کد خبر: ۶۰۸۳۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹

آغاز سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط

سومین دور از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در پایتخت عمان آغاز شد.
آغاز سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط

مخاطب۲۴- سومین دور مذاکرات غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا روز شنبه در مسقط، پایتخت عمان آغاز شد.

همانند ۲ دور قبلی مذاکرات، ریاست هیأت ایرانی بر عهده «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و ریاست هیات آمریکایی بر عهده «استیو ویتکاف» مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی است.

وزیر امور خارجه ایران روز جمعه و در رأس یک هیأت ارشد دیپلماتیک، فنی و کارشناسی وارد مسقط شد.

بیشتر بخوانید

ویتکاف نیز بامداد روز شنبه و بعد از مذاکره با مقامات روسیه از جمله «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در ارتباط با تحولات اوکراین، وارد عمان شد.

در تیم ایرانی دیپلمات‌های ارشدی، چون «مجید تخت روانچی»، «کاظم غریب‌آبادی» و همچنین کارشناسان ارشد رفع تحریم حضور دارند.

در این دور از مذاکرات، اولین دور گفت‌و‌گو‌های کارشناسی ایران و آمریکا نیز در حال برگزاری است.

آغاز سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط

طبق آنچه که رسانه‌ها اعلام کرده‌اند، گفته می‌شود در تیم کارشناسی آمریکا که با سرپرستی «مایکل آنتون» به مسقط آمده‌اند، کارشناسانی از وزارت خارجه و وزارت خزانه‌داری آمریکا حضور دارند.
۲ دور قبلی مذاکرات ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم و با میانجی‌گری «بدرالبوسعیدی» وزیر خارجه عمان به ترتیب در مسقط و رم برگزار شده است.

وزیر خارجه ایران روز گذشته ۲ بار با همتای عمانی خود دیدار و رایزنی کرد.

دیپلمات‌های ایرانی شرکت‌کننده در این مذاکرات بار‌ها اعلام کرده‌اند که «ما مصمم به صیانت از حقوق قانونی و مشروع ملت ایران برای استفاده از انرژی هسته‌ای جهت مقاصد صلح‌آمیز و در عین حال آماده برداشتن گام‌های معقول جهت اطمینان‌بخشی نسبت به ماهیت کاملا صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود هستیم».

آنها همچنین تاکید کرده‌اند که «خاتمه دادن به تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی علیه مردم ایران، به‌صورت عینی و سریع، برای ما یک اولویت است و و در مذاکرات این موضوع را به صورت جدی دنبال می‌کنیم».

برچسب ها: مذاکرات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر