کد خبر: ۶۰۶۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴

قیمت دلار توافقی امروز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در بازار ارز تجاری ۶۹هزار و ۳۴۸ تومان و دلار اسکناس ۷۱هزار و ۲۸۹ تومان ثبت شده است.
قیمت دلار توافقی امروز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- از اول بهمن‌ماه سال ۱۴۰۳ با انتقال تمام معاملات صادرکنندگان نیما به بازار ارز تجاری، رسماً سامانه نیما حذف شد. طبق سیاست جدید ارزی، رفع تعهد‌ها برای صادرکنندگان فقط در صورت عرضه در بازار ارز تجاری اتفاق خواهد افتاد و محل تأمین ثبت سفارش‌ها نیز به‌طور کامل از طریق مرکز مبادله است.
معاملات نیما پیش از حذف کامل از ۲۴ آذرماه ۱۴۰۳ با نرخ توافقی انجام می‌شد، بر همین اساس نیز قیمت دلار در نیما که تا ۲۲ آذرماه در کانال ۵۴ هزار تومان بود به‌یک‌باره با افزایش همراه شد و طی یک روز از ۶۰ هزار تومان عبور کرد.

قیمت دلار حواله در معاملات بازار ارز تجاری در حالی هم‌اکنون، سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ماه، در کانال ۶۹ هزار تومان نرخ خورده است که در ابتدای تشکیل دولت چهاردهم این نرخ در کانال ۴۵ هزار تومان بود.

بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با استدلال کاهش رانت، تصمیم به افزایش قیمت دلار نیما گرفتند و از ماه‌ها قبل با افزایش مداوم نرخ دلار نیما در تلاش برای نزدیک کردن قیمت ارز نیما و آزاد بودند.

آخرین قیمت معاملات توافقی در سامانه ارز تجاری که مربوط به معاملات روز کاری قبل در این سامانه است نشان می‌دهد که قیمت توافقی هر اسکناس دلار آمریکا با کاهش نسبت به روز کاری قبل، به نرخ ۷۱ هزار و ۲۸۹ تومان و قیمت توافقی حواله دلار نیز به نرخ ۶۹ هزار و ۳۴۸ تومان رسیده است.

قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۸۲ هزار و ۳۵ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۹ هزار و ۸۰۱ تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با کاهش نسبت به روز کاری گذشته، ۱۹ هزار و ۴۱۱ تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز ۱۸ هزار و ۸۸۳ تومان است.

برچسب ها: دلار نیمایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گروسی: مشکلی که با ایران داریم، این است که با نکات مبهم زیادی مواجه هستیم گروسی: مشکلی که با ایران داریم، این است که با نکات مبهم زیادی مواجه هستیم
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگویی با یک رسانه آرژانتینی، درباره موضوع هسته‌ای ایران صحبت کرد.
گوگل هم تغییر کرد گوگل هم تغییر کرد
گوگل پس‌از نزدیک به یک دهه، آیکون معروف حرف G را به‌روزرسانی کرد. این تغییر بخشی از تلاش اهالی مانتین‌ویو برای هماهنگی بیشتر طراحی‌های بصری با زبان طراحی جدید و حال‌و‌هوای هوش مصنوعی است.
ورود گردشگران به جنگل ممنوع شد! ورود گردشگران به جنگل ممنوع شد!
رئیس پارک ملی کیاسر گفت: ورود به جنگل هفت‌خال کیاسر تا اطلاع بعدی ممنوع شد.
اطلاعیه شرکت برق: برق تمام مناطق به شکل عادلانه قطع می‌شود! اطلاعیه شرکت برق: برق تمام مناطق به شکل عادلانه قطع می‌شود!
شرکت توزیع برق تهران بزرگ اعلام کرد: خاموشی در تمام مناطق ۲۲ گانه شهر تهران به شکل یکسان، شناور و عادلانه انجام می‌شود.
پرونده ثبت جهانی مسجد ایرانی به کجا رسید؟ پرونده ثبت جهانی مسجد ایرانی به کجا رسید؟
نشست هم‌اندیشی و هماهنگی با مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی در ۱۴ استان کشور پیرامون پرونده ثبت جهانی «مسجد ایرانی»، وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.
پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد
توافق بیفوما با فولاد، به گوش مدیران پرسپولیس و اسماعیل کارتال رسیده بود و سرمربی ترک‌تبار از رضا درویش خواست هرچه سریع‌تر قرارداد این بازیکن امضا شود. اسماعیل کارتال هم عصر امروز شخصا با بیفوما تماس گرفت و تاکید کرد به او نیاز دارد
مداح نصرالله جاسوس اسرائیل بود مداح نصرالله جاسوس اسرائیل بود
مداح لبنانی وابسته به حزب‌الله به اتهام جاسوسی برای اسرائیل بازداشت شد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر