کد خبر: ۶۱۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
پزشکیان:

نسبت به اصلاح ساختارها، برنامه‌ریزی و شکل مدیریت بنادر و گمرکات کشور اقدام شود

رییس جمهور صبح امروز چهارشنبه، در جلسه هیئت دولت، با تسلیت مجدد و آرزوی صبر برای خانواده‌های جانباختگان سانحه بندر شهید رجایی، طلب مغفرت برای درگذشتگان و ابراز همدردی با مجروحین این حادثه، از وزرای کشور و راه و شهرسازی، استاندار هرمزگان، نیرو‌های مسلح، نیرو‌های هلال احمر و همه کسانی که از اولین ساعات پس از حادثه، در روند امدادرسانی حضور داشتند و حس همدلی و وفاق را به نمایش گذاشتند، قدردانی کرد.
نسبت به اصلاح ساختارها، برنامه‌ریزی و شکل مدیریت بنادر و گمرکات کشور اقدام شود

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان با تاکید بر ضرورت رسیدگی فوری به آسیب‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی، از مسئولان خواست تا اولا شناسایی بستر‌ها و زمینه‌های وقوع حادثه و رفع آنها را بر یافتن مقصر مقدم داشته و ثانیا به دنبال اصلاح ساختاری، برنامه‌ای و مدیریتی اداره بنادر و گمرکات کشور باشند.

رییس جمهورصبح امروز چهارشنبه، در جلسه هیئت دولت، با تسلیت مجدد و آرزوی صبر برای خانواده‌های جانباختگان سانحه بندر شهید رجایی، طلب مغفرت برای درگذشتگان و ابراز همدردی با مجروحین این حادثه، از وزرای کشور و راه و شهرسازی، استاندار هرمزگان، نیرو‌های مسلح، نیرو‌های هلال احمر و همه کسانی که از اولین ساعات پس از حادثه، در روند امدادرسانی حضور داشتند و حس همدلی و وفاق را به نمایش گذاشتند، قدردانی کرد.

رئیس جمهور همچنین از همه کشور‌هایی که با دولت و ملت ایران در این حادثه ابراز همدردی کردند، قدردانی و از دولت روسیه بابت اعزام تجهیرات و نیرو‌های امدادی تشکر کرد.

بیشتر بخوانید

پزشکیان در ادامه از مسئولان مربوطه خواست که با هماهنگی شرکت‌های بیمه‌گذار، پیگیر احصای خسارت‌ها و پرداخت هر چه سریع‌تر آنها باشند تا خسارت‌دیدگان و آسیب‌دیدگان بیش از این متضرر و از آسیب‌های وارده متاثر نشوند و گفت: وزارت صمت نیز با شناسایی و جمع‌آوری دقیق اطلاعات خودرو‌هایی که در محدوده بندر از این انفجار آسیب دیده‌اند، با همکاری همه دستگاه‌ها، پیگیر کمک به جبران خسارت آنها باشد.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش با بیان اینکه شناسایی علت و بستر وقوع این سانحه، مقدم بر شناسایی عامل و مقصر حادثه است، تصریح کرد: اگر ما به دنبال مقصر باشیم، انگیزه بیشتری برای پنهان‌کاری وجود خواهد داشت، لذا در وهله اول باید به دنبال شناسایی اشکالات و بستر‌های وقوع این حادثه باشیم، تا با رفع آنها، جلوی تکرار دوباره چنین فجایعی گرفته شود. در این راستا همه ارگان‌های درگیر باید با ارائه اطلاعات دقیق نهایت همکاری و همراهی را در مسیر شناسایی زمینه‌های وقوع و پیشگیری از تکرار این سانحه داشته باشند.

پزشکیان مسئله مهم دیگر را دپوی حجم انبوه کانتینر در بندر شهید رجایی عنوان کرد و با غیرقابل قبول توصیف کردن چنین رویه‌ای گفت: رئیس سازمان اداری و استخدامی به سرعت با انجام مطالعات تطبیقی و بررسی‌های مقایسه‌ای، از نحوه اداره بنادر و گمرکات در دیگر کشورها، برترین و موفق‌ترین تجربه‌ها را شناسایی و بر اساس اطلاعات به دست آمده، نسبت به اصلاح ساختارها، برنامه‌ریزی و شکل مدیریت بنادر و گمرکات کشور اقدام شود.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز با تکیه بر تکنولوژی‌ها و تجهیزات نوین، روند واردات کالا از خریداری در مبدأ، بارگیری، حمل، تخلیه، ترخیص تا توزیع به طور کامل و دقیق قابل رصد و پیگیری است و باید با انجام مطالعات تطبیقی، روند‌های واردات و صادرات در کشور هر چه سریع‌تر اصلاح شوند و به ویژه معطلی کالا در بنادر به صفر نزدیک شود.

پزشکیان در پایان سخنان خود یک بار دیگر از همه مسئولان مربوطه خواست، نهایت تلاش و دقت خود را به کار گیرند، تا با جبران سریع‌تر خسارات، آسیب‌دیدگان از این حادثه بیش از این دچار مشکل و سختی نشوند.

در این جلسه وزیر کشور گزارش مبسوطی از حادثه بندر شهید رجایی و آسیب‌شناسی صورت گرفته از مشکلات و نقائص ساختاری، برنامه‌ای و فرآیندی و مدیریتی اداره بنادر کشور ارائه کرد.

در جلسه امروز همچنین تعدادی از آیین‌نامه‌های مربوط به برنامه هفتم پیشرفت به تصویب رسید.

برچسب ها: بندر شهید رجایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر