کد خبر: ۶۰۲۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۷
ورود شاخص کل بورس تهران به محدوده ناشناخته!

پیش بینی بازار سهام امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۴

بورس تهران روز دوشنبه را با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن در کنار افزایش ۹ درصدی ارزش معاملات خرد سپری کرد. بورس تهران در معاملات روز دوشنبه شاهد ورود هزار و ۱۱۵ میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار سهام بود.
پیش بینی بازار سهام امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۴

مخاطب۲۴ -پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. بورس تهران در ابتدای معاملات روز دوشنبه شاهد افزایش فشار تقاضای سهام در دو سمت حقوقی و حقیقی بازار سهام بود و ارزش معاملات خرد تا نزدیکی سطح ۱۱ همتی افزایش یافت. شاخص کل بورس تهران در میانه معاملات که به سقف تاریخی خود رسید با اندکی مقاومت رو‌به‌رو شد ولی این سقف تاریخی را شکست و وارد تراز‌های جدید شد. نقشه بازار سهام در انتهای روز دوشنبه، سهم ۷۶ درصدی رنگ سبز را نشان می‌داد؛ در حالی که در آخرین روز معاملاتی هفته قبل سهم رنگ قرمز ۶۶ درصد بود.

در بین صنایع بورسی، صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۶۱۲.۲ میلیارد تومان بیشترین ورود جریان پول حقیقی را به ثبت رساند. صنایع محصولات شیمیایی و حمل و نقل نیز به ترتیب با ۱۲۹.۱ میلیارد تومان و ۱۱۶.۶ میلیارد تومان ورود جریان پول حقیقی در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع خودرو و ساخت قطعات و فرآورده‌های نفتی نیز به ترتیب با ۱۰۲.۳ میلیارد تومان و ۹۲.۳ میلیارد تومان بیشترین کاهش مالکیت حقیقی را تجربه کردند و از سوی دیگر صنعت قند و شکر با ۴۷.۶ میلیارد تومان و صنعت سیمان با ۴۷.۲ میلیارد تومان بیشترین خروج پول حقیقی را به ثبت رساندند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۹ درصد افزایش، به سطح ۱۰ هزار و ۷۷۸ میلیارد تومانی رسید. روز معاملاتی گذشته روند جریان پول حقیقی به سهام مثبت بود و شاهد افزایش هزار و ۱۱۵ میلیارد تومانی مالکیت کد‌های حقیقی بودیم.

دوشنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و هزار و ۷۰۵ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت خارج شد. در معاملات صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز شاهد خروج سرمایه حقیقی قابل توجهی در چند روز معاملاتی اخیر بودیم و روند معاملات سهام تغییرات زیادی به نسبت انتهای هفته قبل داشته است.
دوشنبه ارزش صف‌های خرید سهام به نسبت روز یکشنبه ۴۶ درصد کاهش یافت و از ۱۰ هزار و ۳۸۸ میلیارد تومان به ۵ هزار و ۵۹۴ میلیارد تومان رسید و ارزش صفوف فروش نیز با ۲۴ درصد کاهش از ۴۱۷ میلیارد تومان تا سطح ۳۱۴ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی به نسبت روز یکشنبه کاهش داشت و از ۵۴ میلیون تومان به ۴۳ میلیون تومان رسید. دوشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و در سطح ۳۲.۸ میلیون تومانی ایستاد. با این اوصاف شکاف سرانه همچنان به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند ولی تا سطح ۱۰.۲ میلیون تومانی کاهش داشته است.


پیش بینی بورس سه‌شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۹۵۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۸۵۰ هزار واحدی شاخص کل هم‌وزن آغاز خواهد شد و در صورت تداوم تقاضای بالای سهم‌های شاخص‌ساز و ریالی احتمال شکسته شدن مقاومت ۳ میلیون واحدی شاخص کل وجود دارد. با این حال آمار معاملات سهامی روز دوشنبه و یکشنبه در کنار نوسانات نرخ‌ها در بازار‌های موازی نشان می‌دهد که در این روز‌ها همبستگی منفی قابل توجهی بین بازار سهام و بازار طلا و ارز وجود دارد و کاهش ریسک سیاسی بازار سهام موجب سبز پوشی بورس تهران شده است. افزایشی بودن نرخ‌های طلا و ارز در معاملات فردا می‌تواند شاخص کل را از دستیابی به مرز ۳ میلیون واحدی ناکام بگذارد، اما با توجه به رشد ضعیف‌تر شاخص هم‌وزن در معاملات اخیر و عقب‌ماندگی سهم‌های سبک بازار از رشد بازار، احتمال حمایت بازار توسط نماد‌های سبک وجود دارد. همچنان اصلی‌ترین ترمز حرکت قیمت‌ها، محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۹ تا ۱۳ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۳۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر