کد خبر: ۶۰۸۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۸

نظر بقایی در خصوص دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و در گفت‌و‌گو با خبرنگاران درخصوص برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، توضیحاتی ارائه کرد.
نظر بقایی در خصوص دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا

مخاطب۲۴- سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه دور سوم مذاکرات با آمریکا، در سالن‌های مجزا در مسقط در حال انجام است، تاکید کرد که تهران در مواضع خود درباره ضرورت خاتمه تحریم‌ها و آمادگی برای اعتمادسازی درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود ثابت‌قدم است.

بیشتر بخوانید

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و در گفت‌و‌گو با خبرنگاران درخصوص برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، توضیحاتی ارائه کرد.

بقائی اعلام کرد: سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران- آمریکا که از حدود ساعت ۱۰ صبح شروع شده است، به روال ۲ دور قبلی با تسهیل‌گری میزبان عمانی و با حضور روسای هیات‌های نمایندگی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا در حال انجام است.

بقائی افزود: هیات فنی- کارشناسی ایران به ریاست معاونان سیاسی و حقوقی-بین‌المللی وزارت امور خارجه نیز با ترکیب کارشناسان مجرب حوزه تحریم، از جمله متخصصین اقتصادی-بانکی و کارشناسان مرتبط با حوزه هسته‌ای و تعامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در محل مذاکرات حضور داشته و به وظایف خود مشغول هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مواضع اصولی خود راجع به ضرورت خاتمه تحریم‌های ظالمانه و آمادگی برای اعتمادسازی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران ثابت‌قدم است.

بقائی خاطر نشان کرد: به تجربه ثابت شده است که نیل به تفاهم مستلزم احترام به حقوق مشروع ایران وفق معاهده منع اشاعه و اطمینان‌بخشی در مورد خاتمه موثر تحریم‌هاست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سامانه برق من هم قاطی کرد و قطع شد! سامانه برق من هم قاطی کرد و قطع شد!
از صبح امروز سامانه "برق من" هم در وب‌سایت و هم در اپلیکیشن دچار اختلال شده است و مشترکان در زمان حاضر از این طریق امکان اطلاع از زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده خود را ندارند.
وام بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد؟ وام بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد؟
تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی برای گروه نخست شامل بیش از ۳۸ هزار نفر واریز شد. سقف این تسهیلات نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
گل‌های مجتبی فخریان اعجوبه جدید پرسپولیس! گل‌های مجتبی فخریان اعجوبه جدید پرسپولیس!
گل‌های تماشایی مجتبی فخریان خرید جدید پرسپولیس
صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم
صادقی با بیان اینکه قدرتمند شدن جامعه مدنی از لوازم دولت قدرتمند است، گفت: ما موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم و گزارش آن را به مجمع عمومی جبهه اصلاحات ارائه بدهیم.
آغاز ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه از جمله آموزش و پرورش از چه زمانی آغاز می‌شود؟ آغاز ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه از جمله آموزش و پرورش از چه زمانی آغاز می‌شود؟
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی جذب نیرو در ۱۵ دستگاه اجرایی از جمله آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در خرداد امسال و برگزاری آزمون در تیرماه سال جاری خبر داد.
توانایی‌های طارمی یکی یکی رو می‌شود! توانایی‌های طارمی یکی یکی رو می‌شود!
مهدی طارمی در آخرین بازی فصل سری آ برای اینتر، شب متفاوتی را تجربه کرد.
در چه صورت جریمه سنگین و مسدودی کارت سوخت در انتظار رانندگان است؟ در چه صورت جریمه سنگین و مسدودی کارت سوخت در انتظار رانندگان است؟
سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: جریمه سنگین و مسدودی کارت سوخت در انتظار کسانی است که سهمیه سوخت خود را بفروشند.
برگزیده
صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم
صادقی با بیان اینکه قدرتمند شدن جامعه مدنی از لوازم دولت قدرتمند است، گفت: ما موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم و گزارش آن را به مجمع عمومی جبهه اصلاحات ارائه بدهیم.
نتیجه دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا چه بود؟ نتیجه دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا چه بود؟
رسانه آمریکایی به نقل از یک منبع آگاه نوشته مذاکرات ایران و آمریکا در رم «بسیار سازنده» بوده است.
ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از ابتدای انقلاب با قدرت‌های اتمی پنجه نرم کرده‌ایم و برای حفظ منافع ملی هیچگاه عقب‌نشینی نکرده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر