کد خبر: ۶۰۶۴۹
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸

محسن هاشمی: نتیجه مثبت مذاکرات یعنی تثبیت غنی‌سازی و رفع تحریم‌ها

عضو شورای مرکزی کارگزاران با مثبت ارزیابی کردن مذاکرات غیرمستقیم ایران آمریکا گفت: مذاکرات را باید به فال نیک گرفت، اما در عین‌حال باید سعی کرد بر اساس اعتماد به نفس و حفظ منافع ملی و کشور مذاکرات را پیش برد، نتیجه مذاکرات نیز وقتی مثبت است که حق غنی‌سازی برای ایران به رسمیت شناخته شده و تحریم‌ها به طور کامل برداشته شود.
محسن هاشمی: نتیجه مثبت مذاکرات یعنی تثبیت غنی‌سازی و رفع تحریم‌ها

مخاطب۲۴- محسن هاشمی درخصوص گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا با اشاره به اینکه در ۱۵ روز گذشته متعاقب تصمیم حاکمیت برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا اتفاقات جدیدی در کشور رقم خورده است، گفت: در این مدت اکثر تحلیل‌ها و مقالات و اخبار نشان می‌دهد که این مذاکرات را باید به فال نیک گرفت، چون آثار مثبت آن را در کشور می‌بینیم، از این‌رو می‌توانیم به این مذاکرات خوشبین باشیم.

وی با تأکید بر پرهیز از خوشبینی و بدبینی افراطی به مذاکرات، افزود: باید سعی کرد بر اساس اعتماد به نفس و حفظ منافع ملی و کشور مذاکرات را پیش برد.

هاشمی تصریح کرد: خوشبختانه تیمی که مذاکرات فعلی را به پیش می‌برد از تجربه بسیار خوبی برخوردار است چرا که همه اعضاء همان افرادی هستند که در مذاکرات برجامی حضور داشتند و از این‌رو به موضوع مسلط هستند.

بیشتر بخوانید

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه به نظر می‌آید شورای امنیت ملی و مقام معظم رهبری هم از نزدیک مذاکرات را دنبال می‌کنند و نگاه این است که با حفظ منافع کشور به نتیجه مثبتی برسیم، اظهار داشت: نتیجه مثبت یعنی همانطور که در برجام هم دیده شده بود حق غنی‌سازی برای ایران به رسمیت شناخته شود و کشور بتواند از این تکنولوژی استفاده کرده و بهره ببرد.

وی تأکید کرد: البته از آن طرف هم لازم است تحریم‌های غیرقانونی غرب علیه ایران هم به طور کامل برداشته شود و همانگونه که قبلا عنوان شده باید در تواهمنامه‌ای که حاصل می‌شود تضمین‌های لازم دیده شود تا اتفاقات جدیدی از دوطرف نیفتد و توافق احتمالی را در آینده دچار چالش نکند.

هاشمی فضای رسانه‌ای جهان نسبت به مذاکرات را مثبت ارزیابی کرد و افزود: من اخبار جهان را که دنبال می‌کردم در اکثر کشور‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که مذاکره ایران و آمریکا باید عاقبت خوشی برای ملت ایران داشته باشد و درنهایت ملت ایران باید به حقش برسد و از ظلمی که آمریکا در حق ملت ایران روا داشته نیز کاسته شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به تلاش آمریکایی‌ها برای تضعیف ایران با ادعای حرکت ایران به سمت دستیابی به سلاح هسته‌ای، اظهار داشت: این موضوع از ابتدا هم دروغ بود، ایران تنها به دنبال استفاده از تکنولوژی هسته‌ای ذیل NPT است که اجازه داده همه کشور‌ها از این نعمت برخوردار باشند.

وی با تأکید بر اینکه ایران با توان دانشمندان خود به صورت بومی به دانش هسته‌ای دست یافته، خاطرنشان کرد: این حقیقتی است که دنیا به آن رسیده و به عظمت و توانمندی ملت ایران پی برده است. دنیا باید بپذیرد که جمهوری اسلامی نمی‌تواند از این حق خود دست بردارد و نسبت به آن عقب‌نشینی کند.

هاشمی در ادامه تصریح کرد: باید بهانه‌ای را که آمریکائی‌ها به آن متوسل می‌شوند با روش‌هایی از آنها گرفت و به نظر می‌آید مذاکره‌کنندگان ما قادرند این اطمینان را به جهان بدهند که جمهوری اسلامی به دنبال دستیابی به سلاح اتمی نبوده و نیست.

عضو شورای مرکزی کارگزاران با اشاره به افراطیونی که به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی هستند و از طریق صهیونیست‌ها برای بر هم زدن مذاکرات تحریک می‌شوند، گفت: این افراطیون علاقه‌ای به مذاکرات ندارند و سعی می‌کنند با لابی‌هایی که دارند مذاکرات را به سمتی ببرند که به نتیجه نرسد تا آنها بتوانند حرکات افراطی خودشان را سامان دهند و بیش از پیش ایران را در مضیقه قرار دهند و این باعث شود کشور نتواند به رشد بیشتر برسد.

وی تأکید کرد: باید مراقب این افراطیون باشیم. البته بعضی وقت‌ها در داخل هم نفوذی‌هایی هستند که خواسته یا ناخواسته همان بازی را دنبال می‌کنند که آنها می‌خواهند، از این رو باید مراقب باشیم روند مثبتی که شکل گرفته به دست افراطیون دچار مشکل نشود.

هاشمی درخصوص بهبود روابط ایران و و عربستان نیز با اشاره به مناسباتی که در اواخر دولت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در جریان سفر آن مرحوم به پاکستان و ملاقات با امیر عبدالله در آن سفر و سپس حضور امیرعبدالله در ایران و در کنفرانس اسلامی شکل گرفت، اظهار داشت: آن زمان مسیر خوبی برای توسعه و تقویت روابط دو کشور دنبال شد، اما همان موقع هم افراطیون این رابطه را برنتابیدند و به کنسول‌گری عربستان در مشهد حمله کردند تا این رابطه را از بین ببرند. در پی آن اتفاق دست برتر ایران در منطقه و رابطه ایران و کشور‌های اسلامی را دچار مشکل کردند تا آنجا که برخی از کشور‌ها به سمت امضای قرارداد‌هایی با اسرائیل رفتند و درواقع این تندروی‌ها آنها را به سمت اسرائیل و انجام کار‌هایی که شایسته کشور‌های اسلامی نبود، سوق داد.

وی در پایان با ابراز خرسندی از حاکم شدن فضای اعتدالی در مناسبات طرفین، گفت: روی آوردن طرفین به اعتدال منجر به ارتباطات مثبت می‌شود و ارتباط دو کشور مهم ایران و عربستان قطعا تأثیر بسزایی در مسائل منطقه دارد و حتی می‌تواندبا کمک ایران و عربستان منجر به حل مساله فلسطین و غزه شود، با عملیاتی شدن پیشنهاد جمهوری اسلامی مبنی بر برگزاری رفراندوم در فلسطین و تشکیل دولتی فراگیر در این سرزمین و بازگشت همه فلسطینی‌ها به سرزمین خودشان.

برچسب ها: محسن هاشمی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیروزی تلخ برای تیم ملی امید! پیروزی تلخ برای تیم ملی امید!
برد ارزشمند تیم امید مقابل بحرین با مصدومیت شدید آریا شفیع‌دوست تلخ شد؛ اتفاقی که نگرانی بزرگی برای کادر فنی تیم امید و سپاهان ایجاد کرده است.
جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟ جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟
جشنوارهٔ فیلم کوتاه نهال جشنواره‌ای دانشجویی و مختص فیلم کوتاه است که هرساله توسط دانشجویان رشتهٔ سینمای دانشگاه هنر ایران تحت نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می‌شود. این جشنواره میزبان فیلم‌های کوتاه دانشجویان، از تمام رشته‌های دانشگاهی کشور است. از اهداف این جشنواره که از سال ۱۳۸۲ آغاز به کارکرده، ایجاد فضایی مناسب برای ارائهٔ آثار کمتر دیده شده و توجه به دغدغه‌ها و سلیقه‌های گوناگون دانشجویان است.
اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟ اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟
اثر گذاری سینمای مستند و بازتاب معنای اجتماعی و تاثر مخاطب که نتیجه‌اش افزایش آگاهی اجتماعی‌ست به علاوه گذار از انواع و سبک‌ها تا تولد و زایشِ روش‌های ضد ساختار در سینمای تجربی که خود بدل به بدنهء ساختار آینده می‌شود.
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران
بیست‌وچهارمین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای امروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در مسکو آغاز به کار کرد.
ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد
قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو برای امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ منتشر شد. جدول شامل نرخ بازار و نمایندگی خودرو‌ها به تومان است.
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر