کد خبر: ۶۰۴۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸

وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم مذاکرات با ایران «ثمربخش» باشد

وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعا کرد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور «به‌صراحت اعلام کرده که ایران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. چنین چیزی رخ نخواهد داد»
وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم مذاکرات با ایران «ثمربخش» باشد

مخاطب۲۴- مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن اعلام کرد: «امیدواریم گفت‌و‌گو‌ها ادامه یابد، ثمربخش باشد و به نتیجه منجر شود».

بیشتر بخوانید

مارکو روبیو که برای دیدار با رهبران اروپایی به فرانسه سفر کرده است، در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه «آیا گفت‌وگویی با همتایان اروپایی شما درباره مذاکرات با ایران صورت گرفت و آیا آنها نیز با دیدگاه رئیس‌جمهور [آمریکا]مبنی بر اینکه ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد، هم‌نظر هستند؟»، مدعی شد: اروپایی‌ها باید به‌زودی تصمیم مهمی درباره بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل بگیرند.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعا کرد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور «به‌صراحت اعلام کرده که ایران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. چنین چیزی رخ نخواهد داد».

وی در آستانه دور دوم مذاکرات تهران-واشنگتن، گفت: امیدواریم گفت‌و‌گو‌ها ادامه یابد، ثمربخش باشد و بتواند به نتیجه‌ای منجر شود. همه ما راه حلی صلح‌آمیز و پایدار را ترجیح می‌دهیم.

وزیر خارجه آمریکا همچنین اظهار داشت: بدیهی است که در این‌باره [با همتایان اروپایی خود]بحث کردیم، چراکه اروپایی‌ها، یعنی «E۳» [انگلیس، فرانسه، آلمان]باید درباره تحریم‌ها تصمیم‌گیری کنند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفت‌و‌گو‌ها را سازنده و رو به جلو توصیف کرده‌اند. بر اساس برنامه اعلام شده، دور دوم گفت‌و‌گو‌ها قرار است فردا (شنبه ۳۰ فروردین) در رم برگزار شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که در دور دوم ریاست جمهوری خود بار‌ها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفت‌و‌گو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟

مقامات دولت آمریکا همچنان اظهارات و اقدامات متناقض خود را تکرار و ضمن تهدید به اقدام نظامی، خواستار مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران هستند.

برچسب ها: وزیر خارجه
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»