کد خبر: ۶۰۳۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹

نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش

کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش

مخاطب۲۴- کارگردان فیلم «تنها در خانه ۲: گمشده در نیویورک» (١٩٩٢)، در گفت‌وگویی با سان‌فرانسیسکو کرانیکل که روز دوشنبه منتشر شد، گفت، این صحنه «مثل طوق لعنت» بر گردنم افتاده و دلم می‌خواست «اصلاً وجود نداشت»، تا از شر آن خلاص شوم.

در این صحنه که تنها هفت ثانیه به طول می‌انجامد، ترامپ در لابی هتل پلازا به شخصیت اصلی فیلم، با بازی مکالی کالکین، مسیر را نشان می‌دهد؛ صحنه‌ای که حالا کلمبوس، با تأسف از آن یاد می‌کند و می‌گوید «کاش هرگز در فیلم نبود».

بیشتر بخوانید

او این سخنان را در آستانه مراسم تجلیل از کارنامه هنری‌اش در جشنواره بین‌المللی فیلم سان‌فرانسیسکو مطرح کرده است.

کلمبوس در ادامه با اشاره به سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت ترامپ در قبال مهاجران، حذف این صحنه را خطرناک خواند و گفت: اگر حذفش کنم، احتمالاً از این کشور اخراج می‌شوم. انگار دیگر شایسته زندگی در آمریکا نخواهم بود و شاید مجبورم کنند به ایتالیا برگردم...
از زمان آغاز دولت ترامپ، اقدامات بسیاری در رابطه با اخراج مهاجران از آمریکا صورت گرفته که حتی مرز‌های حقوقی و قانونی این کشور را نیز به چالش کشیده است. دولت ترامپ به دلیل چندین مورد از بازداشت‌های پرحاشیه، مانند پرونده دانشجوی فعال حامی فلسطین محمود خلیل، مورد انتقاد گسترده قرار گرفته است.

ترامپ حتی افکار رادیکال‌تری را نیز در سر می‌پروراند. او در دیداری با دادستان کل، پم بوندی، گفته بود: ما مجرم‌های داخلی داریم… آنهایی که مردم را توی مترو هُل می‌دهند یا بی‌هوا با چوب بیسبال توی سر پیرزن‌ها می‌زنند… اینها هیولا هستند. من دلم می‌خواهد اینها را نیز از کشور بیرون کنم.

این اظهارات که در آن رئیس‌جمهور حتی برای اخراج شهروندان آمریکایی بدون طی مراحل قانونی زمینه‌سازی می‌کند، نشانه‌ای از گرایش‌های دیکتاتور‌مآبانه و تنش‌زای دولت ترامپ است؛ فضایی که ترس کلمبوس از حذف صحنه ترامپ از فیلم «تنها در خانه ۲» را به‌خوبی شرح می‌دهد.

«نمی‌توانم حذفش کنم... اگه این کار را انجام دهم، احتمالاً مرا بیرون می‌اندازند. دیگر جایی در کشور برایم نمی‌ماند.»

تلاش‌ها برای حذف ترامپ از فیلم، پیش‌تر هم تجربه شده بود. در اوایل ۲۰۲۱، کالکین هم اعلام کرد که از ایده حذف دیجیتالی ترامپ «حمایت کامل» می‌کند.

حضور ترامپ در این اثر نخستین‌بار در سال ۲۰۲۰، در واپسین ماه‌های ریاست‌جمهوری اول ترامپ، مجدداً نقل محافل سینمایی شد. کلمبوس در آن زمان در گفت‌وگویی با بیزنس اینسایدر فاش کرد حضور وی در فیلم شرط استفاده از هتل پلازا –که در آن زمان متعلق به ترامپ بود– بوده است.

کلمبوس گفت ترامپ که آن زمان بیشتر به‌عنوان یک غول املاک و مستغلات شناخته می‌شد، «زورگویی کرد و خودش را به فیلم تحمیل کرد.»

«عوامل فیلم تصور می‌کردند هزینه‌ای به ترامپ می‌پردازند و طبق معمول تصویربرداری در مکانی خاص انجام می‌شود و همه چیز منظم خواهد بود؛ اما ترامپ چیز بیشتری می‌خواست!»

کلمبوس افزود: ما هزینه را پرداخت کردیم، اما ترامپ گفت «تنها راهی که می‌توانید از پلازا استفاده کنید، این است که من در فیلم حضور داشته باشم.»

کارگردان «هری پاتر و سنگ جادو» ادامه داد: بنابراین ما موافقت کردیم که او را در فیلم قرار دهیم، اما هنوز تصمیم نگرفته بودم که از تصاویر او استفاده کنم یا خیر. او افزود پس از اولین اکران فیلم وقتی دیدم مخاطبان به این صحنه می‌خندند، تصمیم گرفتم این صحنه که به نظرم «لحظه‌ای برای مخاطب» بود را نگه‌دارم، «اما به‌هرحال او با قلدری وارد فیلم شد».

ترامپ در اواخر سال ۲۰۲۳، کمی پیش از آنکه برای بار دوم رئیس‌جمهور شود، در شبکه اجتماعی تروث سوشال به کلمبوس حمله کرد و او را به دروغ‌گویی متهم کرد. ترامپ مدعی شد که تیم سازنده فیلم «برای حضور من در فیلم التماس می‌کردند» و این حضور در نهایت «باعث موفقیت فیلم شد»!

کلمبوس در آن زمان پاسخی به ادعا‌های ترامپ نداد، اما در مصاحبه جدیدش تأکید کرد: من دروغ نمی‌گویم... تحت هیچ شرایطی التماس‌کنان از یک نا‌بازیگر نمی‌خواستم در فیلمم بازی کند. ما فقط خیلی ناامید بودیم و حتماً باید آن صحنه را در هتل پلازا می‌گرفتیم.

برچسب ها: فیلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
برگزیده
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید
در نشست کمیته بین‌دولتی پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس یونسکو در دهلی نو، هنر سنتی آینه‌کاری ایران به‌عنوان میراث جهانی ثبت شد و برگ زرینی دیگر به کارنامه فرهنگی کشور افزوده شد.
صفحه خبر بالای تصاویر