کد خبر: ۶۰۲۵۶
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
برنت ۶۴ دلار و ۹۴ سنت شد

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۱/۲۶

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶ سنت معادل ۰.۰۹ درصد افزایش به ۶۴ دلار و ۹۴ سنت رسید.
قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۱/۲۶

مخاطب۲۴- به گزارش رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز سه‌شنبه افزایش یافته است. معافیت‌های جدید از عوارضی که ترامپ اعلام کرده و افزایش واردات نفت خام چین قیمت نفت را بالا برده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶ سنت معادل ۰.۰۹ درصد افزایش به ۶۴ دلار و ۹۴ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۹ سنت معادل ۰.۱۵ درصد افزایش ۶۱ دلار و ۶۲ سنت معامله می‌شود.

ترامپ اعلام کرد قصد دارد عوارض ۲۵ درصدی بر واردات خودرو و قطعات خودرو از مکزیک، کانادا و سایر کشور‌ها را تغییر دهد.

سیاست‌های تجاری متزلزل آمریکا باعث بی‌ثباتی بازار‌های جهانی نفت شد است. اوپک در روز دوشنبه پیش‌بینی خود از دورنمای تقاضا را برای اولین‌بار از ماه دسامبر کاهش داد.

دولت ترامپ در روز جمعه اعلام کرد گوشی‌های هوشمند، کامپیوتر‌ها و سایر کالا‌های الکترونیکی را که بیشتر از چین وارد می‌شوند از عوارض معاف می‌کند. این خبر قیمت هر دو شاخص نفتی را در روز دوشنبه افزایش داد.

ترامپ در روز یکشنبه گفت نرخ عوارض بر واردات نیمه‌رسانا‌ها را هفته آینده اعلام خواهد کرد.

افزایش حدود ۵ درصدی واردات نفت خام چین در ماه مارس نسبت‌به سال گذشته هم از قیمت نفت حمایت کرده‌است. چین نگران مختل شدن عرضه نفت ایران به‌خاطر تشدید تحریم‌های آمریکاست.

قزاقستان در روز دوشنبه اعلام کرد تولید نفت آن ۳ درصد در دو هفته اول آوریل نسبت‌به ماه گذشته کاهش یافته است. این رقم هنوز هم بالاتر از سهمیه این کشور طبق قرارداد اوپک پلاس است.

برچسب ها: قیمت نفت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
افزایش ۱۰۰درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان افزایش ۱۰۰درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان
رئیس هیات رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از افزایش ۱۰۰ درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان خبر داد.
کاترین شکدم یک قدیسه است یا یک جاسوس؟ او کیست؟ کاترین شکدم یک قدیسه است یا یک جاسوس؟ او کیست؟
کاترین شکدم، چهره‌ای که در دهه ۹۰ با پوشش خبرنگاری در فضای رسانه‌ای ایران فعال بود، این‌بار با تمرکز روزنامه جمهوری اسلامی بر ضعف عملکرد نهاد‌های رسانه‌ای کشور در شناسایی نفوذ خارجی، دوباره در کانون توجه قرار گرفته است. اکنون این پرسش مطرح می‌شود که کاترین شکدم دقیقاً که بود و چگونه به تیتر رسانه‌ها بازگشته است؟
طالبان افغانستانی‌های اخراجی از ایران را گردن نمی‌گیرد! طالبان افغانستانی‌های اخراجی از ایران را گردن نمی‌گیرد!
سخنگوی طالبان گفت که امارات اسلامی افغانستان توانایی تأمین امکانات لازم برای سیل ورود اتباع این کشور از ایران را ندارد و نهاد‌های بین‌المللی باید کمک کنند.
نروژ صلاحیت میزبانی مذاکرات هسته‌ای را ندارد نروژ صلاحیت میزبانی مذاکرات هسته‌ای را ندارد
در شرایطی که مقام رسمی حکومت نروژ (رئیس پارلمان این کشور) رسماً و رأسا خواستار براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده و از ابراز این موضع‌گیری ضدایرانی نیز ابایی ندارد، پذیرش میزبانی اسلو در هرگونه مذاکرات احتمالی به لحاظ عقلانی و راهبردی توجیهی ندارد.
صداوسیما: شایعه سرنگونی F۳۵ را دشمن پخش کرد! صداوسیما: شایعه سرنگونی F۳۵ را دشمن پخش کرد!
مجری شبکه خبر گفت: «دشمن به دروغ از قول ما خبر‌های کذب مثل سرنگونی اف ۳۵ و اسارت خلبان زن پخش می‌کرد که در هیچ‌یک از مراجع رسمی گفته نشده بود!»
اتباع قانونی دارای مدرک همچنان می‌توانند در کشور حضور داشته باشند اتباع قانونی دارای مدرک همچنان می‌توانند در کشور حضور داشته باشند
سخنگوی فراجا با بیان اینکه مهاجرین قانونی دارای گذرنامه یا کارت آمایش و یا برگه سرشماری معتبر کماکان می‌توانند در کشور حضور داشته باشند مگر در موارد خاص و با دستور قضایی، از راه اندازی سامانه‌ای برای ثبت و پیگیری شکایات مالی اتباع خارجی خبر داد.
حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید! حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید!
یک دانشمند آلمانی طی پژوهشی به ۵ حقیقت شگفت‌انگیز درباره نحوه کارکرد واقعی چت‌بات‌های هوش مصنوعی اشاره کرده است.
برگزیده
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر