کد خبر: ۶۰۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴
هشدار بارش و ناپایداری در ۲۰ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۱

سازمان هواشناسی با صدور هشدار بارش و ناپایداری‌های جوی در ۲۰ استان از جمله تهران از افزایش تدریجی دما در اکثر مناطق کشور تا پایان هفته خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۱

مخاطب۲۴- تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز دوشنبه در برخی مناطق استان‌های آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات مرکزی البرز، فردا سه‌شنبه در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، گیلان، مازندران، خوزستان، جنوب ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس و بوشهر رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، گاهی گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی شده است.

این شرایط چهارشنبه برای شمال غرب، دامنه‌های مرکزی و جنوبی زاگرس، ارتفاعات رشته کوه البرز و پنجشنبه در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات البرز و ارتفاعات کرمان پیش‌بینی می‌شود.

امروز و فردا وقوع پدیده گردوخاک در برخی مناطق جنوب غرب کشور انتظار می‌رود.

همچنین روز‌های چهارشنبه تا جمعه وزش باد در نیمه غربی کشور در برخی ساعات شدید است. تا پایان هفته روند تدریجی افزایش دما در اکثر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود. چهارشنبه شرق خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج می‌شود.

هشدار فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌

زمان شروع: دوشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۱

زمان پایان: پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۴

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، در نواحی مستعد با گرد و خاک و احتمال تگرگ

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۱: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و دامنه و ارتفاعات استان‌های زنجان و کردستان.

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۲: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، جنوب لرستان، غرب و جنوب اصفهان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شمال غرب فارس، غرب یزد، شمال غرب کرمان و ارتفاعات و دامنه اردبیل، شمال و شرق خوزستان.

چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۳: شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، دامنه و ارتفاعات استان‌های اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، تهران، مازندران و سمنان.

پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۴: ارتفاعات و دامنه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و کردستان و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، مازندران، سمنان، گلستان، خراسان شمالی، شمال و مرکز کرمان.

اثر مخاطره: احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و احتمال آب‌گرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید، احتمال سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی.

توصیه: احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم توقف در حاشیه و بستر مسیل‌ها و رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها و احتیاط در تردد دامداران و عشایر در ارتفاعات و حاشیه رودخانه‌ها.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قبل از ۱۳ سالگی دخترتان این ۲۰ مورد را حتما با وی به اشتراک بگذارید! قبل از ۱۳ سالگی دخترتان این ۲۰ مورد را حتما با وی به اشتراک بگذارید!
بهتر است تمام درس‌هایی را که آرزو داشتید در جوانی به شما آموخته می‌شد، پیش از ۱۳ سالگی به دخترتان منتقل کنید.
پزشکیان: با دروغگو دست نمی‌دهم! پزشکیان: با دروغگو دست نمی‌دهم!
مهدی خسروی گوینده خبر تلویزیون که اجرای مناظره‌های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را در کنترل داشت، فاش کرد پس از مناظره دوم مسعود پزشکیان و وحید جلیلی که ۱۳ تیر ۱۴۰۳ انجام شد، از پزشکیان خواسته تا با سعید جلیلی دست بدهد اما...
زرق و برق زندگی پوتین در روسیه زرق و برق زندگی پوتین در روسیه
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، برای نخستین‌بار تصویری کم‌سابقه از اقامتگاه شخصی‌اش در کرملین را به نمایش گذاشت؛ فضایی مجلل با دیوار‌های طلاکاری‌شده، آینه‌های قاب‌طلایی، چلچراغ‌های درخشان و پیانویی سفید کنار پنجره.
یوسف پزشکیان روانشانسی و فوتبال را چگونه به یکدیگر پیوند زد؟ یوسف پزشکیان روانشانسی و فوتبال را چگونه به یکدیگر پیوند زد؟
یوسف پی‍زشکیان: «من تخصص روانشناسی ندارم ولی گمان می‌کنم بخشی از اتفاقاتی که در ورزشگاه‌ها رخ می‌دهد باید از منظر روانشناسی بررسی شود و به هیجان و تخلیه انرژی جامعه ربط دارد»
بندر شهیدرجایی دوباره آتش گرفت بندر شهیدرجایی دوباره آتش گرفت
یک دستگاه ریچ استکار در بندر شهید رجایی عامل آتش‌سوزی در این بندر شد.
۲ پلنگ جوان در کبیرکوه ایلام ۲ پلنگ جوان در کبیرکوه ایلام
«مهدی مامی» با اشاره به ثبت تصاویر این دو پلنگ جوان اظهار کرد که این دو قلاده پلنگ نر پیش‌تر نیز در بهمن‌ماه سال گذشته و فروردین امسال مشاهده و تصاویرشان ثبت شده بود.
گلایه مردم از خاموشی‌های بی‌برنامه گلایه مردم از خاموشی‌های بی‌برنامه
امسال برای اولین بار در میانه فروردین ماه با کسری تولید نسبت به تقاضای برق مواجه شدیم و خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده برق را در نخستین ماه سال در بخش خانگی شاهد بودیم.
برگزیده
قبل از ۱۳ سالگی دخترتان این ۲۰ مورد را حتما با وی به اشتراک بگذارید! قبل از ۱۳ سالگی دخترتان این ۲۰ مورد را حتما با وی به اشتراک بگذارید!
بهتر است تمام درس‌هایی را که آرزو داشتید در جوانی به شما آموخته می‌شد، پیش از ۱۳ سالگی به دخترتان منتقل کنید.
بندر شهیدرجایی دوباره آتش گرفت بندر شهیدرجایی دوباره آتش گرفت
یک دستگاه ریچ استکار در بندر شهید رجایی عامل آتش‌سوزی در این بندر شد.
۲ پلنگ جوان در کبیرکوه ایلام ۲ پلنگ جوان در کبیرکوه ایلام
«مهدی مامی» با اشاره به ثبت تصاویر این دو پلنگ جوان اظهار کرد که این دو قلاده پلنگ نر پیش‌تر نیز در بهمن‌ماه سال گذشته و فروردین امسال مشاهده و تصاویرشان ثبت شده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر