کد خبر: ۶۰۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵

آمریکا زیاده‌خواهی نکند، امکان توافق وجود دارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید اگر آمریکایی‌ها زیاده‌خواهی نکنند تحت تاثیر لابی‌های صهیونیستی قرار نگیرند به‌نظرم توافق امکان‌پذیر است.
آمریکا زیاده‌خواهی نکند، امکان توافق وجود دارد

مخاطب۲۴- ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره مذاکرات رم گفت: ارزیابی مذاکرات رم هنوز زود است، چون هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است و ما مذاکره کردیم برای ادامه مذاکرات و الان در مرحله ترسیم مبنا و چارچوب مذاکرات هستیم یعنی از نظر ما مذاکره صرفا در حوزه هسته‌ای خواهد بود و ما قائل به واگذاری فناوری، دستاورد‌های هسته‌ای‌مان و تعطیلی آن نیستیم.

نماینده مردم دشتستان در مجلس اظهار کرد: تا جایی که بنده می‌دانم مذاکرات سازنده بوده و پیشرفت‌های اندکی داشته و رو به جلو بوده و باید منتظر بمانیم، چون در روز‌ها و هفته‌های آینده بهتر می‌توان درباره مذاکرات قضاوت کرد.

بیشتر بخوانید

رضایی درباره رویکرد آمریکا در مذاکرات گفت: تا به الان رویکردشان مثبت بوده و برخوردشان هم مثبت بوده و درخواست‌هایی که داشتند چندان زیاده‌خواهانه نبوده و آن‌گونه که دوستان به ما گفتند اگر به حرف‌هایی که در مذاکرات اول گفتند قائل باشند توافق امکان‌پذیر است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره نحوه مذاکرات کارشناسی که قرار است در روز چهادرشنبه برگزار شود، بیان کرد: اطلاعی ندارم، اما بیشتر باید در حوزه متخصصین هسته‌ای کشورمان باشد.

این نماینده مجلس در پاسخ به سوالی مبنی براینکه دور سوم مذاکرات به چه صورت است؟، گفت: نمی‌دانم امروز آقای غریب‌آبادی به کمیسیون امنیت ملی می‌آید و گزارش می‌دهد.

رضایی گفت: اگر آمریکایی‌ها زیاده‌خواهی نکنند و و اگر اراده و اختیار لازم را هیئت آمریکایی داشته باشد و اگر مسئله‌شان صرفا سلاح هسته‌ای باشد و تحت تاثیر لابی‌های صهیونیستی قرار نگیرند به‌نظرم توافق امکان‌پذیر است.

برچسب ها: مذاکرات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر