کد خبر: ۶۰۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴
هشدار بارش و ناپایداری در ۲۰ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۱

سازمان هواشناسی با صدور هشدار بارش و ناپایداری‌های جوی در ۲۰ استان از جمله تهران از افزایش تدریجی دما در اکثر مناطق کشور تا پایان هفته خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۱

مخاطب۲۴- تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز دوشنبه در برخی مناطق استان‌های آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات مرکزی البرز، فردا سه‌شنبه در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، گیلان، مازندران، خوزستان، جنوب ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس و بوشهر رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، گاهی گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی شده است.

این شرایط چهارشنبه برای شمال غرب، دامنه‌های مرکزی و جنوبی زاگرس، ارتفاعات رشته کوه البرز و پنجشنبه در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات البرز و ارتفاعات کرمان پیش‌بینی می‌شود.

امروز و فردا وقوع پدیده گردوخاک در برخی مناطق جنوب غرب کشور انتظار می‌رود.

همچنین روز‌های چهارشنبه تا جمعه وزش باد در نیمه غربی کشور در برخی ساعات شدید است. تا پایان هفته روند تدریجی افزایش دما در اکثر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود. چهارشنبه شرق خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج می‌شود.

هشدار فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌

زمان شروع: دوشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۱

زمان پایان: پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۴

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، در نواحی مستعد با گرد و خاک و احتمال تگرگ

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۱: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و دامنه و ارتفاعات استان‌های زنجان و کردستان.

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۲: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، جنوب لرستان، غرب و جنوب اصفهان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شمال غرب فارس، غرب یزد، شمال غرب کرمان و ارتفاعات و دامنه اردبیل، شمال و شرق خوزستان.

چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۳: شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، دامنه و ارتفاعات استان‌های اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، تهران، مازندران و سمنان.

پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۴: ارتفاعات و دامنه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و کردستان و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، مازندران، سمنان، گلستان، خراسان شمالی، شمال و مرکز کرمان.

اثر مخاطره: احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و احتمال آب‌گرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید، احتمال سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی.

توصیه: احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم توقف در حاشیه و بستر مسیل‌ها و رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها و احتیاط در تردد دامداران و عشایر در ارتفاعات و حاشیه رودخانه‌ها.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر