کد خبر: ۶۰۶۰۸
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷

وزیر نیرو: متعهد به تأمین برق تا الگوی مصرف هستیم

وزیر نیرو گفت: ما متعهد با تأمین برق مردم تا الگوی مصرف هستیم، مصارف بالاتر از الگوی مصرف باید از طرق دیگری چون خرید برق از بورس و نیروگاه‌های تجدیدپذیر صورت گیرد.
وزیر نیرو: متعهد به تأمین برق تا الگوی مصرف هستیم

مخاطب۲۴- عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در بیستمین جشنواره شهید رجایی اظهار داشت: تمرکز بر موضوع مصرف و تمرکز بر تولید، دو بخش مدیریت نانرازی است.

وی افزود: مقایسه مصرف بالای برق و انرژی با GDP کشور، نشان‌دهنده شدت بالای مصرف انرژی است.

پایان ناترازی برق چه‌زمانی قابل تحقق است؟

وزیر نیرو با اشاره به کاهش منابع آب تجدیدشونده از ۱۳۰ میلیارد مترمکعب به ۱۰۳ میلیارد مترمکعب در سال، گفت: در جشنواره شهید رجایی جایی برای افزایش بهره‌وری است، همانگونه که مقام معظم رهبری بر موضوع مصرف و بهینه‌سازی آن تاکید کرده‌اند.

وی ادامه داد: از نظر احداث نیروگاه جزو کشور‌های برتر جهانیم، اما در بخش مصرف، به‌شدت بدمصرف هستیم و می‌توانیم این اصلاح الگوی مصرف را از سازمان‌ها و ادارات آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید

علی آبادی با بیان اینکه ما متعهد به تأمین برق مردم تا الگوی مصرف هستیم، گفت: مصارف بالاتر از الگوی مصرف باید از طرق دیگری، چون خرید برق از بورس و نیروگاه‌های تجدیدپذیر صورت گیرد.

وی افزود: وزارت نیرو متعهد است برق یارانه‌ای را در چارچوب این الگو‌ها تأمین کند، اما مشترکانی که فراتر از الگو مصرف می‌کنند، باید یا اقدام به بهینه‌سازی مصرف کنند یا برق مورد نیاز خود را از بازار آزاد تأمین کنند.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: در حالی که طی ۴۷ سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور بیش از ۱۳ برابر شده، میزان مصرف به بیش از ۲۳ برابر رسیده است؛ این فاصله، نشان‌دهنده رشد فزاینده مصرف و ضرورت مدیریت دقیق‌تر آن است.

وی افزود: صنعت برق ایران امروز جزو ۵ کشور برتر جهان از منظر توان تولید است و در ساخت تجهیزات و قطعات، به سطحی از خودکفایی و حتی صادرات رسیده‌ایم که افتخارآفرین است، اما این توان فنی نباید باعث نادیده گرفتن بحران مصرف شود.

وی ادامه داد: وزارت نیرو در سال جاری با ۳۶ بسته مدیریتی، برنامه‌ریزی دقیقی برای عبور از اوج مصرف تدوین کرده و برای همه بخش‌ها از جمله خانگی، صنعتی و کشاورزی، الگو‌های مصرف متناسب با شرایط اقلیمی و منطقه‌ای طراحی کرده است.

برچسب ها: عباس علی‌آبادی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر