کد خبر: ۶۰۸۸۲
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸

پوتین ترامپ را عصبانی کرده است

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اشاره به تداوم حملات روسیه به اوکراین، اعلام کرد که این باعث می‌شود فکر کنم که باید با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه طور دیگری برخورد شود.
پوتین ترامپ را عصبانی کرده است

مخاطلب۲۴- ترامپ در شبکه اجتماعی تروث نوشت: هیچ دلیلی وجود نداشت که پوتین در چند روز گذشته به مناطق غیرنظامی، شهر‌ها و شهرستان‌ها موشک شلیک کند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اشاره به تداوم حملات روسیه به اوکراین، اعلام کرد که این باعث می‌شود فکر کنم که باید با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه طور دیگری برخورد شود.

ترامپ امروز شنبه در شبکه اجتماعی تروث نوشت: هیچ دلیلی وجود نداشت که پوتین در چند روز گذشته به مناطق غیرنظامی، شهر‌ها و شهرستان‌ها موشک شلیک کند.

وی در این پست که پس از گفت‌و‌گو‌ها با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در رم به اشتراک گذاشته شد، عنوان کرد: این باعث می‌شود فکر کنم که شاید او نمی‌خواهد جنگ را متوقف کند، او فقط می‌خواهد من را بازی دهد و باید با او طور دیگری برخورد شود، از طریق «بانکی» یا «تحریم‌های ثانویه؟»

کرملین روز شنبه اعلام کرد که پوتین در یک دیدار با استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در روز جمعه بر آمادگی مسکو برای گفت‌و‌گو با اوکراین بدون پیش شرط تاکید کرده است.

در این راستا، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه پس از اینکه تبادل نظر با زلنسکی همتای اوکراینی خود را «بسیار مثبت» ارزیابی کرد، گفت که کی‌یف آماده یک آتش بس بدون پیش شرط است.

بیشتر بخوانید

پیش از این سخنگوی ریاست جمهوری اوکراین از توافق روسای جمهور آمریکا و اوکراین در حاشیه مراسم تشییع جنازه پاپ، درباره ادامه مذاکرات خبر داد.

مدیر ارتباطات کاخ سفید نیز در بیانیه‌ای تأیید کرد که ترامپ و زلنسکی پیش از مراسم تشییع جنازه پاپ فرانسیس با هم دیدار کردند و گفتگوی بسیار سازنده‌ای داشتند، اما هنوز جزئیات کاملی از این دیدار منتشر نشده است.

تصاویر منتشر شده از گفتگوی دو رییس جمهور نشان می‌دهد که این دو بدون حضور دستیاران و در فضایی صمیمی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند. پیش از شروع گفت‌و‌گو‌های خصوصی بین دو طرف ماکرون و کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس نیز با ترامپ و زلنسکی دیدار بسیار کوتاهی داشتند.

ترامپ و زلنسکی از زمان مشاجره‌ی بی سابقه در ماه فوریه در آمریکا به صورت حضوری با یکدیگر گفت‌و‌گو نکرده بودند. در آن زمان، رهبر ایالات متحده، رئیس جمهور اوکراین را به خاطر عدم قدردانی کافی از حمایت آمریکا در مبارزه کشورش علیه روسیه، سرزنش کرد.

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر