کد خبر: ۶۰۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۵

تفاهم‌نامه همکاری زیرساختی شرکت مخابرات و شرکت پست، به امضا رسید

شرکت مخابرات ایران و شرکت ملی پست، تفاهم‌نامه همکاری مشترک و دوجانبه‌ای را در حیطه سرویس‌های مکان محور و پایگاه‌های داده، در قالب پروژه GNAF با استفاده از ظرفیت‌های زیرساختی، فنی و نرم‌افزاری طرفین به امضا رساندند.
تفاهم‌نامه همکاری زیرساختی شرکت مخابرات و شرکت پست، به امضا رسید

مخاطب۲۴- به گزارش اداره کل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران، تفاهم‌نامه همکاری پنج ساله مابین شرکت مخابرات ایران و شرکت ملی پست، یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با موضوع استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بالقوه طرفین بر اساس سرویس مکان محور GNAF با هدف ارائه بهترین خدمات به مشتریان مختلف خانگی، تجاری و سازمانی به امضای مهندس محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات و دکتر محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست رسید.

بر اساس این گزارش، پروژه ملی جی‌نف با تعیین هویت افراد و مکان‌یابی آنها، به عنوان رکن اساسی تحقق دولت الکترونیک محسوب می‌شود. عنوان GNAF مخفف Geo Coded National Address File به معنی پایگاه نشانی ملی ژئوکد شده است که امکان بررسی و صحت‌سنجی یک نشانی فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آن را در کشور مقدور می‌کند.

تسهیل و تسریع انواع خدمات شهری، مبادلات کالا، خدمات پستی و بررسی و رسیدگی به امور مردم، کاهش حضوری مردم در ادارات، کاهش بوروکراسی اداری و به طور کلی تسریع در امور مردم، از جمله مزایای تمایز کد شناسایی اماکن است و درمجموع، هدف از اجرای طرح GNAF، هویت‌بخشی به مکان‌هاست.

همچنین، همگرایی دستگاه‌های مختلف برای اجرای پروژه «جی‌نف» بسیار بااهمیت است، به نحوی که تاکنون دستگاه‌های مختلف کار‌های موازی در طراحی نقشه راه انجام داده‌اند که به تطبیق این نقشه‌ها نیاز هست و تفاهم‌نامه شرکت مخابرات ایران و شرکت پست، گامی مهم در تحقق این هدف در دولت الکترونیک است.

مهندس جعفرپور در آیین امضای این تفاهم نامه گفت: دو ستون اساسی پیشرفت دست به دست هم داده و در دوره‌ای که هم پست وارد دوره تحولی شده و هم مخابرات با رویکرد جدید خود از یک اپراتور تلکام به اپراتور سرویس محور تبدیل شده است، می‌توانند با ارائه خدمات محتوا محور و توسعه اتصال فیبر نوری مخابرات و سرویس مکان محور پست، وارد حیطه جدیدی از خدمت رسانی و تجاری سازی خدمات دو مجموعه به تمام مشتریان شوند.

وی افزود: صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سابقه بیش از یک قرن در کشورمان دو مولفه موثر به نام پست و مخابرات داشته است و اکنون، همکاری دو مجموعه، حقیقتا منشأ اثر و توسعه خواهد بود.

مهندس جعفر پور اضافه کرد: این دو ستون اصلی صنعت ارتباطات که از دیرباز نقش محوری داشته‌اند، امروز و با انعقاد این تفاهمنامه در کنار هم، در ارائه سرویس‌های پایه‌ای و اساسی که مبنای ارائه به مشتران خانگی، تجاری و دیگر بخش‌های سرویس‌های مکان محور خواهد بود، نقش محوری ایفا خواهند کرد.

وی خاطرنشان ساخت: بر طبق مفاد این تفاهم نامه تاثیر بسیار مثبتی در حوزه خدمات اقتصاد دیجیتال با خدمات زیرساختی پست و مخابرات ایجاد خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات با اشاره به اقداماتی که در سال‌های گذشته در حوزه هوشمندسازی انجام شده است، تصریح کرد: مردم تاکنون کمتر شاهد اثرات هوشمندسازی در زندگی خود بوده‌اند، در حالی که با همکاری شرکت پست و مخابرات در سرویس مکان محور GNAF، با در اختیار داشتن دیتای ارزشمند، می‌توان بهترین و مفیدترین خدمات ارتباطی را در حوزه‌های مختلف، بر این اساس به مردم و مشتریان ارائه داد.

این تفاهم نامه با حضور مدیران عامل شرکت ملی پست و شرکت مخابرات، معاونین و مدیران ارشد دو مجموعه، از جمله مهندس بهرامی، معاون فناوری اطلاعات شرکت مخابرات، دکتر زارعیان، معاون مشتریان خانگی مخابرات، مهندس امامی، معاون مشتریان تجاری و سازمانی، مهندس بیدخام، مشاور مدیرعامل مخابرات ایران، عصر یکشنبه هفت اردیبهشت ماه در محل شرکت ملی پست ایران به امضا رسید.

برچسب ها: شرکت مخابرات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پشت پرده تخریب وزیر راه پشت پرده تخریب وزیر راه
طی دو ماه اخیر شاهد فشار‌های غیرمعمول به وزیر راه دولت پزشکیان هستیم و در حالی که هنوز ۱۰ ماه از آغاز تصدی‌گری فرزانه صادق مالواجرد بر وزارت راه و شهرسازی نمی‌گذرد، برخی نمایندگان مخالف دولت، خواهان استیضاح او شده‌اند؛ فشار‌هایی که به نظر می‌رسد به استخدام غیرقانونی برادر و عموی یک نماینده ظاهرا ضد فساد مجلس در پست‌های مدیریتی وزارت راه در دولت قبل ربط داشته باشد.
مافیای دکه داری در تهران مافیای دکه داری در تهران
روزگاری بود که فریاد "روزنامه... خبر‌های داغ! " در هر چهارراه و پیاده‌رویی طنین می‌انداخت. امروز اما، دکه‌های مطبوعاتی بیشتر به باجه‌های سیگار و تنقلات شبیه‌اند تا کیوسک‌های خبر. اینجا قصه صنفی است که روزگاری متفاوت را می‌گذراند.
مدیران بانکی که حقوق دلاری می‌گیرند و هرگز تغییر نمی‌کنند! مدیران بانکی که حقوق دلاری می‌گیرند و هرگز تغییر نمی‌کنند!
به نظر می‌رسد با شرایط موجود و حتی طی سال‌های گذشته شعب خارجی بانک‌های ایرانی نه در جذب سرمایه موفق بوده‌اند، نه در شفافیت، نه در حسابرسی و نه حتی در پاسخگویی. با این حال، بسیاری از مدیران این شعب سال‌هاست بدون تغییر بر جای خود مانده‌اند و نهاد‌های ناظر نیز همچنان تماشاگر این وضعیت هستند.
مرگ سه خواهر بلاگر تایید شد مرگ سه خواهر بلاگر تایید شد
روز گذشته گزارش مرگ سه خواهر جوان در خانه‌شان واقع در خیابان گلبرگ تهران روی میز بازپرس کشیک قتل پایتخت قرار گرفت. به این ترتیب بررسی‌ها برای روشن شدن علت ماجرا آغاز و مشخص شد این سه خواهر جوان که یکی از آنها به نام تینا در فضای مجازی بلاگر شناخته شده‌ای بود بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست داده‌اند.
انقلاب نسل Z علیه دانشگاه انقلاب نسل Z علیه دانشگاه
در حالی که نسل‌های گذشته برای رسیدن به موفقیت چاره‌ای جز تحصیلات دانشگاهی نمی‌دیدند، امروز نوجوانان با گوشی‌های هوشمند و نور‌های حلقه‌ای وارد بازاری شده‌اند که نه مدرک می‌خواهد، نه استاد. آیا این تغییر مسیر نشان بیداری نسلی است یا سقوطی خاموش به دام توهم شهرت و درآمد آسان؟
سرنوشت مهریه ختم به خیر می‌شود؟ سرنوشت مهریه ختم به خیر می‌شود؟
قانون جدیدی که این روز‌ها درباره مهریه و کم و کیف آن بر سر زبان‌ها افتاده است، بار دیگر این موضوع را به سر تیتر اخبار رسانه‌ها تبدیل کرده که متخصصان حوزه حقوق و قضا هم درباره آن نظرات متفاوتی دارند و ابعاد حقوقی و اجتماعی این قانون جدید و سایر قوانین حوزه مهریه، نیاز به واکاوی بیشتری دارد.
نظر اهالی عباس آباد تهران در خصوص شلوغی سفارت افغانستان! نظر اهالی عباس آباد تهران در خصوص شلوغی سفارت افغانستان!
مشکلات و ازدحام شدید در اطراف سفارت افغانستان واقع در خیابان پاکستان تهران، این سفارت به طور موقت بخشی از خدمات خود را متوقف کرد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر