کد خبر: ۶۰۴۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷

عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد

وزیر امور خارجه ایران، دقایقی قبل و پیش از حضور در محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، با همتای ایتالیایی خود دیدار و درباره تحولات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد

مخاطب۲۴- سید عباس عراقچی در جریان سفر به ایتالیا با «آنتونیو تاجانی»، وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد.

دور دوم گفت‌و‌گو‌های جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا روز شنبه -۳۰ فرودین- به صورت غیر مستقیم و با میانجیگری عمان برگزار خواهد شد. دور نخست این مذاکرات شنبه گذشته-۲۳ فروردین- در مسقط عمان برگزار شد.

وزیر امور خارجه روز گذشته و در پایان سفر خود به مسکو درباره جزئیات مذاکرات دور دوم به خبرنگاران گفت: رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است و میزبان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، همچنان دولت عمان خواهد بود.

عراقچی با تأکید بر اینکه ما در محلی که میزبان مشخص کند، حاضر خواهیم شد؛ گفت: کماکان وظیفه میانجیگری، واسطه‌گری و برقراری ارتباط غیرمستقیم برعهده وزیر امور خارجه عمان و دولت این کشور است.

بیشتر بخوانید

سخنگوی وزارت امور خارجه عمان هم روز گذشته با صدور بیانیه‌ای، رُم پایتخت ایتالیا را محل برگزاری دور دوم گفت‌و‌گو‌ها میان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا اعلام کرد و توضیح داد: هدف از این گفت‌وگوها، پیشبرد بیشتر روند دستیابی به توافقی عادلانه، الزام‌آور و پایدار خواهد بود، عمان خرسند است که تسهیل‌کننده و میانجی این نشست در رم خواهد بود؛ شهری که به دلایل لجستیکی به‌عنوان محل برگزاری انتخاب شده است، عمان همچنین از دولت ایتالیا برای کمک‌های ارزشمندش در آماده‌سازی این نشست مهم قدردانی می‌کند.

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا به گفته وزیر امور خارجه متاثر از برخی اظهارات متناقض طرف‌های آمریکایی بوده، اما ایران در این مذاکرات کاملا جدی حضور خواهد داشت.
در تازه‌ترین اظهارات طرف آمریکایی؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه پنجشنبه (به وقت ایران) ضمن تکرار ادعا‌های قبلی خود مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد، گفت به نظرم ایران خواهان گفت‌و‌گو است.

عراقچی با تأکید بر این مهم، بار دیگر تصریح کرد که در این مذاکرات، مواضع ما روشن است و برای طرف مقابل نیز آن را به روشنی بیان کرده‌ایم. سخنان ما تغییر نکرده و تغییر نمی‌کند و انتظار داریم که طرف‌های مقابل ما هم با جدیت و هم با ثبات رأی و ثبات قدم در مذاکرات حاضر شوند. مسیر آینده مذاکرات ایران و آمریکا بستگی مستقیم به نحوه حضور طرف مقابل خواهد داشت.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.