کد خبر: ۶۰۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
هشدار نارنجی سیل برای ۱۷ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۹

امروز سه‌شنبه، آسمانی ابری و بارش‌ها در سواحل دریای خزر ادامه خواهد داشت و دریای خزر مواج خواهد بود.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۹

مخاطب ۲۴- سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی برای ۱۷ استان از رگبار، صاعقه، وزش باد شدید و احتمال سیلاب ناگهانی، آب‌گرفتگی و بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها خبر داد.

امروز سه‌شنبه، آسمانی ابری و بارش‌ها در سواحل دریای خزر ادامه خواهد داشت و دریای خزر مواج خواهد بود. در مناطقی از شمال غرب، غرب دامنه‌های جنوبی البرز، و برخی نقاط اصفهان، یزد و منطقه خراسان نیز افزایش ابر و در بعضی ساعات رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در نوار شمالی کشور، کاهش نسبی دما رخ خواهد داد. همچنین امروز، در نوار شرقی کشور، وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک، سبب کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

فردا چهارشنبه، بارندگی در شمال غرب و غرب سواحل کاهش خواهد یافت. در غرب مرکز، شرق کشور و همچنین در شرق سواحل دریای خزر، افزایش ابر، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. از روز چهارشنبه تا پایان هفته، در غالب مناطق کشور، روند افزایش نسبی دما حاکم خواهد شد.

پنجشنبه، در برخی نقاط شمال غرب، غرب ارتفاعات و در اصفهان، یزد و کرمان، در ساعات بعدازظهر، افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. جمعه و شنبه، بویژه در ساعات بعدازظهر، در مناطقی از شمال غرب، غرب دامنه‌های جنوبی البرز، در قزوین، البرز و تهران، و در اصفهان، افزایش ابر، گاهی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی و تقویت ناپایداری‌های همرفتی

زمان پایان: چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۰

نوع مخاطره: رگبار باران، رعد و برق وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۹: نیمه شرقی گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، کردستان، زنجان، لرستان، مرکزی، همدان، قزوین، البرز، تهران، ارتفاعات سمنان، جنوب استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی.

چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۰: البرز، قزوین، همدان، تهران، خراسان شمالی، نیمه شمالی استان‌های اصفهان و لرستان و ارتفاعات استان‌های سمنان و گلستان، مرکزی یزد.

اثر مخاطره: بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل و نقل، وزش باد شدید موقتی، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی.

توصیه: احتیاط در سفر‌ها و حذف مسافرت‌های غیر ضروری، پرهیز از قرارگرفتن و اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید
آیا می دانستید برج رادکان دقیق ترین تقویم سنگی جهان است؟ شاهکار خواجه نصیرالدین طوسی که با مهندسی شگفت انگیز، تنها تقویم سنگی جهان برای تعیین دقیق فصول و آغاز زمستان در اول دی است
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر