کد خبر: ۶۰۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
قیمت سکه حساس شد

قیمت جدید طلا و سکه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در روز دوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ اعلام شد.
قیمت جدید طلا و سکه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- قیمت سکه با کاهش قیمت، به مرز ۷۴ میلیون تومان رسید. آخرین گزارش‌ها از بازار نشان می‌دهد که هر قطعه سکه امامی در بازار با کاهش ۱۲۵ هزار تومانی به ۷۵ میلیون و ۸۵ هزار تومان رسید.

هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار تهران نیز با کاهش ۹ هزار تومانی به قیمت ۶ میلیون و ۶۲۳ هزار تومان به فروش رفت.
قیمت طلا و سکه در زمان بازگشایی بازار

بررسی روند بازار طلا و سکه در زمان بازگشایی بازار حاکی از آن است که طلا در میانه کانال ۶ میلیون تومان و سکه در کانال ۷۵ میلیون تومان قرار دارد.

بر همین اساس، هر گرم طلای ۱۸عیار طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۷۹ هزار تومانی، ۶ میلیون و ۶۳۳ هزار تومان شد. این یعنی طلا ۱.۲ درصد گران شده است. هر مثقال طلا ۱۸ عیار با افزایش ۳۳۱ هزار تومانی به نرخ ۲۸ میلیون و ۷۳۳ هزار تومان رسید.

هر گرم طلای ۲۴ عیار با افزایش ۱۰۴ هزار تومانی، ۸ میلیون و ۸۴۳ هزار تومان قیمت‌گذاری شد. هر گرم طلای دست دوم نیز با افزایش ۷۷ هزار تومانی، ۶ میلیون و ۵۴۴ هزار تومان در بازار قیمت‌گذاری شده است.

هر اونس طلا هم در بازار جهانی ۳۴۱۸.۳۲ دلار قیمت‌گذاری شد.
نیم‌سکه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ارزان شد

در این میان، بازار سکه در حالی وارد روز سه‌شنبه، دوم اردیبهشت ماه شد که برخلاف سایر قطعات سکه که روندی افزایشی داشتند، نیم‌سکه ریزش یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی قیمت را تجربه کرد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد سکه امامی امروز در بازار با قیمت ۷۵ میلیون و ۶۱۰ هزار تومان دیده می‌شود. هر قطعه سکه امامی در طول ۲۴ ساعت گذشته در حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان افزایش قیمت داشته است.

قیمت هر قطعه سکه‌بهار آزادی طرح قدیم نیز در کانال ۷۰ میلیون تومان قرار دارد. بر همین اساس، هر قطعه سکه بهار آزادی با افزایش یک میلیون و ۱۰ هزار تومانی، ۷۰ میلیون و ۱۹۰ هزار تومان شد.

نیم‌سکه، اما با کاهش یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی، ۴۶ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. ربع‌سکه هم با کاهش ۴۰۰ هزار تومانی، ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قیمت خورد.

از سوی دیگر، سکه گرمی در بازار به قیمت ۱۳ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان دیده می‌شود.

قیمت جدید طلا و سکه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

برچسب ها: قیمت سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد! وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد!
شواهد جدید و بی‌سابقه مریخ نورد استقامت از وجود حیات در سیاره مریخ خبر می‌دهد؛ آیا بشر در آستانه بزرگ‌ترین کشف تاریخ خود قرار گرفته است؟
سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور
مسعود پزشکیان در این سخنرانی گفت: بعضی از مدارس بجای نخبه پروری، آدم‌های تک بعدی و مغرور تربیت می‌کنند. ویدئوی اظهارات رئیس جمهور را ببینید.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر