کد خبر: ۶۰۹۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹

تاج: شاید الزامی برای برگزاری مسابقات لیگ برتر نداشته باشیم

مهدی تاج بعد از جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال گفت: برگزاری این جلسه از سوی فدراسیون فوتبال بود که استاندار‌های استان‌های باشگاه‌های لیگ برتری، مدیران کل و مدیران عامل و ... شرکت کنند. همه جمع شدیم که هم‌اندیشی و مسائل مربوط به هواداری الزام شود.
تاج: شاید الزامی برای برگزاری مسابقات لیگ برتر نداشته باشیم

مخاطب۲۴- رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در صورتی که طرح بلیت‌فروشی برای فصل آینده اجرا نشود شاید الزامی برای برگزاری مسابقات لیگ برتر نداشته باشیم. مهدی تاج بعد از جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال گفت: برگزاری این جلسه از سوی فدراسیون فوتبال بود که استاندار‌های استان‌های باشگاه‌های لیگ برتری، مدیران کل و مدیران عامل و ... شرکت کنند. همه جمع شدیم که هم‌اندیشی و مسائل مربوط به هواداری الزام شود.

وی افزود: حرف وزیر ورزش و جوانان را تکرار می‌کنم که اگر فروش بلیت الکترونیکی اجرا نشود و هوادار در روی صندلی مدنظر خود ننشیند یا دوربین چهره‌زن در ورزشگاه نباشد تا تخلف‌ها ثبت شود، شاید الزامی نباشد لیگ را اینگونه برگزار کنیم. باید این شرایط را اصلاح کنیم. برنامه‌ها را کامل برای باشگاه‌ها توضیح داده‌ایم که درخواست کننده حضور در ورزشگاه باید سامانه هدا برود و کد ملی خود را ارائه بدهد. در واقع دیگر بلیت کاغذی در کار نیست و با کارت ملی خودش می‌تواند به ورزشگاه برود. هر کسی می‌تواند ۵ بلیت خریداری کند و برای هر ۵ نفر باید کد ملی ثبت کند. اینطوری دقیق می‌فهمیم در ورزشگاه چه اتفاقی افتاده و ما به طور جدی روی آن ایستاده‌ایم.

بیشتر بخوانید

رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد ۳۰ هزار بلیت فروخته شود و ۷۰ هزار نفر به ورزشگاه بروند معلوم است که اتفاقاتی در ورزشگاه‌ها می‌افتد. برخی از بازی‌ها با حضور خطرناک تماشاگران در ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود، در صورتی که باید راه‌های خروجی مشخص و باید در زمان ۱۲ دقیقه ورزشگاه از حضور تماشاگران تخلیه شود. هر کسی باید روی صندلی خودش بنشیند و با ثبت احوال نیز قرارداد بسته‌ایم و دیگر هیچ مانعی برای اجرای این طرح وجود ندارد. کانون هواداران باشگاه‌ها باید لباس ویژه بپوشانند. باشگاه‌ها هزار میلیارد تومان هزینه می‌کنند و باید دو، سه میلیارد صرف آموزش کانون هواداران خود کند. نیت ما تنبیه کردن نیست ولی اگر باشگاهی نتواند از هوادارانش پذیرایی به عمل آورد تا زمان اجرای طرح، باید بازی‌هایش را بدون تماشاگر برگزار کند.

تاج در خصوص اینکه آیا صحبتی با یگان ویژه و نیروی انتظامی برای اجرای این طرح صحبتی شده است یا نه، تصریح کرد: با سردار مصدق، فرمانده یگان ویژه کشور، همینطور یگان ویژه استان‌ها و ... صحبت و جلسه دو، سه ساعته برگزار کرده‌ایم و آنها نیز آماده هستند. نیروی انتظامی نمی‌تواند ۷۰ هزار نفر را کنترل کند. اگر تماشاگری از گیت رد شد و دستگاه «ایکس‌ری» بوق بزند، می‌توانند هوادار را بگردند. با انجام این کارها، بسیاری از ناهنجاری ورزشگاه‌ها رفع می‌شود. یکسری افراد ناآرام داریم که برخی از نهاد‌های نظارتی روی آنها کار می‌کنند و کمیته اخلاق ممکن است رای بدهد و شاید مجوز فعالیت به تعدادی از افراد را ندهیم.

وی در واکنش به این سوال که آیا منظورش از عدم مجوز فعالیت به برخی افراد، کسانی هستند که کنار زمین یا روی نیمکت شلوغ می‌کنند یا به اصطلاح «دادزن» هستند، است، گفت: بله، به هر کسی که در هر شرایطی جو ورزشگاه را ملتهب می‌کند شاید ادامه فعالیت داده نشود.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه برخی از مدیران باشگاه‌ها نیز با صحبت‌های‌شان در ورزشگاه تنش ایجاد می‌کنند، اظهار داشت: همانطور که توضیح دادم، از مدیرعامل گرفته تا سرپرست، مربیان و بازیکنان نیز در این طرح هستند. ما مکلف به اجرای این طرح هستیم. بحث هواداری برعهده باشگاه است، همانطور که بلیت‌فروشی نیز متعلق به باشگاه‌هاست. در گذشته باشگاه‌ها ۳۰ هزار بلیت می‌فروختند و ۷۰ هزار نفر به ورزشگاه می‌رفتند، با اجرای این طرح می‌توانند همه ۷۰ هزار بلیت فروخته شده را به خود اختصاص بدهند.

وی در واکنش به شایعه ۱۸ تیمی شدن لیگ برای فصل آینده گفت: این موضوع تکذیب می‌شود، چون جام جهانی و فیفادی‌ها را داریم و اینکه هفته‌های لیگ را افزایش دهیم امکان پذیر نیست.

تاج در رابطه با آخرین وضعیت تیم ملی بزرگسالان تصریح کرد: دو روز دیگر به مشهد می‌رویم تا در جلسه شورای تأمین برای برگزاری بازی ایران و کره‌شمالی را شرکت کنیم و ببینیم آیا امکان برگزاری بازی در ورزشگاه امام رضا (ع) وجود دارد یا نه. قبلا اعلام کردیم بازی در مشهد برگزار می‌شود و سرمربی تیم ملی نیز به لحاظ معنوی می‌خواست بازی در شهر امام رضا (ع) برگزار شود ولی باید شرایط برگزاری بازی در شورای تامین رصد شود.

رئیس فدراسیون فوتبال در واکنش به اینکه تیم ملی مصر جایگزین دیدار با شیلی برای بازی‌های تدارکاتی تیم ملی شده است، گفت: برای بازی‌های تدارکاتی نیز چند بازی را نهایی کرده‌ایم. به محض اینکه قطعی شود اعلام می‌کنیم.

برچسب ها: مهدی تاج
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر