کد خبر: ۶۰۶۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳

روستای حسنلو، آیینه‌ای تمام‌نما از جلوه‌های تاریخی گردشگری

مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: روستای حسنلو نقده از تنوع تاریخی، گردشگری و صنایع‌دستی زیادی برخوردار است که این موضوع یکی از جذابیت‌های این روستا محسوب می‌شود.
روستای حسنلو، آیینه‌ای تمام‌نما از جلوه‌های تاریخی گردشگری

مخاطب۲۴- سیدمصطفی فاطمی، مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با بیان اینکه روستای حسنلو جزو ۸ روستای کاندیدای ثبت جهانی در سال ۲۰۲۵ است، اظهار کرد: تاکنون در ایران فقط دو روستای کندوان آذربایجان شرقی و و اصفهک خراسان جنوبی در فهرست بهترین روستا‌های گردشگری جهان توسط سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) ثبت شده است که امیدواریم امسال تعداد روستا‌های ثبت جهانی ایران افزایش پیدا کند.

او با بیان اینکه روستای حسنلو نقده قابلیت‌های خوبی در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و طبیعت‌گردی دارد، افزود: تلفیق این حوزه‌ها باعث شده است تا این روستا از تنوع زیادی برخوردار باشد و وجود تپه تاریخی حسنلو به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های بشری، جایگاه والایی به این روستا بخشیده است.

مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: محصولات صنایع‌دستی تولیدی توسط اهالی روستا، وجود تالاب‌های اطراف روستا که زیستگاه پرندگان بوده و مورد توجه پرنده‌نگران است و نیز افزایش تعداد تاسیسات گردشگری در حسنلو نقده از جمله دیگر قابلیت‌های این روستا هستند.

بیشتر بخوانید

فاطمی تصریح کرد: پایداری اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی، زنجیره ارزش گردشگری، توجه به حفظ داشته‌های روستا از نظر فرهنگی و تاریخی از دیگر ویژگی‌های روستای حسنلو نقده است که باید به این موضوع توجه شود.

او خاطرنشان کرد: پرونده ثبت جهانی روستای حسنلو نقده تا یک هفته دیگر تکمیل می‌شود و امیدواریم در این مدت تمام نواقص و کاستی‌ها رفع شود تا پرونده به سازمان جهانی گردشگری ارسال شود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر