کد خبر: ۶۰۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵

جاده چالوس از ساعت ۱۵ یکطرفه می‌شود

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، با اشاره به یک طرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۵ امروز، از برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای مدیریت ترافیک در روز جمعه ۲۹ فروردین و جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مختلف کشور خبر داد.
جاده چالوس از ساعت ۱۵ یکطرفه می‌شود

مخاطب۲۴- به گزارش پلیس راهور، سرهنگ احمد شیرانی در این باره اظهار کرد: این محدودیت‌ها با هدف تأمین ایمنی شهروندان و کاهش بار ترافیکی اعمال می‌شود.

وی درباره محدودیت‌های آزادراه تهران – شمال نیز افزود: ساعت ۱۵محدودیت تردد برای خودرو‌هایی که مقصد آنها چالوس است، اعمال می‌شود.

به گفته وی، همچنین ساعت ۱۶ انسداد کامل مسیر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز) به سمت چالوس انجام می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: ساعت ۱۸ یک‌طرفه شدن مسیر از مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) و ساعت ۲۳ پایان طرح و دوطرفه شدن مسیر از پل زنگوله تا مرزن‌آباد را داریم که در صورت کاهش حجم ترافیک، طرح یک‌طرفه ممکن است زودتر از زمان اعلامی خاتمه یابد.

سرهنگ شیرانی درباره محدودیت‌های محور هراز توضیح داد: تردد تمامی تریلر‌ها از محور هراز همچنان ممنوع است، از سوی دیگر ممنوعیت موقت کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) در روز جمعه ۲۹ فروردین از ساعت ۸ تا ۲۴ خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه به‌صورت رفت‌وبرگشت از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره محدودیت‌های محور قشم نیز گفت: از ساعت ۱۷ تا۲۰ محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از انتهای محور پل حاجی‌آباد تا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی قشم اعمال خواهد شد.

سرهنگ شیرانی از شهروندان تقاضا کرد با رعایت دستورالعمل‌های پلیس راهور و پرهیز از سفر‌های غیرضروری، به حفظ ایمنی خود و کاهش ترافیک کمک کنند. اطلاعیه‌های تکمیلی از طریق رسانه‌های جمعی به اطلاع مردم خواهد رسید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر