کد خبر: ۶۰۷۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷

کارشناس هیئت آمریکایی برای مذاکرات فنی با ایران مشخص شد

نشریه آمریکایی به نقل از منابعی، «مایکل آنتون»، یکی از مشاوران ارشد ترامپ را کارشناس ارشد هیئت آمریکایی برای گفت‌و‌گو با ایران معرفی کرد و نوشت: «با توجه به تجربه و هوش آنتون، او مرد مناسبی برای این کار است. مهمتر از همه، او مطمئن خواهد شد که دستور کار رئیس جمهور ترامپ در این پرونده رعایت می‌شود.»
کارشناس هیئت آمریکایی برای مذاکرات فنی با ایران مشخص شد

مخاطب ۲۴- روز شنبه، ۶ اردیبهشت، دور سوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا و جلسه فنی-کارشناسی ۲ کشور در عمان برگزار خواهد شد.

به گزارش پالیتیکو، هیأت مذاکره کننده ایرانی توسط «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و هیأت آمریکایی توسط «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا رهبری خواهد شد.

تاکنون گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره هؤیت کارشناسان آمریکایی مسئول گفت‌و‌گو با ایران منتشر شده است.

اما، عصر پنجشنبه، نشریه آمریکایی به نقل از منابعی، «مایکل آنتون» یکی از مشاوران ارشد ترامپ را کارشناس ارشد هیأت آمریکایی برای گفت‌و‌گو با ایران معرفی کرد.

۲ مقام ارشد آمریکایی به این نشریه گفتند: «آنتون کارشناس ارشد برای مذاکره با ایران درباره مسائل هسته‌ای این کشور است.»

این نشریه در ادامه درباره آنتون نوشت: «آنتون، مدیر برنامه‌ریزی سیاست وزارت امور خارجه، تیمی متشکل از ده‌ها مقام عمدتاً حرفه‌ای از سراسر دولت را رهبری می‌کند تا جزئیات توافقی را که محدودیت‌های قابل‌توجهی برای برنامه هسته‌ای ایران در ازای لغو تحریم‌ها ایجاد می‌کند، بررسی کنند.»

نشریه آمریکایی افزود: «او قرار است در آخر هفته دور اول گفت‌و‌گو‌های کارشناسی با مقامات ایرانی را پیش از دیدار مجدد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در هفته آینده در رم، رهبری کند. آنتون، ویتکاف را در آخرین دور مذاکرات در رم همراهی کرد.»

بیشتر بخوانید

یکی از مقامات ارشد آمریکا گفت: «با توجه به تجربه و هوش آنتون، او مرد مناسبی برای این کار است. مهمتر از همه، او مطمئن خواهد شد که دستور کار رئیس جمهور ترامپ در این پرونده رعایت می‌شود.»

نشریه آمریکایی در ادامه گزارش خود نوشت: «آنتون یک مقام دولتی کم حاشیه و قدرتمند است که در اولین دولت ترامپ در شورای امنیت ملی کار می‌کرد و بعداً به عنوان یکی از همکاران موسسه محافظه کار کلرمونت خدمت کرد. او هنوز موضعی عمومی در مورد پرونده ایران که مدت هاست بحث‌های شدید و تفرقه انگیزی را در واشنگتن برانگیخته، ابراز نکرده است.»

ترامپ خواستار دیپلماسی با ایران است

این نشریه در ادامه با اشاره به اختلاف نظر فزاینده در بین مقامات دولت آمریکا تصریح کرد: «مذاکرات در حالی پیش می‌رود که دولت ترامپ بر سر اینکه آیا باید دیپلماسی را دنبال کند یا به حملات نظامی متوسل شود، دچار اختلاف نظر و چند دستگی شده است. حمله آمریکا به ایران، یکی از خواسته اصلی اسرائیل است. با این حال دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تأکید کرده است که راه حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد.»

در همین راستا، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا که طبق گزارش منابع رسانه‌ای همچون نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» یک «نو محافظه‌کار سرسخت حامی حمله نظامی به ایران» است، در مصاحبه‌ای با تأکید بر خواسته ترامپ برای دیپلماسی با ایران، ادعا کرد: «ایران حق غنی سازی اورانیوم نخواهد داشت. آنها می‌توانند مواد غنی شده را وارد کنند.»

روبیو در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود، گفت: «ما با آنها گفت‌و‌گو خواهیم کرد. اگر فرصتی برای صلح وجود داشته باشد، ما از هر فرصتی برای موفقیت در جهت حل این چالش از طریق راه صلح‌آمیز استفاده خواهیم کرد، اما اولویت‌های ما ثابت خواهد ماند. من نمی‌خواهم شاهد یک جنگ با ایران باشم. رئیس جمهور ترامپ نیز قطعاً خواستار آن نیست.»

وزیر خارجه آمریکا با اذعان به توانایی نظامی ایران، ادعا کرد: «ایران، میلیارد‌ها دلار برای توسعه قابلیت‌های نظامی هزینه کرده است. من فکر می‌کنم مهم است که بفهمیم این موضوع بسیار پیچیده‌تر از ۱۰ سال پیش یا پنج سال پیش است. اما به همین دلیل است که امیدواریم از این امر جلوگیری کنیم.»

او افزود: «همین پیچیدگی است که باعث شده ترامپ به راهکاری مسالمت‌آمیز پایبند باشد. او به‌دنبال صلح است.»

برچسب ها: استیو ویتکاف
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.