کد خبر: ۶۰۵۰۰
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶
واکنش شدید قیمت دلار و یورو به مذاکرات

قیمت دلار بازار آزاد ۱۳هزار تومان ارزان شد

در پی انتشار اخبار مذاکرات ایران و آمریکا قیمت دلار بازار آزاد ۱۳ هزارتومان ارزان شد.
قیمت دلار بازار آزاد ۱۳هزار تومان ارزان شد

مخاطب ۲۴- دومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در رم آغاز شد. این مذاکرات در محل سفارت عمان در ایتالیا برگزار می‌شود.

هفته گذشته ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ اولین دور مذاکرات آغاز شد و اخبار مثبت از روند این مذاکرات و تمایل طرفین به دستیابی به توافق، سبب افت شدید نرخ ارز شد. با توجه به تغییرات محسوس در نرخ ارزها، همچنان تحلیلگران اقتصادی در انتظار نتایج دومین دور مذاکرات و پیامد‌های آن برای بازار‌های مالی و ارزی ایران هستند. تا این لحظه، اطلاعاتی از نتایج مذاکرات منتشر نشده است. در ادامه به بررسی قیمت ارز در بازه زمانی آغاز اولین و دومین دور مذاکرات خواهیم پرداخت.

نرخ ارز در بازه زمانی ۲۳ تا ۳۰ فروردین:

تغییرات قیمت دلار

۳۰ فروردین: ۸۶،۱۰۵ تومان

۲۳ فروردین: ۹۹،۴۲۰ تومان

تغییرات: کاهش (۱۳،۳۱۵ تومان)

تغییرات قیمت یورو

۳۰ فروردین: ۹۸،۰۳۰ تومان

۲۳ فروردین: ۱۱۲،۹۴۰ تومان

تغییرات: کاهش (۱۴،۹۱۰ تومان)

تغییرات قیمت درهم امارات

۳۰ فروردین: ۲۳،۳۷۳ تومان

۲۳ فروردین: ۲۷،۱۶۹ تومان

تغییرات: کاهش (۳،۷۹۶ تومان)

تغییرات قیمت لیر ترکیه

۳۰ فروردین: ۲،۲۵۰ تومان

۲۳ فروردین: ۲،۵۹۰ تومان

تغییرات: کاهش (۳۴۰ تومان)

برچسب ها: مذاکرات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان خطاب به مترجم همزمان با زبان ترکی:چوخون دمدین پزشکیان خطاب به مترجم همزمان با زبان ترکی:چوخون دمدین
در جریان مصاحبه رئیس جمهور با تلویزیون کشور آذربایجان، پزشکیان خطاب به مترجم همزمان با زبان ترکی اعتراض کرد «چوخون دمدین بخش زیادی از صحبت‌هایم را چرا ترجمه نکردی؟»
استقبال رسمی الهام علی‌اف از پزشکیان استقبال رسمی الهام علی‌اف از پزشکیان
استقبال رسمی الهام علی‌اف از رییس جمهور پزشکیان در کاخ زاگولبا باکو
نبش قبر حافظ اسد نبش قبر حافظ اسد
فعالان فضای مجازی تصاویر و فیلم‌هایی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد قبر حافظ اسد رئیس جمهور فقید سوریه تخریب شده است.
اسماعیل بقائی: زمان مذاکرات و فاصله‌ها با تفاهم دو طرف است اسماعیل بقائی: زمان مذاکرات و فاصله‌ها با تفاهم دو طرف است
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه، پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.
عراقچی: بسیاری از ایرانیان دیگر مطمئن نیستند که برجام کافی باشد عراقچی: بسیاری از ایرانیان دیگر مطمئن نیستند که برجام کافی باشد
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، در پیامی که در فضای مجازی منتشر کرد، تأکید کرد که ایران به اندازه کافی قدرتمند است و به توانمندی‌های خود اطمینان دارد تا هرگونه تلاش بازیگران خارجی بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند.
قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
گلکسی A ۰۶ با حافظه ۶۴ گیگابایت با نرخ شش میلیون و ۳۱۹ هزار تومان عرضه می‌شود.
چرا گروه خونی O خیلی مهم است؟ چرا گروه خونی O خیلی مهم است؟
بشیر حاجی بیگی سخنگوی سازمان انتقال خون ایران ضمن تشکر و قدردانی از حضور پرشور مردم در اهدای خون پس از وقوع حادثه اخیر در استان هرمزگان، گفت: از همان ساعات اولیه حادثه، مردم عزیز به‌ویژه شهروندان شریف هرمزگانی با حضور در مرکز انتقال خون بندرعباس، خون خود را اهدا کردند.
برگزیده
تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد
تعرفه برق مشترکان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر نهاد‌های حمایتی برابر صفر محاسبه می‌شود.
ما هیچ محدودیتی برای تبادل مهارت‌ها و انتقال علم به سایر کشور‌ها نداریم ما هیچ محدودیتی برای تبادل مهارت‌ها و انتقال علم به سایر کشور‌ها نداریم
مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز در افتتاح هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ طی سخنانی بیان کرد: حضور تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی جهان در کشور ما موجب می‌شود که ایران‌هراسی که از سوی دشمنان دنبال می‌شود، شکست خورده و مشخص شود که ایرانیان اهل مهر و محبت هستند.
هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو از امروز به مدت ۵ روز آغاز شد هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو از امروز به مدت ۵ روز آغاز شد
نمایشگاه اکسپو که تا دوازدهم اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپاست، فرصتی برای معرفی توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی برای صادرات کالا‌ها و خدمات فنی و مهندسی به اقصی نقاط جهان خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر