کد خبر: ۶۰۸۸۲
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸

پوتین ترامپ را عصبانی کرده است

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اشاره به تداوم حملات روسیه به اوکراین، اعلام کرد که این باعث می‌شود فکر کنم که باید با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه طور دیگری برخورد شود.
پوتین ترامپ را عصبانی کرده است

مخاطلب۲۴- ترامپ در شبکه اجتماعی تروث نوشت: هیچ دلیلی وجود نداشت که پوتین در چند روز گذشته به مناطق غیرنظامی، شهر‌ها و شهرستان‌ها موشک شلیک کند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اشاره به تداوم حملات روسیه به اوکراین، اعلام کرد که این باعث می‌شود فکر کنم که باید با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه طور دیگری برخورد شود.

ترامپ امروز شنبه در شبکه اجتماعی تروث نوشت: هیچ دلیلی وجود نداشت که پوتین در چند روز گذشته به مناطق غیرنظامی، شهر‌ها و شهرستان‌ها موشک شلیک کند.

وی در این پست که پس از گفت‌و‌گو‌ها با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در رم به اشتراک گذاشته شد، عنوان کرد: این باعث می‌شود فکر کنم که شاید او نمی‌خواهد جنگ را متوقف کند، او فقط می‌خواهد من را بازی دهد و باید با او طور دیگری برخورد شود، از طریق «بانکی» یا «تحریم‌های ثانویه؟»

کرملین روز شنبه اعلام کرد که پوتین در یک دیدار با استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در روز جمعه بر آمادگی مسکو برای گفت‌و‌گو با اوکراین بدون پیش شرط تاکید کرده است.

در این راستا، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه پس از اینکه تبادل نظر با زلنسکی همتای اوکراینی خود را «بسیار مثبت» ارزیابی کرد، گفت که کی‌یف آماده یک آتش بس بدون پیش شرط است.

بیشتر بخوانید

پیش از این سخنگوی ریاست جمهوری اوکراین از توافق روسای جمهور آمریکا و اوکراین در حاشیه مراسم تشییع جنازه پاپ، درباره ادامه مذاکرات خبر داد.

مدیر ارتباطات کاخ سفید نیز در بیانیه‌ای تأیید کرد که ترامپ و زلنسکی پیش از مراسم تشییع جنازه پاپ فرانسیس با هم دیدار کردند و گفتگوی بسیار سازنده‌ای داشتند، اما هنوز جزئیات کاملی از این دیدار منتشر نشده است.

تصاویر منتشر شده از گفتگوی دو رییس جمهور نشان می‌دهد که این دو بدون حضور دستیاران و در فضایی صمیمی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند. پیش از شروع گفت‌و‌گو‌های خصوصی بین دو طرف ماکرون و کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس نیز با ترامپ و زلنسکی دیدار بسیار کوتاهی داشتند.

ترامپ و زلنسکی از زمان مشاجره‌ی بی سابقه در ماه فوریه در آمریکا به صورت حضوری با یکدیگر گفت‌و‌گو نکرده بودند. در آن زمان، رهبر ایالات متحده، رئیس جمهور اوکراین را به خاطر عدم قدردانی کافی از حمایت آمریکا در مبارزه کشورش علیه روسیه، سرزنش کرد.

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
حکم اعدام بهمن چوبی اصل، یکی از مهم‌ترین جاسوسان اسرائیل اجرا شد حکم اعدام بهمن چوبی اصل، یکی از مهم‌ترین جاسوسان اسرائیل اجرا شد
بهمن چوبی جاسوس اسرائیل، از متخصصین حوزه پایگاه داده (دیتابیس) بود که به واسطه حضور در یک شرکت دانش‌بنیان وارد پروژه‌های حساس و مخابراتی کشور شد
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
ترامپ در نشست فوق‌سری با ۹۰۰ ژنرال ارتش آمریکا ترامپ در نشست فوق‌سری با ۹۰۰ ژنرال ارتش آمریکا
ترامپ قصد دارد در نشستی بی‌سابقه با حضور حدود ۹۰۰ ژنرال و دریاسالار آمریکا در پایگاه کوانتیکو شرکت کند؛ جلسه‌ای که به دستور وزیر دفاع برگزار می‌شود.
اسرائیل هیوم: جنگ دوم با ایران در راه است اسرائیل هیوم: جنگ دوم با ایران در راه است
روزنامه اسرائیل هیوم مدعی شد جنگ دوم با ایران نزدیک است و این درگیری احتمالی به‌مراتب سخت‌تر و پیچیده‌تر از نبرد‌های پیشین خواهد بود.
روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان
روایت فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور را در این ویدئو می بینید.
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
برگزیده
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
بازگشت مجازات اعدام به واشنگتن پس از ۴۰ سال با دستور ترامپ بازگشت مجازات اعدام به واشنگتن پس از ۴۰ سال با دستور ترامپ
به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، مجازات اعدام پس از چهار دهه بار دیگر در ایالت واشنگتن اجرا خواهد شد؛ تصمیمی که واکنش‌های گسترده‌ای برانگیخته است.
صفحه خبر بالای تصاویر