کد خبر: ۶۰۶۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷

میراث تمدنی گران‌بهای ایران و چین به ارتقای سطح روابط دو کشور کمک می‌کند

رئیس قوه قضاییه که به چین سفر کرده است، گفت: ایران و چین ۲ کشور با تمدن غنی هستند و میراث تمدنی گران‌بهای ایران و چین به ارتقای سطح روابط دو کشور کمک می‌کند.
میراث تمدنی گران‌بهای ایران و چین به ارتقای سطح روابط دو کشور کمک می‌کند

مخاطب ۲۴- حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای که به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، به شهر هانگژو چین سفر کرده است، صبح روز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت به وقت محلی، با ژانگ جون رئیس دیوان عالی جمهوری خلق چین که عالی‌رتبه‌ترین مقام قضایی چین محسوب می‌شود، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

رئیس قوه قضاییه در دیدار با رئیس دیوان عالی چین سطح روابط و مناسبات میان ایران و چین را رو به پیشرفت ارزیابی کرد و گفت: هر دو کشور خواهان استقرار و تثبیت صلح و امنیت جهانی هستند.

بیشتر بخوانید

رئیس عدلیه همچنین با اشاره به میراث تمدنی گران‌بهای دو کشور ایران و چین، تصریح کرد: بهره‌مندی دو کشور ایران و چین از تمدنی دیرین و میراث تمدنی گرانبها، کمک شایانی به ارتقای سطح روابط و مناسبات تهران و پکن در حوزه‌های مختلف خواهد کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه افزود: سطح روابط و مناسبات میان ایران و چین رو به پیشرفت است و هر دو کشور خواهان استقرار و تثبیت صلح و امنیت جهانی هستند.

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: مجموع مشترکات میان ایران و چین و مجموعه تحولات و مناسبات میان دو کشور، اقتضا می‌کند که همکاری‌ها و معاضدت‌های قضایی و حقوقی میان تهران و پکن افزایش یابد.

برچسب ها: محسنی اژه ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر