کد خبر: ۶۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱

ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن تهران آغاز شد

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اعلام این‌که تمام جاده‌های کشور استاندارد است، گفت: می‌‌توانیم هزینه تعمیر و نگهداری راه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهیم.

به گزارش مخاطب۲۴ ـ‌ مجید کیانپور با اشاره به این‌که همه راه‌های کشور استاندارد است، اظهار کرد: با استفاده از روش‌های نوین که در اختیار آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک است، می‌توانیم هزینه‌های تعمیر و نگهداری راه‌های کشور را تا ۵۰ درصد کاهش دهیم.

ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن تهران آغاز شد

وی افزود: با توجه به منابع مالی محدودی که برای نگهداری سالانه راه‌ها داریم، می‌توانیم با برنامه‌ریزی و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله سازمان راهداری بهسازی معابر شهری و جاده‌های برون‌شهری را با هزینه کم عملیاتی کنیم.

وی با یادآوری این‌که با استفاده از اسکنر‌های جاده‌ای، خرابی راه‌ها را به کارفرمایان اعلام می‌کنیم، گفت: در پروژه‌های عمرانی تنها زمانی آزمایشگاه خاک را انجام می‌دهیم که مشاور -طرح- این کار را به ما ارجاع دهد.

 

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک درباره پروژه‌های نهضت ملی مسکن افزود: پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان‌های البرز، زنجان و مرکزی به آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ارجاع شده، اما هنوز هیچ پروژه‌ای از این طرح در استان تهران به ما ارجاع نشده است.

حدود هفته قبل کلنگ اولین پروژه نهضت ملی مسکن با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی و رئیس ستاد ارتش در منطقه چیتگر به زمین زده شد. در این فاز قرار است ۱۵ هزار و ۴۸۰ واحد در ۴ پهنه منطقه چیتگر ساخته و در سال ۱۴۰۴ تحویل شود.

کیانپور در ادامه با اشاره به این‌که نقش آزمایشگاه فنی و مکانیک مانند تشخیص پزشکی است، بیان کرد: آزمایشگاه با قدمت حدود ۶۷ سال، در اکثر پروژه‌های زیرساختی کشور حضور دارد و هم اکنون با وزارت نیرو در ۵ طرح آبی همکاری داریم. ضمن این‌که در ۱۹ فاز پارس جنوبی نیز حضور داشته‌ایم.

وی با بیان این‌که بیش از ۶۰ نوع خدمت را ارائه می‌دهیم، اظهار کرد: حدود ۲ دهه است که بر اساس اصل ۴۴ آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک باید واگذار شود، اما تا این لحظه خبری از واگذاری نیست.

منبع : تسنیم 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر