کد خبر: ۶۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱

ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن تهران آغاز شد

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اعلام این‌که تمام جاده‌های کشور استاندارد است، گفت: می‌‌توانیم هزینه تعمیر و نگهداری راه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهیم.

به گزارش مخاطب۲۴ ـ‌ مجید کیانپور با اشاره به این‌که همه راه‌های کشور استاندارد است، اظهار کرد: با استفاده از روش‌های نوین که در اختیار آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک است، می‌توانیم هزینه‌های تعمیر و نگهداری راه‌های کشور را تا ۵۰ درصد کاهش دهیم.

ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن تهران آغاز شد

وی افزود: با توجه به منابع مالی محدودی که برای نگهداری سالانه راه‌ها داریم، می‌توانیم با برنامه‌ریزی و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله سازمان راهداری بهسازی معابر شهری و جاده‌های برون‌شهری را با هزینه کم عملیاتی کنیم.

وی با یادآوری این‌که با استفاده از اسکنر‌های جاده‌ای، خرابی راه‌ها را به کارفرمایان اعلام می‌کنیم، گفت: در پروژه‌های عمرانی تنها زمانی آزمایشگاه خاک را انجام می‌دهیم که مشاور -طرح- این کار را به ما ارجاع دهد.

 

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک درباره پروژه‌های نهضت ملی مسکن افزود: پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان‌های البرز، زنجان و مرکزی به آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ارجاع شده، اما هنوز هیچ پروژه‌ای از این طرح در استان تهران به ما ارجاع نشده است.

حدود هفته قبل کلنگ اولین پروژه نهضت ملی مسکن با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی و رئیس ستاد ارتش در منطقه چیتگر به زمین زده شد. در این فاز قرار است ۱۵ هزار و ۴۸۰ واحد در ۴ پهنه منطقه چیتگر ساخته و در سال ۱۴۰۴ تحویل شود.

کیانپور در ادامه با اشاره به این‌که نقش آزمایشگاه فنی و مکانیک مانند تشخیص پزشکی است، بیان کرد: آزمایشگاه با قدمت حدود ۶۷ سال، در اکثر پروژه‌های زیرساختی کشور حضور دارد و هم اکنون با وزارت نیرو در ۵ طرح آبی همکاری داریم. ضمن این‌که در ۱۹ فاز پارس جنوبی نیز حضور داشته‌ایم.

وی با بیان این‌که بیش از ۶۰ نوع خدمت را ارائه می‌دهیم، اظهار کرد: حدود ۲ دهه است که بر اساس اصل ۴۴ آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک باید واگذار شود، اما تا این لحظه خبری از واگذاری نیست.

منبع : تسنیم 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر