کد خبر: ۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۴
با کمک دانش‌آموزان؛

۸۰ نفر از محکومان محاکم نظامی آزاد شدند

ایلنا: جمعی از دانش‌آموزان خیّر مرکز آموزش متوسطه علامه حلی ۳ تهران با اهداء کمک نقدی شرایط آزادی ۸۰ نفر از محکومان محاکم نظامی استان تهران را فراهم کردند.

به گزارش ایلنا، در جلسه ای با حضور سرپرست سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران، معاون اجرای احکام و قاضی ناظر زندان دادسرای نظامی تهران و جمعی از دانش آموزان خیر مرکز آموزش متوسطه علامه حلی ۳ تهران، یکی از دانش آموزان به نمایندگی، به بیان گزارشی از عملکرد این گروه خیریه پرداخت و گفت: با تشکیل بازارچه خیریه، اقلامی تهیه و با سود بیشتری به فروش رسید و خوشبختانه مبلغ قالب توجهی برای آزادی زندانیان جمع آوری شد.

سرپرست سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران گفت: خداوند به کسانی که این طرح را پیشنهاد و عملی کردند، جزای خیر بدهد و از اولیاء دانش آموزان و معلمان و کلیه افرادی که در این کار خیر مشارکت کردند باید تقدیر کرد.

حجت الاسلام فراتی تصریح کرد: هدایای شما چون با نیت خالصانه جمع آوری شده، برکت دارد.

این مقام قضایی در خصوص آزادسازی زندانیان با کمک خیرین گفت: در بازدید اخیر، با افرادی در زندان مواجه شدیم که در اثر تصادف و بدون سوء نیت در بازداشت بودند و توان پرداخت بدهی خود را نداشتند.

وی افزود: واقعاً ضرورتی برای ادامه بازداشت آنها وجود نداشت و این گونه کمک های مالی می تواند باعث آزادی آنها شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این گروه خیّر بتوانند در آینده این طرح را در سطح وسیع و کلان تری اجرا کند.

در ادامه، معاون اجرای احکام دادسرای نظامی تهران در گزارشی از کمک های خیریه دانش آموزان مدرسه علامه حلی ۳ گفت: این نوجوانان خیر از سه سال پیش و در آستانه سال نو با کمک های خود موجب آزادی تعداد از محکومین جرایم غیرعمدی و سبک شده اند.

عباس‌رضا پارساپور افزود: این گروه خیریه در سال ۹۲ موجبات آزادی ۳۰ نفر، در سال۹۳ موجبات آزادی ۸۳ نفر و در سال۹۴ نیز موجبات آزادی حدود ۸۰ نفر از محکومین دادگاه های نظامی استان تهران را فراهم آورده اند.  

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر