کد خبر: ۶۰۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۴

جریمه روزانه برای خودرو‌های فاقد معاینه فنی

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو‌های شهر گفت:داشتن معاینه فنی یکی از الزامات قانونی بوده و خودرو‌های مشمول در صورت نداشتن معاینه فنی روزانه مبلغ ۱۰۰ هزار تومان توسط پلیس جریمه و اعمال قانون می‌شوند.
جریمه روزانه برای خودرو‌های فاقد معاینه فنی

مخاطب۲۴- سیدمحمدمهدی میرزایی قمی در توضیح سهم مراکز معاینه فنی شهر تهران در صدور گواهی معاینه فنی در کشور، اظهار کرد: براساس آمار سال ۱۴۰۳ در کشور حدود ۱۰ میلیون گواهی معاینه فنی صادر شده که از این تعداد، حدود یک میلیون و ۱۲۳ هزار گواهی صادره مربوط به مراکز معاینه فنی شهر تهران است.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۱۰ درصد از گواهی‌های معاینه فنی در کشور توسط مراکز معاینه فنی شهر تهران صادر می‌شود، ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ حدود ۱ میلیون و ۵۱۰ هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران مراجعه کرده است؛ از این آمار، ۱ میلیون ۱۷۲ هزار و ۴۱۱ دستگاه خودرو مربوط به مراجعات نخست بوده و از این تعداد حدود یک میلیون و ۱۲۳ هزار دستگاه خودرو یعنی ۹۶ درصد از آن موفق به اخذ گواهی معاینه فنی شده‌اند.

گفتنی است، ۴ درصد باقیمانده به علت فرسودگی و یا نداشتن شرایط لازم برای قبولی در آزمون‌ها مردود شده‌اند.

بیشتر بخوانید

میرزایی قمی با اشاره به اینکه مراکز شهر تهران سالانه ظرفیت پذیرش حداقل ۳.۵ میلیون دستگاه خودرو را دارند، اظهار کرد: شهر تهران از بضاعت ۶۴ خط معاینه فنی خودرو‌های سبک در ۱۷ مرکز ثابت و ۱۵ واحد سیار معاینه فنی برخوردار است و بیشترین تعداد خطوط معاینه فنی و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای پاسخگویی به مراجعات در کشور را در مقایسه با سایر کلان شهر‌ها و شهر‌ها در این خدمت رسانی دارد.

گفتنی است، با همت شهرداری تهران در بحث توسعه کمی و کیفی مراکز معاینه فنی شهر تهران، با لحاظ تردد ۲۰ میلیون دستگاه خودروی مشمول معاینه فنی در کشور، زیر ساخت لازم برای انجام معاینه فنی حدود ۲۰ درصد از کل خودرو‌های مشمول معاینه فنی در کشور تامین شده است.

وی تصریح کرد: مراجعه سالانه خودرو‌های شخصی برای انجام معاینه فنی یک بحث قانونی برای ساماندهی وضعیت خودرو‌ها پس از تولید به صورت کلان برنامه ریزی شده ولی خودرو‌ها نیاز دارند پس از هر تعمیر اساسی در بخش‌های ایمنی و یا پیش از سفر که ایمنی خودرو حائز اهیمت است به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند.

مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های شهر تهران افزود: داشتن معاینه فنی یکی از الزامات قانونی بوده و خودرو‌های مشمول در صورت نداشتن معاینه فنی روزانه مبلغ ۱۰۰ هزار تومان توسط پلیس جریمه و اعمال قانون می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه داشتن گواهی معاینه فنی خودرو‌ها به چندین طریق توسط پلیس کنترل می‌شود، گفت: براساس ماده ۹ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، رانندگان موظفند هنگام رانندگی گواهینامه، کارت خودرو، بیمه‌نامه معتبر شخص ثالث و برای خودرو‌های مشمول معاینه فنی که بیش از چهار سال از تولید آنان می‌گذرد برگه معاینه فنی را به همراه داشته باشند و در صورت مطالبه مأموران راهنمایی و رانندگی آن را ارائه کنند.

میرزایی قمی، افزود: علاوه بر کنترل فیزیکی به صورت مکانیزه نیز توسط کلیه دوربین‌های سطح شهر معاینه فنی خودرو‌ها کنترل و خودرو‌ها در صورت نداشتن آن به صورت سیستماتیک توسط پلیس اعمال قانون میشوند.

گفتنی است علاوه بر موارد ذکر شده طبق قانون یکی از مدارک مورد نیاز در هنگام معامله ارائه گواهی معاینه فنی معتبر است که از این درگاه نیز معاینه فنی کنترل می‌شود.

برچسب ها: معاینه فنی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ترامپ چرا محسن رضایی ما را ناراحت کرده؟ پسر ترامپ چرا محسن رضایی ما را ناراحت کرده؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: ایران برای هر سناریویی آماده شده است. رویارویی با ایران عواقب هولناکی برای آمریکا دارد.
از نحوه و زمان پرداخت وام مشاغل خانگی چه می‌دانید؟ از نحوه و زمان پرداخت وام مشاغل خانگی چه می‌دانید؟
پرونده‌هایی که برای مشاغل خانگی تاکنون تشکیل شده ولی منجر به پرداخت نشده‌اند حداکثر تا تیرماه سال جاری امکان پرداخت خواهند داشت.
کارخانه هوشمند شیائومی هر ثانیه یک موبایل می‌سازد! کارخانه هوشمند شیائومی هر ثانیه یک موبایل می‌سازد!
شیائومی اعلام کرد کارخانه‌ای بدون کارگر انسانی احداث کرده که ۲۴ ساعت روز فعال است
سرویس کولر در ساختمان به عهده صاحبخانه است یا مستاجر؟ سرویس کولر در ساختمان به عهده صاحبخانه است یا مستاجر؟
هزینه اقلام مصرفی در هر خانه‌ای برعهده مستاجر است.
زندانیان مهریه با پا بند الکترونیک می‌توانند آزاد باشند زندانیان مهریه با پا بند الکترونیک می‌توانند آزاد باشند
داشتن پای بند الکترونیک برای مردان مقروض به مهریه به معنی بی اهمیت دانستن حق و حقوق بانوان نیست بلکه به منظور حفظ صیانت آنان و دریافت حق شرعی و قانونی آنهاست چرا که با به زندان افتادن همسر و مرد خانواده نه توان کار کردن می‌ماند و نه پرداخت مهریه امکانپذیر است و در ثانی آقا از خانواده و فرزندان هم جدا می‌افتد.
حاجی‌های سرباز یا سرباز‌های حاجی حاجی‌های سرباز یا سرباز‌های حاجی
رئیس پلیس گذرنامه گفت: در ایام حج، برای افرادی که ممکن است ممنوعیت در سیستم (ممنوع الخروج) داشته باشند، استعلامات لازم انجام می‌شود و اگر موردی باشد، به اطلاع زائرین می‌رسد تا آنها بتوانند برای رفع آن اقدامات لازم را انجام دهند.
هیچ ماده منفجره و خطرناکی در بندر شهید رجایی وجود نداشت هیچ ماده منفجره و خطرناکی در بندر شهید رجایی وجود نداشت
معاون عملیات و ترمینال کالای خطرناک بندر شهید رجایی با رد شایعات رسانه‌های معاند تأکید کرد که هیچ ماده منفجره و خطرناکی در این بندر وجود ندارد و نامه‌های ارسالی به صاحبان کالا صرفاً برای تسریع در خروج کالا‌های حساس به دما در فصول گرم است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر