کد خبر: ۶۰۳۵۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸

افشای تصمیم جدید بانک مرکزی درباره قیمت ارز از سوی یک نماینده

یک نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبعات افزایش نرخ ارز نیمایی بر اقتصاد کشور، گفت: بانک مرکزی به دنبال تعیین یک نرخ رسمی دیگر برای ارز است.
افشای تصمیم جدید بانک مرکزی درباره قیمت ارز از سوی یک نماینده

مخاطب ۲۴- حسین صمصامی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، گفت: ارز رسمی، نیمایی، تجاری و ۲۸۵۰۰ تومانی نرخ‌های بسیار تعیین‌کننده است. متأسفانه از ابتدا تا انتهای سال ۱۴۰۳، نرخ ارز نیمایی حدود ۶۷ درصد افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید

وی بیان کرد: ۷۷ درصد ارز تأمینی ما توسط ارز نیمایی تأمین می‌شود و به همین دلیل شاهد افزایش قیمت کالا‌ها بودیم، به گونه‌ای که لبنیات بیش از ۲۵، حبوبات ۱۰۰ درصد، قند و شکر حدود ۲۳ درصد گران شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آثار این مسئله هنوز در قیمت‌ها تخلیه نشده و ما در ماه‌های آتی باز هم شاهد افزایش بیشتر قیمت کالا‌ها خواهیم بود.

وی توضیح داد: با وجود این، متأسفانه شنیدیم که بانک مرکزی به دنبال تعیین یک نرخ رسمی دیگر است. بانک مرکزی به دنبال یک نرخ رسمی بالاتر است که به وسیله آن بعضی از کالا‌ها را تأمین ارز کند و بعد از آن دوباره نرخ‌های دیگری ایجاد شود که این کار به معنای افزایش نرخ ارز و تکرار همان اتفاقی است که سال گذشته رخ داد.

برچسب ها: دلار نیمایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر