کد خبر: ۶۰۸۱۸
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴

از بیماران بیمارستان نگاه تهران چه خبر؟

۱۷ مهر سال گذشته ۹ بیمار بعد از انجام عمل آب مروارید چشم در بیمارستان نگاه دچار مشکلات شدیدی شده که برخی نابینا و برخی مجبور به تخلیه چشم خود شدند.
از بیماران بیمارستان نگاه تهران چه خبر؟

مخاطب۲۴- ۱۷ مهر سال گذشته ۹ بیمار بعد از انجام عمل آب مروارید چشم در بیمارستان نگاه دچار مشکلات شدیدی شده که برخی نابینا و برخی مجبور به تخلیه چشم خود شدند.
مهر سال گذشته ۹ بیمار بعد از انجام عمل آب مروارید چشم در بیمارستان نگاه دچار مشکلات شدیدی شده که برخی نابینا و برخی مجبور به تخلیه چشم خود شدند.

با شکایت بیماران بلافاصله پرونده‌ای در دادسرای ویژه جرایم پزشکی تشکیل و بیماران به پزشکی قانونی منتقل شدند. طبق نظریه کمیسیون پزشکی قانونی علت حادثه دستگاهی بود که سرم چشمی را هنگام عمل وارد چشم بیمار کرده بود چرا که دستگاه به صورت کامل ضد عفونی نشده بود و گرچه این اتفاق غیرعمدی صورت گرفته بود، اما باعث عفونت و به‌دنبال آن نابینایی و کوری چشم بیمارانی شده بود که آن روز عمل شده بودند. با مشخص شدن علت حادثه، مسئولان بیمارستان به خاطر سهل‌انگاری در ضد عفونی کردن دستگاه به صورت ۱۰۰ درصد مقصر شناخته شدند.

بیشتر بخوانید

قاضی سعید احمد بیگی، سرپرست دادسرای جرایم پزشکی پایتخت دراین رابطه گفت: «باتوجه به اینکه بیماران بینایی‌شان را از دست داده بودند و تعدادی از آنها نیز چشم‌شان کاملاً تخلیه شده بود، کیفرخواست برای مقصران حادثه صادر شد و مسئولان بیمارستان به نسبت حادثه‌ای که برای بیماران رخ داده، ملزم به پرداخت دیه کامل یا نصف دیه کامل به شاکی‌ها هستند.»

با صدور کیفرخواست از سوی قاضی دادسرای ویژه جرایم پزشکی، پرونده برای محاکمه و صدور رأی به دادگاه قدوسی (دادگاه کیفری دو) ارجاع شد و قرار است متهمان این پرونده صبح روز شنبه ۶ اردیبهشت پای میز محاکمه بروند و به دفاع از خود بپردازند.

برچسب ها: بیمارستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۲۴ آوریل یادبود یکصد و دهمین سالگرد نسل‌کشی ارامنه ۲۴ آوریل یادبود یکصد و دهمین سالگرد نسل‌کشی ارامنه
مراسم «۲۴ آوریل»، یادبود یکصد و دهمین سالگرد نسل کشی ارامنه، پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) به مدت دو روز، با حضور جمعی از هموطنان ارمنی، در خلیفه‌گری ارامنه تهران برگزار شد.
جباری: امیدوارم قهرمان جام حذفی شویم جباری: امیدوارم قهرمان جام حذفی شویم
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران ابراز امیدواری کرد که تیمش قهرمان جام حذفی شود.
اطلاعیه شماره ۲ مدیریت بحران کشور اطلاعیه شماره ۲ مدیریت بحران کشور
در پی حادثه بندر شهید رجایی روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور اطلاعیه دوم را صادر کرد
صعود استقلال به نیمه‌نهایی جام حذفی با شکست پیکان صعود استقلال به نیمه‌نهایی جام حذفی با شکست پیکان
تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد با شکست پیکان راهی مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی فوتبال ایران شود.
اولین تصویر از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط اولین تصویر از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط
اولین تصویر از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط
نظر بقایی در خصوص دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا نظر بقایی در خصوص دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا
«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و در گفت‌و‌گو با خبرنگاران درخصوص برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، توضیحاتی ارائه کرد.
بدر البوسعیدی: دور بعدی مذاکرات روز شنبه سوم می‌ادامه می‌یابد بدر البوسعیدی: دور بعدی مذاکرات روز شنبه سوم می‌ادامه می‌یابد
وزیر خارجه عمان اعلام کرد دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا هفته آینده برگزار می‌شود.
برگزیده
بهترین دانشگاه‌های آسیا در سال ۲۰۲۵ بهترین دانشگاه‌های آسیا در سال ۲۰۲۵
به نقل از THE، ویرایش امسال عملکرد ۸۵۳ دانشگاه از ۳۵ کشور و منطقه را بر اساس معیارهایی، چون آموزش، پژوهش، انتقال دانش و چشم‌انداز بین‌المللی بررسی کرده است. دو دانشگاه چینی چینهوا و پکینگ در رده‌های اول و دوم این لیست قرار گرفته‌اند.
اطلاعیه شماره ۲ مدیریت بحران کشور اطلاعیه شماره ۲ مدیریت بحران کشور
در پی حادثه بندر شهید رجایی روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور اطلاعیه دوم را صادر کرد
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه کنکور آغاز توزیع کارت ورود به جلسه کنکور
داوطلبان کنکور می‌توانند کارت ورود به جلسه خود را از سایت سازمان سنجش دریافت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر