کد خبر: ۶۰۶۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸

قارچ‌های سمی را به چه شکلی می‌توان شناخت؟

سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مسموم شدن ۸۴ نفر و فوت یک نفر بر اثر مصرف قارچ‌های سمی خودرو در طبیعت خبر داد و گفت: شکل ظاهری قارچ‌ها نباید معیار تشخیص سمی بودن یا نبودن آنها قرار بگیرد.
قارچ‌های سمی را به چه شکلی می‌توان شناخت؟

مخاطب۲۴- بابک یکتاپرست از رشد ۱.۵ برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی در فروردین ماه امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: از دوازدهم تا سی‌ام فروردین ماه ۱۴۰۴ در مجموع ۸۵ نفر بر اثر مصرف قارچ‌های خودرو در طبیعت دچار مسمومیت شده‌اند.

وی افزود: ۸۲ نفر از این بیماران درمان و ترخیص شده‌اند، دو نفر همچنان بستری و تحت نظر هستند و متأسفانه یک نفر از مسمومین جان خود را از دست داده است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: استان‌های کرمانشاه با ۴۶ نفر، فارس با ۱۸ نفر و زنجان با ۸ نفر بیشترین آمار مسمومیت با قارچ‌های سمی را به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید

یکتاپرست با بیان این که شکل ظاهری قارچ‌ها معیار خوبی برای تشخیص سمی بودن یا نبودن آنها نیست، هشدار داد: مردم در فصل بهار و هنگام طبیعت‌گردی، با تصور این‌که قارچ‌های سمی را از روی شکل ظاهری تشخیص می‌دهند آنها را مصرف می‌کنند، در حالی که تشخیص سمی بودن قارچ براساس ظاهر آن امکان‌پذیر نیست، همچنین کباب کردن و پختن قارچ‌ها نمی‌تواند سم موجود در آنها را از بین ببرد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور تأکید کرد که مردم در صورت مصرف قارچ‌های خودرو یا بروز علائم گوارشی پس از مصرف آنها، سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنند.

برچسب ها: قارچ‌های سمی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند
رئیس مجلس با تأکید بر هماهنگی کامل رژیم صهیونیستی با آمریکا در جنگ ۱۲ روزه گفت: هیچ اقدام نظامی، سیاسی یا بین‌المللی از سوی این رژیم بدون هماهنگی با آمریکا انجام نمی‌شود. در واقع، ریشه اصلی جنگ را باید در سیاست‌های کاخ سفید جست‌و‌جو کرد.
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
برگزیده
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟ دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟
طی روز‌های گذشته رانندگان و کاربران در ایران و به‌ویژه تهران، برای پیدا کردن مسیر دچار مشکل شده‌اند.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر