کد خبر: ۶۰۳۰۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱

کاردار آرژانتین به وزارت خارجه احضار شد

مدیرکل آمریکای وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با احضار کاردار آرژانتین در تهران، مراتب اعتراض شدید ایران به اقدام خلاف عرف و قواعد بین‌المللی دادستان آرژانتین علیه مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران را به وی ابلاغ کرد.
کاردار آرژانتین به وزارت خارجه احضار شد

مخاطب۲۴- اقدام خلاف عرف و قواعد بین‌المللی دادستان آرژانتین علیه مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران، منجر به اجضار کاردار آرژانتین در تهران توسط عیسی کاملی مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه شد.

در احضار این دیپلمات آرژانتینی که روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین‌ماه انجام شد، مراتب اعتراض شدید ایران نسبت به این اقدام به وی ابلاغ شد. سباستین باسو دادستان آرژانتین اخیرا ضمن طرح اتهامات بی‌اساس، حکم بازداشت برخی از مقامات ایرانی را در ارتباط با حادثه آمیا (۱۹۹۴) صادر کرد.

بیشتر بخوانید


مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه در این جلسه احضار ضمن تحویل یادداشت اعتراض جمهوری اسلامی ایران، موضع صریح ایران مبنی بر محکومیت اتهام‌زنی‌های بی‌اساس دستگاه قضایی و مقامات رسمی آرژانتین علیه ایران را به اطلاع این دیپلمات آرژانتینی رساند.
وی عنوان کرد که اقدام دادستانی پرونده آمیا در وارد کردن اتهام علیه مقام‌های رسمی جمهوری اسلامی ایران به مثابه ایجاد انحرافی دیگر در روند طولانی تحقیقات قضایی مرتبط با یک حادثه مشکوک در سال ۱۹۹۴ است و به سوال‌ها و ابهام‌های بی‌شمار موجود در رابطه با ابن پرونده، که به دلیل اعمال نفوذ مستمر عوامل وابسته به رژیم صهیونیستی در آن تبدیل به یک محمل سیاسی برای پیشبرد اغراض سیاسی و ضد ایرانی این رژیم شده، می‌افزاید.

مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه همچنین با اشاره به مباینت آشکار اقدام دادستانی پرونده با اصول و هنجار‌های بنیادین حقوق بین‌الملل در رابطه با احترام به برابری حاکمیتی و استقلال سیاسی دولت‌ها، این اقدام را بدعتی ناصواب در روابط بین‌الملل خواند. کاملی گفت که چنین اقداماتی علاوه بر تنش‌زایی در روابط دیپلماتیک دو کشور، عمل متخلفانه به شمار می‌آید که مسئولیت بین‌المللی دولت آرژانتین را به دنبال خواهد داشت.

این مقام وزارت امور خارجه ایران ضمن دعوت از مراجع صلاحیت‌دار دولت آرژانتین به اصلاح این مسیر نادرست، نسبت به تبعات حقوقی و سیاسی اقدام دادستانی این کشور هشدار داد. وی تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران حق مشروع خود را برای اتخاذ تدابیر لازم و مقتضی متناسب وفق حقوق بین‌الملل جهت صیانت از حقوق و منافع ایران محفوظ می‌دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سرباز‌های روستایی بخوانند! سرباز‌های روستایی بخوانند!
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از فراهم شدن امکان خرید بیمه سربازی برای کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور خبر داد.
جنگ ۱۲ روزه و تدبیر رهبری جنگ ۱۲ روزه و تدبیر رهبری
وزیر امور خارجه با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: با تدبیر و هوشمندی مقام معظم رهبری و تلاش همه‌جانبه همه، کشور ظرف چند ساعت خود را جمع و جور کرد و توانست سرپا بایستد و از طریق موشک‌هایش اقدامات دشمن را تلافی کرده و در نهایت دشمن را بعد از ۱۲ روز به درخواست آتش‌بس بدون پیش‌شرط مجبور کند.
فوتبال زنان ایران از منع حجاب تا گرفتن حق حساب فوتبال زنان ایران از منع حجاب تا گرفتن حق حساب
تیم ملی فوتبال زنان ایران روز‌های سخت و البته پیچیده‌ای را پشت سر گذاشته و حالا که دومین صعودش به جام ملت‌های آسیا را تجربه می‌کند، شاید نگاهی به سختی سال‌های اخیر شیرینی برد‌های امروز رو دوچندان کند.
پیراهن «دست خدا» حراج می‌شود پیراهن «دست خدا» حراج می‌شود
پیراهن پیتر شیلتون، دروازه‌بان تیم ملی انگلیس در بازی یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۱۹۸۶ مقابل آرژانتین، که با گل جنجالی «دست خدا» دیه‌گو مارادونا همراه بود، قرار است در یک حراجی با قیمت تخمینی ۳۰۰ هزار پوند به فروش گذاشته شود.
خبر درگذشت احمد توکلی تکذیب شد خبر درگذشت احمد توکلی تکذیب شد
با وجود انتشار گسترده خبر درگذشت احمد توکلی، یکی از نزدیکان وی این خبر را تکذیب کرد.
شعله های آتش به جان میراث هیرکانی افتاد شعله های آتش به جان میراث هیرکانی افتاد
شعله‌های بی‌رحم آتش جنگل هیرکانی ابر شاهرود را می‌بلعند و تلاش بی‌وقفه داوطلبان در برابر آتش، اما بدون بالگرد آب‌پاش، نبرد با این فاجعه زیست‌محیطی را نابرابر کرده است.
قائدی و آزمون نامزد توپ طلای امارات قائدی و آزمون نامزد توپ طلای امارات
برای جایزه‌ای که صفحه لیگ حرفه‌ای امارات از آن به‌عنوان «توپ طلا» یاد کرده، دو بازیکن تیم ملی فوتبال ایران نامزد شده‌اند.
برگزیده
جنگ ۱۲ روزه و تدبیر رهبری جنگ ۱۲ روزه و تدبیر رهبری
وزیر امور خارجه با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: با تدبیر و هوشمندی مقام معظم رهبری و تلاش همه‌جانبه همه، کشور ظرف چند ساعت خود را جمع و جور کرد و توانست سرپا بایستد و از طریق موشک‌هایش اقدامات دشمن را تلافی کرده و در نهایت دشمن را بعد از ۱۲ روز به درخواست آتش‌بس بدون پیش‌شرط مجبور کند.
۱۲ شب زنگ زدند گفتند بیاید جلسه داریم + فیلم ۱۲ شب زنگ زدند گفتند بیاید جلسه داریم + فیلم
جزئیاتی از نحوه شهادت سردار حاجی‌زاده در حمله اسرائیل را مشاهده کنید.
انفجار‌های شدید در تبریز انفجار‌های شدید در تبریز
دقایقی پیش در برخی از نقاط شهر تبریز صدای انفجار شنیده شد.
صفحه خبر بالای تصاویر