کد خبر: ۶۰۷۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰

هزینه حاجی شدن چقدر هزینه دارد؟

حداقل هزینه تمام‌شده هر زائر بین ۲۵۰ تا ۲۹۰ میلیون تومان است.
هزینه حاجی شدن چقدر هزینه دارد؟

مخاطب۲۴- معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از تلاش برای کاهش مدت زمان حضور حجاج ایرانی در عربستان و بازگشت سریع‌تر آنها به کشور خبر داد.

اکبر رضایی معاون حج و عمره سازمان حج وزیارت، گفت: خادمین حجاج ۱۳ اردیبهشت ماه ان‌شالله عازم خواهند شد و آغاز اعزام‌های و پرواز‌های زائرین از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.

رضایی درباره تلاش‌ها برای کاهش مدت زمان سفر‌ها گفت: یکی از دغدغه‌های ما در حوزه برنامه‌ریزی حج به‌ویژه کاهش مدت سفر است که برنامه‌ریزی‌های ما بر اساس کاهش حداقل ۳ تا ۴ روز نسبت به سال گذشته است که ان‌شالله این موضوع محقق شود که در صورت تحقق برنامه‌ریزی‌ها، میانگین اقامت ۳۳ روز را امسال خواهیم داشت. با کمک سایر ایرلاین‌ها ان‌شاالله بتوانیم به هر میزان حتی یک روز از مدت اقامت زائرین کاسته شود و زودتر برگردند.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در پاسخ به این سوال که آیا این کار در کاهش هزینه حجاج هم تأثیر خواهد داشت گفت: بله، البته خب به‌هرحال تاثیر چندانی در هزینه تمام شده نخواهد داشت، اما بالاخره تکلیفی است که ما بتوانیم بعد از انجام مناسک حجاج را زودتر برگردانیم.

رضایی درباره اینکه این کاهش ۳روزه، در زمان اعزام‌ها صورت می‌گیرد و زائران دیرتر اعزام می‌شوند یا زمان بازگشت زودتر خواهد بود، گفت: طبق روال و دستورالعمل‌ها باید طول مدت زمان پرواز ۳۰ روز در رفت و ۳۰روز در برگشت باشد و این را ما با همکاری کشور میزبان یعنی هواپیمایی کشور عربستان سعودی مدت زمان رفت را ۲۷ روز و مدت زمان برگشت را ۲۱ روز در نظر گرفتیم که همین کاهش مدت زمان برگشت، تاثیری را در کوتاه‌شدن مدت سفر زائرین دارد.

حداقل هزینه تمام‌شده هر زائر؛ ۲۵۰ تا ۲۹۰ میلیون تومان

وی با اینکه ما ترکیبی از هزینه‌های ارزی و ریالی داریم گفت: برای زائرین، ۸۸ درصد هزینه تمام‌شده ارزی و ۱۲درصد ریالی خواهد بود. با توجه به نرخ ارز و نوسانات موجود، نرخ ارز می‌تواند عامل تاثیرگذاری در هزینه تمام شده زائرین باشد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: امسال با مدیریتی که در بخش‌های مختلف در هزینه تمام شده زائر صورت گرفت، حداقل ۲۵۰میلیون تا حدود ۲۹۰ میلیون تومان هزینه تمام شده برای هر زائر خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند
دو چهره سیاسی اصولگرا از اقدامات تندرو‌ها علیه مسعود پزشکیان انتقاد کردند و آن را کاری نامناسب دانستند.
لامین یامال وارث مسی لامین یامال وارث مسی
لامین یامال با حضور در کنار خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، ‏پیراهن شماره ۱۰ بارسا را از او دریافت کرد. ‏
بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند
مدافع فصل گذشته الاوس به تیم تراکتور پیوست.
دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص
رئیس جمهور به ماجرای اینترنت طبقاتی واکنش نشان داد و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص. دولت موظف و مصمم است اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر فراهم کند. مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی.
بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید! بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید!
فیلم «سوپرمن» به‌عنوان آغازگر فاز جدید کمپانی DC، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه شده و حالا طرفداران مشتاقانه منتظر ادامه ماجرا هستند. از سوپرگرل و بتمن تا واندر وومن و حتی ضدقهرمان‌هایی مثل دث‌استروک و بین، این کمپانی برنامه‌ای بلندپروازانه با ۹ فیلم تاییدشده برای ساخت یک دنیای سینمایی منسجم در پیش دارد.
صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی! صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی!
بخشی از جامعه ما، ازجمله روشنفکران و مردم عادی، می‌دانند که آن‌چه از برخی تلویزیون‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان پخش می‌شود به چه میزان اغراق‌شده و ضدملی است. با این حال استدلال و تحلیل‌های آنها، جدا از عملکرد سوگیرانه‌شان، بعضا بسیار واقع‌گرایانه‌تر از صداوسیماست. به همین دلیل است که این رسانه‌ها توانسته‌اند به افکار عمومی ایران راه پیدا کنند.
برگزیده
ملت و ملی پرتکرارترین کلمات در سخنرانی امروز رهبر ملت و ملی پرتکرارترین کلمات در سخنرانی امروز رهبر
تحلیل متن خبر منتشره از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب، از تاکید جدی ایشان روی کلیدواژه‌های مهم حکایت می‌کند.
فشار مهاجران افغان بر شبکه بهداشت فشار مهاجران افغان بر شبکه بهداشت
در هفته‌های اخیر، موج بازگشت اجباری مهاجران افغان از ایران به افغانستان ابعاد کم‌سابقه‌ای یافته است؛ روندی که هم نگرانی نهاد‌های بین‌المللی مانند یونیسف و سازمان جهانی مهاجرت را برانگیخته و هم واکنش‌های داخلی را نسبت به ظرفیت‌پذیری ایران در قبال مهاجرت غیرقانونی برانگیخته است.
دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص
رئیس جمهور به ماجرای اینترنت طبقاتی واکنش نشان داد و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص. دولت موظف و مصمم است اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر فراهم کند. مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی.
صفحه خبر بالای تصاویر