کد خبر: ۶۰۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۵

تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه

مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه

مخاطب ۲۴- سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی مبنی بر پرداخت وام با کارت یارانه‌ای منتشر شده، گفت: تمام این موارد تکذیب می‌شود.

 مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی مبنی بر پرداخت وام با کارت یارانه‌ای منتشر شده، گفت: تمام این موارد تکذیب می‌شود و اطلاعیه‌های رسمی وزارت کار از سر شماره v.refah.ir منتشر می‌شود.

مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.

وی این را هم گفت: دولت در شرایطی که با مشکل تامین منابع مواجه است، چنین کاری نمی‌کند، که جار بزند که ما به با کارت یارانه وام می‌دهیم و چنین چیزی عملاً دروغ محض است.

قبلا طرحی دنبال می‌شد که بانک‌ها با وثیقه کارت یارانه، وام‌های خرد به افراد بدهند، اما شبکه بانکی از آن استقبال نکرد و تعداد اندکی توانستند وام‌های خرد با پشتوانه کارت یارانه به عنوان وثیقه دریافت کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر