کد خبر: ۶۰۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۸

نرخ ارز مسافرتی در مرکز مبادله با تعرفه نرخ ارز تجاری

مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: سامانه ارز مسافرتی در مرکز مبادله نهایی شده و نرخ آن همان نرخ ارز توافقی مرکز مبادله خواهد بود؛ با این حال نیازمند هماهنگی‌های بین دستگاهی است که منتظریم بانک مرکزی اقدامات آن را انجام دهد.
نرخ ارز مسافرتی در مرکز مبادله با تعرفه نرخ ارز تجاری

مخاطب ۲۴- مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: سامانه ارز مسافرتی در مرکز مبادله نهایی شده و نرخ آن همان نرخ ارز توافقی مرکز مبادله خواهد بود؛ با این حال نیازمند هماهنگی‌های بین دستگاهی است که منتظریم بانک مرکزی اقدامات آن را انجام دهد.

علی سعیدی در جمع خبرنگاران درباره علت تاخیر در برگزاری حراج سکه در مرکز مبادله اظهار کرد: در حال حاضر منتظر تصمیم بانک مرکزی هستیم و به محض اینکه بانک مرکزی تصمیم به عرضه داشته باشد، حراج‌ها از سر گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: به زودی موعد تحویل پیش فروش سکه طلا که پیش از آغاز سال جدید صورت گرفت، می‌رسد و از پایان اردیبهشت به صورت ماهانه، پایان هر ماه تحویل سکه‌های خریداری شده در طرح پیش فروش انجام می‌شود. البته به طور طبیعی تعدادی انصرافی وجود دارد که از دریافت سکه خود انصراف می‌دهند.

بیشتر بخوانید

مدیرعامل مرکز مبادله ایران در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه ارز مسافرتی در مرکز مبادله چه زمانی عرضه می‌شود؟ گفت: سامانه مربوط به فروش ارز مسافرتی در مرکز مبادله تکمیل شده است. با این حال نیازمند یک سری هماهنگی‌های میان دستگاهی است و به محض اینکه بانک مرکزی این هماهنگی‌ها را انجام دهد در ابتدای تابستان می‌توانیم عرضه آن را انجام دهیم.

سعیدی در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه نرخ ارز مسافرتی با چه تعرفه‌ای محاسبه می‌شود؟ گفت: نرخ ارز مسافرتی در مرکز مبادله با تعرفه نرخ ارز تجاری خواهد بود.

وی در رابطه با موضوع وعده الکترونیکی شدن حراج شمش طلا تصریح کرد: الکترونیکی شدن حراج شمش مشروط به این است شرایط عرضه شمش در وزن‌های کمتر یعنی ۱۰۰ گرم یا ۲۰۰ گرم وجود داشته باشد که به اصطلاحی به آن قیچی کردن شمش گفته می‌شود. در حال حاضر قطعات عرضه شده در حراج‌های حضوری شمش طلا یک کیلوگرمی است که بر اساس مصوبات بالادستی صورت می‌گیرد. این مصوبات نیازمند برخی اصلاحات است تا به مرکز مبادله این اجازه داده شود که شمش را در قطعات کوچک‌تر عرضه کند چرا که متقاضیان شمش در شهرستان‌ها معمولاً در وزن‌های پایین‌تری رید خود را انجام می‌دهند.

مدیرعامل مرکز مبادله ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان تقریبی الکترونیکی شدن حراج شمش طلا در مرکز مبادله گفت: زمانبندی عرضه شمش به صورت الکترونیکی در اختیار مرکز مبادله نیست با این حال این آمادگی وجود دارد و مذاکرات لازم با گروه‌هایی که می‌توانند عرضه شمش در قطعات کوچکتر را انجام دهند صورت گرفته است.

سعیدی با اشاره به آغاز اعزام حجاج از هفته آینده گفت: عرضه ارز مسافرتی به حجاج طبق روال قبل بانک مرکزی صورت خواهد گرفت که در مجموع ۵۰۰ یورو است و نرخ آن نرخ ارز تجاری مرکز مبادله است با این حال در مجموع کار‌های مرکز مبادله نیست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی
انتشار چند استوری از سوی غزاله اکرمی، بازیگر سریال «سوجان»، شامگاه گذشته موجی از واکنش ها را در میان کاربران و اهالی سینما برانگیخت. اکرمی در یکی از این استوری ها مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر او گریخته است.
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر