کد خبر: ۶۰۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۳

بزرگتر‌ها بیشترمراقب آبله مراغان باشند

آبله‌مرغان معمولاً در سنین کودکی با علائم خفیف و بدون عارضه جدی سپری می‌شود، اما در صورت عدم مواجهه در دوران کودکی، ابتلاء به این بیماری در بزرگسالی می‌تواند با شدت و عوارض بیشتری همراه باشد.
بزرگتر‌ها بیشترمراقب آبله مراغان باشند

مخاطب ۲۴- معاون بهداشت وزارت بهداشت، نسبت به افزایش موارد شدید آبله‌مرغان در بزرگسالانی که در کودکی با این ویروس مواجه نشده‌اند هشدار داد.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به تغییر الگوی مواجهه با بیماری آبله‌مرغان در کشور، نسبت به افزایش موارد ابتلاء در بزرگسالان هشدار داد و گفت: آبله‌مرغان معمولاً در سنین کودکی با علائم خفیف و بدون عارضه جدی سپری می‌شود، اما در صورت عدم مواجهه در دوران کودکی، ابتلاء به این بیماری در بزرگسالی می‌تواند با شدت و عوارض بیشتری همراه باشد.

رئیسی با تأکید بر اینکه کاهش مواجهه زودهنگام با برخی بیماری‌های ویروسی، یکی از پیامد‌های طبیعی کنترل موفق این بیماری‌هاست، افزود: هرچه کنترل بیماری‌های ویروسی گسترده‌تر شود، احتمال اینکه کودکان در سنین پایین با آنها مواجه شوند کاهش می‌یابد. این موضوع ممکن است در بلندمدت باعث شود که ابتلاء به این بیماری‌ها به دوره بزرگسالی منتقل شود، که در آن صورت شدت بیماری و احتمال بروز عوارض افزایش پیدا می‌کند.

وی در ادامه بر اهمیت پایش ایمنی جمعیت و افزایش پوشش واکسیناسیون در گروه‌های سنی مختلف تأکید کرد و گفت: ما باید با دقت بیشتری وضعیت ایمنی جامعه را رصد کنیم و در صورت لزوم برنامه‌های واکسیناسیون تکمیلی را در دستور کار قرار دهیم تا از بروز موارد شدید بیماری در بزرگسالی جلوگیری کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین از خانواده‌ها خواست در صورت بروز علائم مشکوک به آبله‌مرغان، به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی مراجعه کنند و مراقبت‌های لازم را جدی بگیرند.

برچسب ها: آبله مرغان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر