کد خبر: ۶۰۶۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷

عارف در مجلس: نگاه ما به بازار ۳۰۰ میلیونی منطقه است

معاون اول رئیس جمهور گفت: عملکرد ۶ ماهه شورای عالی نظارت بر برنامه هفتم و دستگاه‌های اجرایی، حرکت در مسیر اجرا و تحقق اهداف برنامه و رشد ۸ درصد اقتصادی بوده است.
عارف در مجلس: نگاه ما به بازار ۳۰۰ میلیونی منطقه است

مخاطب۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی که به‌منظور بررسی آخرین وضعیت تصویب آیین‌نامه‌های برنامه هفتم توسعه برگزار شد، طی سخنانی بیان کرد: راهبرد ما از ابتدای دولت، اجرای این برنامه بوده و برنامه هفتم نیز از اسناد پیش‌برد امور دولت است.

وی افزود: یک شورای‌عالی با اختیار تقریباً کامل به دولت داده شده تا با حضور وزرا، رییس کمیسیون برنامه بودجه مجلس امر نظارت بر اجرای برنامه و منابع مورد نیاز آن صورت بگیرد؛ ما از ابتدا نگرانی داشتیم که منابع رشد ۸ درصد باید چگونه تأمین شود.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: آیین‌نامه‌های برنامه هفتم از ابتدا مورد بررسی و تصویب قرار گرفته و مواردی نیز با تأخیر مواجه شده است. آیین‌نامه‌ها ملاک حرکت ما برای برنامه هفتم خواهد بود.

عارف با اشاره به اینکه آغاز برنامه هفتم با آغاز کار دولت همراه شده است، گفت: بعد از بررسی‌ها به این نتیجه رسیدیم که با فعال شدن شورای عالی نظارت بر برنامه، کار‌ها جلو برود و سازمان برنامه خود را تجهیز کرد تا با نیرو‌های توانمند، در بخش نظارتی مشکلی نداشته باشیم.

وی اظهار داشت: عملاً از اواخر شهریور ۱۴۰۳ نظارت بر برنامه شروع شده و هم‌زمان نیز جلسات متعددی با مجلس داشتیم که با توجه به شرایط، آیا دقیقاً اجرای احکام برنامه را جلو رفته و یا احتمالاً تغییراتی را در احکام برنامه دهیم؛ مثلاً در مقاطعی باید ستاد تنظیم بازار فعال می‌شده و این مغایر برنامه است که نگاه برنامه به آزادسازی است ولی برای مدیریت بازار باید این کار انجام می‌گرفت و با هماهنگی مجلس عمل کردیم.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس‌جمهور بیان کرد: راهبرد دولت این بوده در چارچوب برنامه اصلاحات ساختاری و قیمت به شرطی انجام شود که به معیشت مردم آسیب وارد نشود و اگر اقدامی برای آزادسازی قیمت‌ها داشته باشیم که در برنامه آمده، در شرایطی که در آن حضور داریم این کار موجب افزایش قیمت‌ها خواهد شد و ما با مجلس جلساتی داشتیم تا معیشت مردم محفوظ شود و به این نتیجه رسیدیم که دو سبد کالا در قالب کالابرگ توزیع شود.

عارف عنوان کرد: عملکرد شش ماهه شورای عالی نظارت بر برنامه و دستگاه‌های اجرایی، حرکت در مسیر اجرا و تحقق اهداف برنامه و رشد ۸ درصد اقتصادی بوده است. روند تصویب آیین‌نامه‌ها در دولت روند خوبی دارد مگر موارد خاصی که نیاز به رفت و برگشت دارد. امیدواریم در ماه‌های آینده با شتاب در تدوین و تصویب آیین‌نامه‌ها، این عقب‌ماندگی در تصویب آیین‌نامه‌ها رفع شود.

وی با اشاره برنامه دولت برای تحقق شعار سال، گفت: ما در همه فعالیت‌ها، سرمایه مورد نیاز برای اجرای برنامه هفتم را مد نظر داشتیم و تلاش مشترکی بین دولت و مجلس برای تامین منابع برنامه مورد نیز است. نگاه ما به سرمایه‌ها و منابع داخل کشور است ولی به این محدود نمی‌شویم و به این سمت می‌رویم که اگر کسی از خارج کشور قصد سرمایه‌گذاری داشت، امنیت را فراهم کنیم. امیدواریم راهبرد‌های جذب سرمایه برای تولید در دولت نیز به تصویب برسد که کمک‌کننده خواهد بود. نگاه ما به بازار ۳۰۰ میلیونی منطقه است تا بتوانیم در این بازار نقش‌آفرینی خوبی داشته باشیم.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر