کد خبر: ۶۰۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲

مهمترین تغییرات کنکور ۱۴۰۴

در کنکور ۱۴۰۴ تاثیر سوابق تحصیلی برای پایه دوازدهم میزان ۶۰ درصد تاثیر قطعی و برای ۶ درس پایه یازدهم نیز تاثیر مثبت است.
مهمترین تغییرات کنکور ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ برای پایه دوازدهم میزان ۶۰ درصد قطعی بوده و برای ۶ درس پایه یازدهم مثبت است، گفت: برای کنکور ۱۴۰۵ تاثیر سوابق تحصیلی برای پایه‌های یازدهم و دوازدهم هر دو به میزان ۶۰ درصد قطعی است.

دکتر رضا محمدی ضمن بیان این مطلب به مهمترین تغییرات مصوبه کنکور و میزان تاثیر معدل داوطلبان در این آزمون اشاره و اظهار کرد: در کنکور ۱۴۰۴ تاثیر سوابق تحصیلی برای پایه دوازدهم میزان ۶۰ درصد تاثیر قطعی و برای ۶ درس پایه یازدهم نیز تاثیر مثبت است.

وی در ادامه تصریح کرد: برای کنکور ۱۴۰۵ تاثیر سوابق تحصیلی برای پایه‌های یازدهم و دوازدهم هر دو به میزان ۶۰ درصد قطعی است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد داده‌ایم که از سال ۱۴۰۶ نحوه چگونگی برگزاری کنکور به شورای سنجش و پذیرش واگذار شود.

محمدی تاکید کرد: از میان حدود یک میلیون داوطلب کنکور ۶۳ درصد زنان و ۳۷ درصد مردان هستند. نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۴ در روز‌های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

معاون وزیر علوم گفت: در آزمون پذیرش دانشجو - معلم حدود ۴۷۰ هزار داوطلب شرکت می‌کنند، در آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان هم ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

وی یادآور شد: توزیع کارت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ (نوبت اول) از روز دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و تا روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور ادامه دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر