‌توانید چغاله‌ها را بعد از پوره کردن، از صافی رد کنید.

برای نگهداری از بستنی چغاله بادام، بستنی را در فریزر نگهداری کنید.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن بستنی با چغاله بادام

چرا بستنی چغاله بادام، تلخ می‌شود؟

اگر چغاله بادام‌ها را قبل از استفاده در بستنی، نجوشانید و تلخی آنها را نگیرید، بعد از اینکه بستنی را درست کنید، ته مزه تلخ آن در بستنی می‌ماند و طعم تلخ و گس آن احساس می‌شود.

برای کشدار شدن بستنی چغاله بادام چه کنیم؟

اگر می‌خواهید بستنی چغاله بادام کشدار شود، از ثعلب در ترکیبات بستنی استفاده کنید.

هر نیم ساعت یک بار باید بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و آن را هم بزنید تا بافت یخی آن از بین برود.

برچسب ها: بادام
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست! چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به‌تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
مجازات اعدام برای جاسوس‌ها مجازات اعدام برای جاسوس‌ها
نمایندگان مجلس جهت رفع ایراد شورای نگهبان در طرح «تشدید مجازات جاسوسی» تصویب کردند که هرگونه اقدام عملیاتی برخلاف امنیت کشور یا منافع ملی و نیز هرگونه فعالیت اطلاعاتی و یا جاسوسی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت آمریکا یا سایر رژیم‌ها و گروه‌های متخاصم یا برای هر یک از عوامل وابسته به آنها مستوجب مجازات اعدام و مصادره اموال است.
احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت! احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت!
احتکار هدفمند شرکت‌های برنجی، سفره مردم را نشانه گرفته است.
از نظر علی مطهری مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد؟ از نظر علی مطهری مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد؟
علی مطهری با اشاره به طرح استیضاح پزشکیان از سوی مخالفان دولت هم گفت: «این‌ها تندروی است. ممکن است انتقاداتی به آن مصاحبه ایشان با مجری آمریکایی وجود داشته باشد و انتظار داشته باشند که قاطع‌تر و تندتر صحبت کنند. ولی خود این موضوع هم با آقای رئیس جمهور قابل گفت‌و‌گو است.»
برگزیده
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟ غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟
درحالی‌که دانشمندان از کاربرد‌های شگفت‌انگیز غبار هوشمند صحبت می‌کنند، برخی نگران‌اند که این فناوری به ابزاری برای کنترل گسترده مردم تبدیل شود.
جشنی مخصوص مردگان! جشنی مخصوص مردگان!
در حالی مردم مازندران خود را برای برپایی مراسم ۲۶ عیدماه یا همان عید مردگان آماده می‌کنند که این جشن از معدود مراسم‌های در این خطه از شمال است که پیوندی مبارک با آیین‌های ایران باستان برقرار کرده و هر سال با شکوه خاصی در شهر‌های مختلف این استان به خصوص در مناطق البرز مرکزی برگزار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر