کد خبر: ۶۰۶۹۶
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲

جدول افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ منتشر شد

برخلاف بازنشستگان تامین اجتماعی و کشوری، حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان نیرو‌های مسلح با اعمال افزایش حقوق سال جدید واریز شده است.
جدول افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ منتشر شد

مخاطب۲۴- سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح ضوابط اجرایی افزایش حقوق بازنشستگان، وظیفه بگیران و مستمری بگیران نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.

این سازمان با بیان اینکه افزایش حقوق بازنشستگان در حقوق فروردین ماه اعمال شده است، میزان افزایش حقوق را ۲۰ درصد اعلام و حداقل حکم حقوق (۳۰ سال خدمت) را ۱۴ میلیون و ۴۰ هزار تومان اعلام کرد.

بیشتر بخوانید

همچنین سقف حداکثر حقوق (خالص پرداختی) بازنشستگان سازمان نیز ۸۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان اعلام شده است. همچنین حق تاهل، حق اولاد، کمک هزینه ازدواج و کمک هزینه تدفین نیز به ترتیب ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ۱ میلیون و ۷۱۹ هزار تومان، ۳ میلیون و ۷۶۶ هزار تومان و ۳ میلیون و ۷۶۶ هزار تومان تعیین شده است.
این سازمان یادآور شده که مرحله دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح بر اساس جداول و امتیازات ابلاغی در حقوق مشمولین متناسب‌سازی اعمال شده است.

اطلاعیه شماره ۳ سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح را در ادامه مشاهده می‌کنید.

جدول افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ منتشر شد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است
رئیس‌جمهور در مصاحبه با شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» چین بر ضرورت اجرای چارچوب‌های همکاری شانگهای، تقویت ابتکار کمربند و راه و اتحاد کشور‌ها برای صلح و توسعه جهانی تأکید کرد.
دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در حاشیه اجلاس شانگهای در چین با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و درباره گسترش همکاری‌های دو طرف گفت‌وگو کرد.
گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای
مسعود پزشکیان و رجب طیب اردوغان در حاشیه اجلاس سران شانگهای در چین دیدار کردند و درباره توسعه همکاری‌ها و برگزاری نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور گفت‌و‌گو کردند.
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس
زهرا پزشکیان، دختر رئیس جمهور کشورمان در جمع همسران روساى جمهور عضو سازمان شانگهاى در تیانجین چین حضور یافت.
متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد
سیدمتین حسینی با درخشش همه‌جانبه در زمین، پس از هدایت تیم ایران به دومین قهرمانی پیاپی، به عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان انتخاب شد.
برگزیده
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر