کد خبر: ۶۰۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۳
بورس تهران در جدال با اخبار و نوسانات نرخ‌ها در بازار موازی!

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

بورس تهران روز سه‌شنبه با کاهش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص کل هم‌وزن به کار خود پایان داد. ارزش معاملات خرد دیروز افزایش ۶۴ درصدی داشت که به بالاترین سطح خود از دی ماه سال قبل رسید و شاهد روند خروجی جریان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت و موقعیت‌های سهامی بودیم.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد کاهش تراز شاخص کل هم‌وزن در کنار افت تراز شاخص کل بورس تهران بود. معاملات سهام روز سه‌شنبه با قدرت بیشتر تقاضای حقیقی به نسبت عرضه حقیقی سهام آغاز شد که در نماد‌های سنگین محسوس‌تر بود. با این حال پس از گذشت کمتر از نیم ساعت از شروع معاملات، روند شاخص‌های سهامی نزولی شد و ادامه معاملات با افزایش عرضه سهام پیش رفت. معاملات دیروز با جریان خروجی پول حقیقی در کنار سهم ۷۴ درصدی رنگ قرمز در نقشه معاملاتی بورس تهران همراه بود؛ در حالی که در روز یکشنبه با مالکیت ۸۹ درصدی رنگ سبز مواجه بودیم.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت حمل و نقل با ۶۰.۱ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت استخراج نفت و گاز با ۸.۴ میلیارد تومان و صنعت زراعت با ۸.۱ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت فلزات اساسی با ۲۸۲.۸ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۱۱۸.۵ میلیارد تومان و صنعت سیمان با ۹۶.۱ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند. صنایع فرآورده‌های نفتی و محصولات شیمیایی نیز به ترتیب ۹۰.۵ میلیارد تومان و ۸۹.۸ میلیارد تومان خروج پول حقیقی داشتند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز سه‌شنبه را با روند خروجی هزار و ۱۳ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد سهام با ۶۴ درصد افزایش به سطح ۱۷ همتی صعود کرد که ناشی از عرضه سهام به صف‌های خرید بود. در معاملات سه‌شنبه شاهد کاهش تراز بیشتر نماد‌های شاخص‌ساز بورس تهران به نسبت سهم‌های سبک بودیم. سه‌شنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و ۷۸۴ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت کاسته شد. روز سه‌شنبه پول حقیقی قابل توجهی نیز از صندوق‌های با پشتوانه طلا خارج شد.


سه‌شنبه ارزش صف‌های خرید سهام با کاهش ۷۰ درصدی به سطح هزار و ۶۶۵ میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صف‌های فروش نیز با ۴۶ درصد افزایش در سطح ۴۵۸ میلیارد تومانی قرار گرفت و شکاف ارزش صف‌های خرید و فروش در بازار سهام کمتر شد.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۴۳ میلیون تومان روز دوشنبه تا ۳۱.۴ میلیون تومان کاهش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی رشد کرد و بار دیگر در سطح ۳۶.۱ میلیون تومان ایستاد. با این اوصاف معاملات روز سه‌شنبه شاهد غلبه بیشتر فروشندگان بود و این بار شکاف سرانه فروش و سرانه خرید افزایش و چرخش داشت و از منفی ۱۰.۲ میلیون تومان به ۴.۷ میلیون تومان رسید.


پیش بینی بورس چهار‌شنبه

با توجه به روند معاملاتی روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ روز چهار‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. در حال حاضر بورس تهران در مسیر صعودی قرار گرفته و اخبار مثبت مذاکرات غیر مستقیم روز شنبه موجب شده تا تغییرات نرخ ارز و طلا در بازار‌های موازی شدیدا نزولی باشد و جریان پول حقیقی قابل توجهی به سمت موقعیت‌های سهامی سرازیر شود. شاخص کل بورس تهران به کانال ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار واحدی وارد شده و احتمال عبور از این سطح تا ابتدای هفته آینده وجود دارد. جو مثبت معاملات سهامی در این روز‌ها از اخبار سیاست بین‌الملل نشأت گرفته و احتمال تغییر آن با چرخش روند اخبار وجود دارد. محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان قیمتی سرعت‌گیر اصلی بورس تهران به شمار می‌رود و بازار سهام همچنان باید صف‌های خرید سهام سنگینی را تحمل کند.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۱۰ تا ۱۶ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز وجود دارد. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام در همین سطوح تداوم می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در بالای سطح ۴۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس کاهش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر