کد خبر: ۶۰۴۲۳
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
برنت ۶۷ دلار و ۹۶ سنت شد

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۱/۲۹

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۱۱ سنت معادل ۳.۲۰ درصد افزایش به ۶۷ دلار و ۹۶ سنت رسید.
قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۱/۲۹

مخاطب۲۴- به گزارش رویترز، قیمت نفت بیش‌از ۳ درصد در معاملات امروز افزایش یافته است. امید به بسته شدن یک قرارداد تجاری بین آمریکا و اتحادیه اروپا و تحریم‌های جدید آمریکا جهت مهار صادرات نفت ایران که می‌تواند نگرانی درمورد عرضه را افزایش دهد، از قیمت نفت حمایت کرده‌است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۱۱ سنت معادل ۳.۲۰ درصد افزایش به ۶۷ دلار و ۹۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ دلار و ۲۱ سنت معادل ۳.۵۴ درصد افزایش ۶۴ دلار و ۶۸ سنت معامله می‌شود.

هر دوی این شاخص‌های نفتی حدود ۵ درصد طی یک هفته گذشت افزایش قیمت داشتند که اولین افزایش قیمت هفتگی آنها پس از سه هفته بود.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و جورجیا ملونی نخست‌وزیر ایتالیا در روز گذشته در واشنگتن دیدار کردند و خوش‌بین هستند تنش‌های تجاری که روابط آمریکا و اروپا را برهم زده حل‌وفصل شود.

ترامپ گفت: «مشکل چندانی برای قرارداد با اروپا یا هر کشور دیگری نداریم، چون ما چیزی داریم که همه می‌خواهند».

تحلیلگران عقیده دارند رسیدن به یک قرارداد تجاری با اتحادیه اروپا می‌تواند مانع از سقوط تقاضا برای نفت ناشی از عوارض جدید ترامپ شود.

تحریم‌های جدید ترامپ در روز چهارشنبه که یک پالایشگاه مستقل چین را هم شامل می‌شود، فشار بر تهران در بحبوحه مذاکره در مورد برنامه هسته‌ای ایران را افزایش داده است.

واشنگتن همچنین تحریم‌های بیشتری علیه چندین شرکت و نفت‌کش که مسئول تسهیل انتقال نفت ایران به چین بوده‌اند، وضع کرد.

سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) در روز چهارشنبه اعلام کرد طرح‌های جدیدی ازسوی عراق، قزاقستان و سایر کشور‌ها برای کاهش تولید جهت جبران مازاد تولید آنها در ماه‌های گذشته دریافت کرده‌است.

اوپک، آژانس بین‌المللی انرژی و چندین بانک از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان در این هفته پیش‌بینی خود از قیمت نفت و رشد تقاضا را به‌دنبال مختل شدن تجارت جهانی ناشی از عوارض جدید آمریکا و اقدام متقابل برخی کشورها، کاهش داده‌اند.

برچسب ها: قیمت نفت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
خرس زخمی دنا تلف شد خرس زخمی دنا تلف شد
یگان حفاظت پارک ملی دنا با پایش شبانه منطقه سی سخت، متاسفانه به یک قلاده خرس قهوه‌ای برخورد می‌کنند که بر اثر شلیک گلوله در جدول آب باغ‌های انگور افتاده و توان بلند شدن ندارد.
اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند! اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند!
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از ساماندهی دستفروشان پایتخت با اولویت متروی تهران خبر داد و گفت: اتباع دستفروش از مترو و سطح شهر طرد می‌شوند.
برگزیده
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
وضعیت اجاره ها در شرایط بحرانی در مناطق ۴ و ۵ تهران! وضعیت اجاره ها در شرایط بحرانی در مناطق ۴ و ۵ تهران!
نبض بازار اجاره دو منطقه شرق و غرب تهران، در ابتدای تیر امسال پس از جنگ ۱۲روزه مورد سنجش قرار گرفت. بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» نشان می‌دهد متوسط اجاره‌بهای پیشنهادی آپارتمان‌ها در دو منطقه ۴ و ۵تهران براساس فایل‌های ارائه‌شده به بازار، ۲۰میلیون و ۴۰۰هزار تومان اجاره‌بهای ماهانه برای مستاجران و پول‌پیش ۶۶۴میلیون و ۲۰۰هزار تومان است. رصد بازار اجاره در این دو منطقه غربی و شرقی تهران، حاکی از شیفت بازار به افزایش اجاره ماهانه و کاهش پول پیش است؛ اما این موضوع در مقایسه با ماه گذشته برای مناطق با پارادوکس همراه بوده است.
صفحه خبر بالای تصاویر