کد خبر: ۶۰۲۵۲
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲

حکم معلم متخلف روستای کرجو سنندج صادر شد

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از تعلیق و لغو قرارداد معلم خاطی که دانش‌آموزان روستای کرجو سنندج را مورد ضرب و شتم قرار داده بود، خبر داد.
حکم معلم متخلف روستای کرجو سنندج صادر شد

مخاطب۲۴- هاشم ناظمی‌جلال از تماس تلفنی و دستور صریح وزیر آموزش‌وپرورش مبنی بر رسیدگی فوری به پرونده معلم خاطی که دانش‌آموزان روستای کرجو سنندج را مورد ضرب و شتم قرار داده بود، خبر داد و اظهار داشت: در همین راستا با قید فوریت جلسه هیئت رسیدگی ۳ نفره امشب در آموزش‌وپروش کردستان برگزار شد.

وی افزود: مسئولان آموزش و پرورش شهرستان و استان امروز صبح بلافاصله پس از اطلاع و بررسی اولیه ابعاد موضوع نسبت به بررسی جزئیات ماجرا اقدام و مراتب را برای رسیدگی دقیق‌تر و روشن شدن سایر ابعاد مسئله به هیئت رسیدگی به تخلفات معرفی کرده و با قید فوریت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کردستان گفت: در پی دستور وزیر، جلسه به صورت خارج از نوبت امشب برگزار و حکم قرارداد معلم خاطی فعلا به مدت سه ماه لغو شد.
وی بیان کرد: این ۳ ماه به دلیل آنکه پروسه صدور رای نهایی زمان‌بر است، در نظر گرفته شده و یقینا پس از طی مراحل قانونی، فرد خاطی به اشد مجازات خواهد رسید.

ناظمی‌جلال ضمن ابراز تاسف و همدردی با خانواده این دانش‌آموزان تصریح کرد: آموزش و پرورش در راستای صیانت از حقوق شهروندان و ارتقای امنیت و آرامش روحی و روانی دانش‌آموزان و پاسداری از قداست محیط تعلیم و تربیت قاطعانه و خردمندانه با هرگونه رفتار خلاف عرف و قانون برخورد می‌کند.

بیشتر بخوانید

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کردستان متذکر شد: شایسته است شهروندان با پرهیز و مراقبت از انتشار غیرحرفه‌ای اخبار تأیید نشده، از ایجاد نگرانی و تشویش خاطر اولیای گرامی و مردم عزیز جلوگیری به عمل آید.

کرجو روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان سنندج و در ۲۸ کیلومتری مرکز استان کردستان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر