کد خبر: ۶۰۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰

هزینه شارژ خودرو‌های برقی چقدر؟

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران از تعیین نرخ هزینه شارژ خودرو‌های برقی با نظر اکثریت موافق اعضای شورا خبر داد.
هزینه شارژ خودرو‌های برقی چقدر؟

مخاطب۲۴- سید جعفر تشکری هاشمی روز یکشنبه در جلسه ۳۱۸ شورای شهر تهران از تصویب لایحه‌ای درباره هزینه شارژ خودرو‌های برقی در ایستگاه‌های شارژ خبر داد و گفت: این موضوع یک پدیده نو است که برای اولین بار در کشور مطرح می‌شود به همین دلیل، شورا با دقت و بررسی کارشناسی بالا به آن پرداخت و از کارشناسان رسمی دادگستری نیز برای برآورد دقیق هزینه‌ها استفاده کرد.

وی ادامه داد: بر اساس آنچه شورای اقتصاد اعلام و وزارت نیرو ابلاغ کرده است، تعرفه برق ایستگاه‌های شارژ خودرو‌های برقی برابر با تعرفه سایر مصارف خواهد بود این تعرفه از طبقات مختلفی مانند چاه‌های آب کشاورزی تا مصارف تجاری متغیر است و نرخ ایستگاه‌های شارژ بر اساس آن محاسبه خواهد شد.

بیشتر بخوانید

تشکری هاشمی اظهار کرد: در حال حاضر چند ایستگاه شارژ در تهران فعال هستند که برخی متعلق به شهرداری و برخی دیگر متعلق به سایر نهادهاست، اما تاکنون نرخ مشخصی برای ارائه خدمات نداشتند که با این مصوبه، برای بخش خصوصی که در آینده قصد راه‌اندازی ایستگاه شارژ داشته باشد، نرخ‌های مشخصی تعیین شده است.

این عضو شورای شهر یادآور شد: بر اساس برآوردها، هزینه هر کیلو وات ساعت شارژ برق برای تاکسی‌ها ۵۰۰ تومان و برای خودرو‌های شخصی حدود ۹۵۰ تومان خواهد بود به عنوان مثال می‌توان گفت یک تاکسی برای یک ساعت شارژ باید مبلغ پنج هزار تومان بپردازد.

وی افزود: این مبلغ شامل هزینه تجهیزات، استهلاک، عوامل انسانی، نرم‌افزار، سخت‌افزار و سایر ملزومات ارائه خدمات شارژ است که به نرخ برق اضافه می‌شود، نرخ برق نیز طبق مصوبات وزارت نیرو شناور بوده و در ماه‌ها و ساعات مختلف تغییر می‌کند بنابراین، دستگاه‌های شارژ به‌صورت هوشمند این محاسبات را انجام داده و هزینه دقیق را دریافت خواهند کرد.

تشکری هاشمی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر تهران به اتفاق آرا به این لایحه رای مثبت داد، اضافه کرد: این مصوبه به‌محض تایید فرمانداری تهران، قابلیت اجرا خواهد داشت و مبنای عمل در شهر تهران قرار می‌گیرد.

برچسب ها: خودرو برقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر