کد خبر: ۶۰۶۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
باران و رعدوبرق ۵ روزه در ۱۳ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۲

سازمان هواشناسی با صدور هشدار برای استان‌های ساحلی جنوب از رگبار، رعدوبرق، وزش باد و بارش تگرگ در مناطق مستعد در ۱۳ استان کشور تا شنبه هفته آینده خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۲

مخاطب۲۴- بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز در خوزستان، شمال بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال و بختیاری، شمال غرب فارس، جنوب اصفهان، ارتفاعات زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی، قزوین،   البرز، زنجان، اردبیل، برخی مناطق آذربایجان شرقی و شمال استان‌های کردستان و آذربایجان غربی ابرناکی رگبار و رعد و برق و وزش باد و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود.

چهارشنبه در برخی نقاط شمال غرب و ارتفاعات البرز بویژه در ساعات بعدازظهر افزایش ایر گاهی بارش پراکنده و وزش باد روی می‌دهد.

پنجشنبه در ارتفاعات واقع در شمال غرب جمعه در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان و شنبه هفته آینده در برخی مناطق غرب و مرکز کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش بینی می‌شود و سایر مناطق جوی آرام و پایدار استقرار خواهد داشت.

تا پایان هفته روند افزایش نسبی دما در کشور برقرار است.

از روز پنجشنبه تا شنبه هفته آینده در نیمه شمالی کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد با گردوخاک همراه خواهد بود. همچنین طی دو روز آینده با افزایش وزش باد و خیزش گردوخاک در جنوب کشور عراق نفوذ توده گردو غبار به جنوب غرب کشور و کاهش دید و کیفیت هوا در این مناطق دور از انتظار نیست.

چهارشنبه شرق خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج می‌شود.

هشدار افزایش سرعت وزش باد، افزایش ارتفاع موج

زمان شروع:صبح سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۲

زمان پایان:اواخر وقت چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۳

نوع مخاطره:

افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیشتر از ۱.۵ متر در مناطق دور از ساحل

منطقه اثر:

مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در شمال خلیج فارس

اثر مخاطره:غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد‌های دریایی قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی.

توصیه:منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.  

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر